Pale kolica su predivna! I meni su zapela za oko dok sam trazila koja bi uzela.
Dony mene kicma ne boli, ali me zato trbuh probada. Smirila sam se kad sam jucer ugledala trbuscic koji se lagano penje prema gore. Nadam se da je to od toga. Nevjerojatno mi je kako svaki pomak vidim. Doslovno preko noci sam dobila trbuh
Chippica ja nisam kupila nista. Iako ovako kad slusam vas odmah bi htjela u jedan shopping. Odbrojavam jos 6 dana do pregleda, na kojem se nadam da cu saznati spol pa ce krenut konacno i kupovanje. Popis vec imam spreman, krevetic cemo dati izraditi po mjeri, kolica smo vec odabrali-samo sad moramo odluciti gdje cemo ih kupiti... Ne da sve mislim prilagoditi spolu, ali puno je tu stvari kojencu kupovati na istim mjestima pa da je idem dva put strpljivo cekam
Kako ste vi mislile uredivati sobu za bebicu? Svi mi kazu da bebac ionako na kraju price zavrsi kod mame i tate u sobi, ali ja se ne mogu oduprijeti zelji da imam lijepu sobicu samo za njega ili nju. Stalno pregledavam Pinterest, Instagram i internet opcenito i skupljam ideje. Toliko ih imam da ne znam otkud bi krenula
hvala, dony! svakako se javim : )
super da bolovi popustaju!
mi se za kolica nikako ne mozemo odluciti. mislim da cemo ih ipak u zadnji tren kupovati jer me strah da se ne predomislim. kod stokke volim one njihove "kit-ove", ljetni, zimski s krznom, mozes promijeniti tekstil i dobijes nova kolica, no muci me to sjedalo. nekako mi se cini maleno.
listu nekih krpica vec imam:
next i stokke dekice su mi prekrasne, jos jednu zimsku mislim naruciti preko net-a,
next piđamice-3 za 180 kuna,
zara body benkice- 2 za 79 kuna (nisam nasla jeftinije, a pamuk je fin i mekan, cijele su bijele pa idu na kuhanje bez problema)
postelji ganjam na vivre-u, isto neku tockastu..... i tako : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hvala na info za torbu, živim blizu shoping centra pa ću malo pogledati torbe, drugačije mi to uživo nego ne netu, bitno mi da je velika i praktična, od joolza je preskupa i mala. Ja ću kinderbet kupiti u bebenova, ali za komodu za presvlačenje nemam pojma, htjela bih da je veća, da se poslije u sobi koristi kao ladičar, nisam još vidjela neku koja mi se sviđa. Planiram urediti sobu jer će mu tamo biti kasnije igračke i sve ostalo, kinderbet će biti u spavaćoj, a sve ostalo u njegovoj sobi, a soba je ionak odmah do naše. Još skupljam ideje kako urediti sobu :)
Sretno na pregledu tala.
Laku noć...
PALE-pogledaj si komodu za presvlacenje i Ikei, nama je bas ta zapela za oko, doduse ima ih vise, ali ima jedna dosta zgodna, ako nadjem slicicu cu je staviti.
Minnie25-i nama su rekli da beba zavrsi u sobi s nama na kraju, ali mi stvarno u spavacoj nemamo mjesta, a djecja je odmah do nas pa mislim da ce beba brzo u svoj krevetac, mozda ce samo u pocetku izmedju nas nanati. Znam djecu koja su zaglavila s roditeljima do skole u krevetu jer ih se nije naviklo drugacije, a stvarno ne vidim problem da spavaju u svom kreveticu, dapace komotnija i beba i mi. Na pocetku je druga prica, dok je jako malecka i treba cesto papati.
A sto se uredjenja sobice tice, mi ju planiramo prvo ofarbati. Nasla sam neke stickere na netu za stavit na zid, to bude zgodno. Od opreme planiramo staviti komodu za presvlacenje, jednu foteljicu uz krevetic i ormaric za robicu. Sobica je jaaako mala pa cemo sve morat pametno poslagat, ali vjerujem da ce biti skroz slatko. :)
Mi smo ofarbali sobicu u zuto i zeleno. Sobica je dosta velika pa nam je stao i ormar i komoda i kinderbet i trosjed i krevet za mene jer cu spavat u toj sobi na pocetku. Nekako mi je zao da se mm ne naspava jer znam koliko radi pa bar preko tjedna neka spava. Ali poznavajuci njega on ce za nama u sobicu hihihihihi
Dobro jutro trudnice, evo mene jučer sa pregleda, danas mi je 17.tj.
Beba je suuper,radila mi je uzv preko trbuha što mi je olakšanje nego onak vaginalno kao do sada.
Uglavnom, sve je u redu, bebač ima 160 grama i 106 mm,još je malecki. Potvrdila nam je spol, dečkić je, makar smo i zadnji put nekaj slutile, dala mi je uz ostale i slikice malog "pišeka", sad mogu pokazat starcima, svi me samo gnjave, što će biti, kad ćemo dobiti dokaz, haha, to je zezancija...Sad sam mirna iduća 4 tjedna, makar mi je i to duugo za čekati dok opet ga ne vidim, rukice i nogice male, hihi.
Al saaad se mogu konačno baciti na shopping, suzdržavala sam se dok neznamo konačno spol tak da idem odmah danas po bar neki bodić od obleke, a onda ćemo krevetac i police i ladice i sve kaj nam treba. Kolica smo riješili, još čekamo da nam dođu iz italije, peg perego smo uzeli.
Sutra idem kod tete svoje, ona strpljivo već godinama od bratića čuva oblekicu za moju bebu, pa idem prebirat po kutijama, da vidim šta si mogu uzeti od bodija i odjelca da ne moram sve novo kupovati, ja sam jedina od frendica,sve moje su još na faksu skoro, tak da mi nema tko ni posuditi ništa, a i u obitelji nije bilo nikoga s bebom već jako dugo.
Sve se veselim tim pripremama kaj sad dolaze.
Uživajte cure, evo nam i sunca.
Chippica Ja sam tako isto planirala, da beba spava samo u svom krevetu i da je ne navikavam na spavanje kraj mene, sto je izuzetno tesko. Budjenje po noci na svaka 2-3 sata za dojenje i presvlacenje, pa onda ponovo uspavljivanje bebe jako iscrpi. Jos ako beba ima grceve pa se unervozi i place nekada se jednostavno desi da zaspete zajedno na krevetu i malo po malo beba se navikne pa nece da spava u svom kreveticu, a kamo li u drugoj sobi. Sobu planiramo srediti ali ne za bebu vec za kcerkicu. Ona sada ima 3 ipo godine i jos uvjek je sa nama u sobi, i jos uvjek se po noci nekada probudi i trazi da spava izmedju nas. Raduje se sobici ali se plasim da ce se osjecati odbacenom ako ona ode u drugu sobu a beba zauzme njen kinderbet i mjesto izmedju mame i tate
Pozdrav curke,evo ja sam UŽASNO danas, od jutros osjećam probadanje u ljevoj strani stomaka,ali kao išlo je..međutim krenem prije sat sa psom šetat, prošli smo 100 m ja sam skoro puzajuci došla doma. Sad sam legla čekam muža da dođe doma da me odvede na pregled, jer vozit nemogu koliko me boli. Ne želim paničarit ali jako me strah. Nadam se da će sve bit u redu,utješite me i recite da je zato i zato to. Haha,javit ću vam se kad dođem doma.
src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
sony, sretno na pregledu! mene stalno tako boli, sve osim lezanja mi je bolno, a na nogama jedva 100 metara prezivim.
danas sam prvi put bila u bolnici na sv. duhu i to na patologiji trudnoce. dr. je rekao da ipak napredujemo, iako smo jos manji nego sto bismo trebali biti (strah ih je zastoja u rastu). proucavao je sve organe. srce ima 4 komore (supljine) sto je odlicno i slucali smo otkucaje . jako su brzi bili. mozak je odlicno razvijen, mjere odgovaraju dobi. beba je bila zivahna. cuclala palac i vrpoljila nozice. kako je posteljica straga, rekao da bismo ju uskoro trebali i osjetiti.
i ono sto nas je najvise iznenadilo, u jednom je trenutku rekao da vidi pisu i da je decko, a nama je dr. s 99% sigurnoscu vec rekla da je curica na temelju neke tri crtice tako da ja njoj vise vjerujem.
dobila sam ultrazvucnu knjizicu koja se valjda dobiva u TA.
u njoj je par tablica i jedna stranica gdje se upisuju podaci s ultrazvuka i ctg-a.
mirovanje i dalje, duphastone i dalje.
zaboravih napisati da iduci pregled imam za pet dana. radit cemo briseve i pojacano pratiti kako rastemo : )
jedva cekam poceti kupovati stvari! pokazala mm joolz kolica, a on "da, takva ja zelim"
Sortiraj odgovore
Najstariji