Sony Bas mi je drago da je bebica dobro Cestitke na curici
Tala Haha, nevjerovatna slika, pa ja ne vjerujem, zar ti je stvarno dala takvu sliku, nije ni cudno sto joj ne vjerujes ahaha
sony, cestitam na curici!
pa tu smo da podijelimo i svoje strahove i svoje veselje!
trebalo bi listu update-ati : )
da, sunnyday, stvarno mi je dao takvu sliku. cijelo je vrijeme uzv na monitoru bio super, gledali smo i on i mm i ja, a kad je trebalo isprintati sliku, to nesto se dogodilo. ja sam ju svejedno uzela jer mi je bilo presmijesno takvu nitko nema....
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro!
Baš vas čitam, drago mi je da su pregledi dobro prošli i da su bebice dobro. Ja sam jučer bila često vani, napokon bolje vrijeme. Naručila sam se na anomaly scan 17.05. kod dr. Milan Kos, moja doktorica preko socijalnog mi je super, na sve me šalje, ali tu i tamo na ključne preglede odem privatno samo zbog kvalitete UTZ. Javim vam za anomaly da li sam bila zadovoljna i sve detalje ;) Idem sad malo van na kavu i laganu šetnju, pa ostatak dana manje-više preležati jer takve su upute moje doktorice da mi se ne upali glupi miom.
Ja još uvijek ne osjetim bebu svaki dan, već otprilike 2. dan, sad sam u 19. tjednu i ovo mi je prva trudnoća, valjda je to normalno?A najčešće se javlja noću, pa možda i prespavam. Baš me ligamenti zatežu, ovih dana i trbuh mi dosta narastao u kratko vrijeme, ajme kolika ću biti u 9mj :D
Ugodan vikend svima....
evo nam je sunce napokon izaslo!
malo cu danas zamijeniti kauc lezaljkom u vrtu. nadam se da svi uzivate!
ps. jucer smo narucili zimsku dekicu za bebu. nadam se da ce brzo stici : )
Hello curke. Hvala na cestitkama!
Jao kako smo daleko dosle! Sjecam se prvih stanica kad smo pisale o plusicima na testovima i odbrojavale dane do prvog pregleda
Kako ste mi? Mi danas cijeli dan u ophodnji svega zivoga sto nam treba uf uf.
Moram na pinterest pogledati ideje a djecje sobice polako!
Chippica -isto tako i ja razmisljam. Htjela bi da beba ne ovisi puno o meni da kasnije ne bude problema sa uspavljivanjem ako bude na baka servisu. I mislim da je zdravije za nas odnos da imamo ipak priliku za intimu.
Nama ce isto biti djecja u sobi pored nase. Neki dan smo rastavili bracni krevet, ormare cemo pustiti jer su izradeni po mjeri. Krevetic cemo dati izraditi, a umjesto klasicne komode mislila sam isto nesto otvorenog tipa napraviti, stavila bi slikicu ali nemam pojma kako.
A sto se tice psa imamo isti problem I nasa stafordica spava s nama, nasa je velika maza i nadam se da nece biti ljubomore. Sad se stalno namjesta uz moj trbuh, kao da osjeti da se nesto sprema Prema necaku je recimo ultra pazljiva i ludo je zaljubljena u njega. Nadam se da ce i prema nasoj bebici biti takva.
Ivek2207 - cestitke na malom deckicu Ja isto jedva cekam pregled da potvrdimo spol da mogu konacno pocet kupovati. Nije da ce mi sve biti rozo ili plavo, ali kad vec budem narucivala neutralno, zelim naruciti nesto i u boji, a kako je dosta ducana izvana, glupo mi je duple narudzbe raditi bezveze.
Sunnyday - razumijem te u potpunosti. Najbolje je vidjeti kako ona reagira, puno sa njom razgovarati, a kasnije se po potrebi prilagodavati situaciji. Nadam se da ce ulogu starije seke rado preuzeti i da ce uzivati u svojoj novoj sobici.
Sony23- mene ti isto stalno probada, cekam strpljivo pregled koji je za tri dana. Najbitnije je da je tvoj curetak dobro.....
Tala- bitno da je bebica dobro, za spol vise manje... Cuvajte se i pazite...
JaZmajac- pa cestitam na curici :) Mislim da ni ja na pravu necu vjerovati za spol dok mi bar jos jedan pregled ne potvrdi, ali sam toliko nestrpljiva da samo zelim cuti bilo sto, makar bilo i krivo haha
Sva sreca za tri dana je pregled, cekam ga kao ozeblo sunce Svi su ludi oko spola, vesele se mom malom trbuscicu koji se sramezljivo pokazao i jos su nestrpljiviji od mene hehe
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 05.09. - decko
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
Chippica ~~~~ 09.09.
Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
Croheidi ~~~~ 17.09.
Gabri ~~~~ 21.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Pale ~~~~ 30.09. - decko
Listopad
Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Crna191 ~~~~ 11.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.- decko
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
Jazmajac ~~~~ 26.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 27.10. - curica
Sony23 ~~~~ 25.10. - curica
Dony ~~~~ 31.10.
TockaM ~~~~ 31.10.
Studeni
Dalmatinska.dusa ~~~~ 08.11.
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Ivchy1306 ~~~~ 11.11
Hubica01 ~~~~ 17.11.
Jopsa12 ~~~~ sredina 11.mjeseca
Elav1814 ~~~~ 25.11. - blizanci
Minnie Ja sam sinoc bas gledala komode, i vidila sam, čini mi se u Adax-u kao neki nastavak za ormarić, i to mi se dopalo, jer ja komodu vec imam u sobi i ovo bi se samo stavilo na nju. To je kao proširenje. Na mojoj komodi bi bebu mogla previjati s boka, a sa ovim mi djeluje praktičnije. Ni ja ne znam ucitati sliku pa cu postaviti link da vidite na sta mislim https://www.pinterest.com/pin/502221795927156215/
sretan majcin dan, drage moje!
sunnyday, ovo mi je odlicno! tako nesto sam i ja mislila, ali onaj ikein ide samo na njihov element tj. policu. ima prazninu koju ne znam cime popuniti:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/40090254/
ako adax ima ovaj nastavak, to bi mi bilo super jer komodicu imam : )
minnie, mi imamo pregled isti dan! ako meni na ovom pregledu kazu "curica", ja imam niz decko-curica-decko-curica
Tala to sto si ti linkala je za ovakav stol http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S29828090/
a ovo u adax-u je bas kao daska neka koja se stavi na komodu. ovaj http://adax.hr/webshop/cijena/nastavak-za-ormaric-zebra-panda i ovaj http://adax.hr/webshop/cijena/nastavak-za-ormaric-elegance
Sortiraj odgovore
Najstariji