Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Chippica
    08. Svibanj 2016. 17:40

Minnie25-onda imamo jako slicu situaciju doma :) samo sto se s nama u krevetu gura kavalirka, ali zauzme mjesta k'o stafordica :-D

Btw za popis-mi cekamo curku :) 
    Prvo je bio deckic, pa curka i na 4d-u je potvrdjena curka, a mislim da tu ipak ne mogu falit.

A sto se robice tice, nisam izdrzala, a da  ne kupim roza i ljubicaste tutice, inace mi je ta podjela na plavo i rozo totalno bedasta, ali nisam si mogla pomoc, bas mi je bilo slatko za curicu :-)

Kolica gledamo ljubicasta Stokke, iako su mi i siva prekrasna.

Tala-dekica je ful lijepa. S koje stranice narucujete baby robicu? Ja jos s neta nisam nista kupila...

PALE
    08. Svibanj 2016. 19:09

Pozdrav!
    Može jedno pitanje za malo iskusnije trudnice :) danas mi je poslije ručka u par navrata trbuh na desnoj strani gdje je i beba bio jako tvrd, pulsira i onako osjetila sam jako istezanje. dosad mi ta bol skroz nepoznata tj to istezanje ?Jučer me beba u par navrata lupila po prvi put, baš se osjetilo pod rukom prije toga sam obično osjetila škakiljanje. Na netu sam pročitala da to moguće kontrakcije pa sam se sad prepala.Prva mi je trudnoća pa nemam pojma što je normalno, a što nije. Sad mi je ok, ali brinem se da se ne bi ponavljalo.

tala
    08. Svibanj 2016. 19:35

pale, kako kod nas kazu, sve je normalno dok nema krvarenja. sigurno se bebica rasteze unutra. 
    ne radi ti ticker, pa ne vidim tjedne trudnoce : ) je li se sada smirilo?

sunny, znam da je onaj ikein za njihov element. ovaj adaxov mi je bas preskup (prvog nemaju). to su 4 daske. razmisljam koliko bi doslo da posaljem upit u iverpan ili elgrad ili da pokusam ikein srediti. 

chippica, ja cu uzimati s next-a (free postarina iznad 250 kuna) i zara (free dostava u najblizu trgovinu ili 30 kuna standardna dostava doma). 
    hm mi trenutno nema nista zanimljivo. jesu li i vama cijene u njihovom webshopu u eurima? koliko uopce racunaju euro? npr. u trgovini su dvije bodybenkice 69,90. a u webshopu 10 eura. tecaj eura je trenutno 7,50 najpovoljniji.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    08. Svibanj 2016. 20:04

PALE po tvom opisu cini mi se kao da se beba "nagurala" na jednu stranu, ne vidim koliko si trudna, ali kada je beba veca to nagurivanje i te kako moze da se vidi i osjeti.

Tala ovog na zalost vise nemaju, a ne mogu nigdje vise naci takve nastavke, mozda bi se isplatilo raditi po mjeri? Ipak je to sto ti kazes 4 daske. Nekako mi se sad to cini bolje nego da kupujem cjelu komodu, a vec imam jednu komodu u sobi.

PALE
    08. Svibanj 2016. 20:56

19 i pol tjedana.Prvi put tako nešto osjetim.A čini mi se  kao da se nagurala u desnu stranu ispod pupka,prestalo je par sati sad opet tu i tamo osjetim da tvrd trbuh i to istezanje,a nadam se da je sve ok.

PALE
    08. Svibanj 2016. 20:58

Kad šaljem s moba ticker se ne otvori 

Sunnyday
    08. Svibanj 2016. 22:16

A vidim sad PALE na listi, tebi je termin 30.9 a meni 1.10 ja sam isto u 20tt. I kao sto sam vec napisala mislim da se beba tako namjestila. Ja sam prije neko vece nakon jela isto takav osjecaj imala dok sam sjedila.

PALE
    08. Svibanj 2016. 22:35

Hvala,ma previše sam čitala net pa me uhvatila panika jer svakakve gluposti pišu.Par tjedana mi bilo sve super,a u ovom 19.tjednu stalno nešto,grč u nozi,krv iz nosa,mislim da mi trbuh jako raste pa me ligamenti i kriza zezaju pa sad još ovo.Ali evo smirilo se pa je valjda sve ok,valjda je beba jako aktivna i namješta se.Sunnyday naši termini su skroz blizu.Laku noc...

tatjana_zg
    09. Svibanj 2016. 08:33

Pale i ja sam ti sve to prošla. kažu da je sve normalno. Grčevi u listovima su mi bili svaku noć toliko jaki da sam šepala par dana, onda mi je ginekologica rekla da si uzmem magnezij 300 šumeći i od kad ga pijem ni jedan grč nisam imala. tako da preporučujem.....
    treba samo prihvatiti da je to novo stanje za nas i za naše tijelo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.