Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    06. Svibanj 2016. 17:49

Sony jesi isla na pregled? Sta su rekli?
    Tala drago mi je cuti da je ipak sve u redu  samo miruj i neka je zdravo, bilo musko ili zensko 

• Dony
    06. Svibanj 2016. 18:32

Sony sretno i javi sta su ti rekli! 
    Tala drago mi je da je sve u redu, mozda je samo mala bebica, ti slusaj dr i miruj , znam da je to dosadno ali najbitnije je to za bebu. 
    Aa vidis on vidio pisonju😊😊 ajme puno njima tako kazu jedno pa drugo.. Cak cula dva slucaja za bebe koje su se nedavno rodile da su im pogrijesili. Oni kupili sve plavo kad rodila se curica 😊😊

Jado
    06. Svibanj 2016. 18:54

Hello curke!
    Evo da se i ja javim. Bili danas na 3.pregledu i beba zivahna i zdrava. Sve se divno razvija i izgleda da je curkica isto! 
    Dok kaze da je siguran pa je valjda to to ali vidjet cemo tocno za mjesec dana. Necu se kaciti na to znamo kako je priroda prevrtljiva....
    Tak i tak rozo ne mislim kupovati pa je i svejedno!

Pitanjce - mislite li na anomaly scan? Idem surfati da vidim sta je to.

Sony javi se! Cekamo
    Curke ugodan pocetak vikenda pazite se i cuvajte bebice!

tala
    06. Svibanj 2016. 20:30

jazmajac, cestitam! 

ja isto ne kupujem rozo. izgustala sam se s curkom. ona je bila girly girl, sve rozo, ljubicasto, sljokicasto, cvjetno, a sad me totalno nesto drugo uhvatilo. sviđaju mi se ove modernije, prugaste, tockaste, sive, bijele, bez stvari. zapravo je sve neutralno, pa sto bude : ) 

dony, kazes nedavno? ja sam mislila da se to u 21. st. vise ne događa 

ako koga zanima, u lidl-u vam zna biti lijepih i povoljnih trudnickih haljinica, onih maxi do poda. cesto ih imaju. 

anomaly scan, to se radi nakon 20og tjedna? meni sada svaki put gledaju organe, pa ne znam je li to potrebno dodatno placati.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    06. Svibanj 2016. 20:56

Hello curke!
    Sunnyday-malo smijesno zvuci, ali mi imamo psa u krevetu vec 4 godine i isto me strah da ce biti ljubomorna hahaha...no vjerujem da ce starija kcerkica rado ustupiti svoje mjesto maloj bebici, sigurno ce maksimalno biti ukljucena u sve pa se ne ce osjecati zapostavljeno :)
    Sony23-jesi bila na pregledu? Kako si? Nadam se da ce sve biti ok...
    tala-drago mi je da je sve ok, saljem pozitivne misli, odmaraj i cuvaj se!
    JaZmajac-pogledaj malo predhodne postove, pisala sam o anomaly scanu, ja sam bila. Radi se od 18-22 tjedna i jako je detaljan, traje cca sar vremena, svakako preporucam napraviti! 

Kod mene nista novog, curka me lupka sve u 16, zivahna je, pogotovo na vecer kad legnem u krevet. Sad mi se vec pomice trbuh kad skakuce xD bit ce nam veselo ako bude takva i kad se rodi ;)

Sunnyday
    06. Svibanj 2016. 21:37

Ja mogu da razumijem kada kazu da je žensko a ipak se rodi musko, ali bas ne mogu da shvatim obrnutu situaciju. Ako se radi pregled u 12tt to razumijem da jos nije sigurno,ali kada nakom 20tt vide jedno pa drugo, e pa to ne razumijem nikako.

tala
    06. Svibanj 2016. 22:31

moja curka je vec velika, pa nije primjereno uspoređivati, ali vjerujem da je to oko novog clana obitelji na svima vama. ona se ne smije osjecate zanemareno, a s druge strane vi ju trebate poticati na osamostaljenje i pohvaliti ju kad napravi dobru i lijepu stvar za bebu kao velika seka. na pinterestu ima puno clanaka ove tematike i bas su zanimljivi. 

sony, nadam se da je sve u redu i da ces nam se uskoro javiti! 

chippica, beba je bas zivahna. kako je okrenuta? 

nisam vam pokazala danasnju slicicu s ultrazvuka  
    hahaha, cak ni sat ne pokazuje tocno.... 

Chippica
    06. Svibanj 2016. 22:43

Tala-haha pa di je bebica? Od ovog warninga ne vidimo bebaca :) ma nije ti valjda tako isprintala sliku? 

Moja beba se non stop okrece, jos ima mjesta za rotaciju :-D kako mi je posteljica straga, pocela sam ju u 16 tjednu osjecati, vrlo jasno. Sad su pokreti sve intenzivniji i vise nije skakljanje vec prava lupkanja :)

tala
    06. Svibanj 2016. 23:00

hahaha, to nije moja privatnica, nego danasnja slika sa sv. duha. takvu sam ju isprintanu dobila : ))) 
    joj, u kakvom su nam stanju bolnice, dobro da ista dobijemo i sretna sam sto su nam bebice zive i zdrave. 
    meni je isto posteljica straga. nestrpljivo osluskujem prve udarce 

• Sony23
    06. Svibanj 2016. 23:40

Evo me,od 5 do 8 čekala. ...znači beba je u redu šta je najvažnije, meni je rekao da je maternica dovoljno velika da mjesta ima ( ne znam šta je to trebalo znacit) valjda si beba sama pravi mjesto rastom ali dobro.. kaže da tako jaka i iznenadna bol može biti (ali i nemora) bruh. Pa ako me opet uhvati tako iznenada jako da odem na kiruršku ambulantu.nezz šta da mislim, iskreno najvažnije mi je da je beba u redu. A 12.5 je redovni pregled pa će valjda tako i ostati. Hvala vam na brizi,kužite me da ne želim dizat paniku već ne nemogu biti mirna kod nečeg sa čim  se susrećem prvi puta. I da, cura je 💗

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.