Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    04. Svibanj 2016. 08:04

Dobro jutro cure! Kako ste? 
    Moj termin je 11.11.
    Trebala sam ici na treci pregled 2.5.medjutim kas sam stigla u karlovac, dr nije radio zbog smrtnog slucaja pa ga je mjenjala neka druga na dubovcu, otisla sam tamo i cekala 2 sata da bi mi rekla kako ona prima samo hitne slucajeve.  a da ne kazem da imam sat i 20min voznje do klc, no idemo dalje. Danas moram zvati ponovo kako bi se opet narucila. Inace sam sad u 13.tt i stvarno me zanima kako beba napreduje, jedva cekam ju vidit. 
    Dali je normalno da nisam dobila niti jednu kilu do sada? Inace do prekjucer me drzalo strasno povracanje vise od mjesec i pol.

Hubica01
    04. Svibanj 2016. 08:52

Jutro cure!

Nije mi dobro jutro krenulo.. pozlilo mi u busu na putu za posao i već mi se zacrnilo pred očima... Koma.. sad sam nekak dobila ali vidim da mi i dalje nije dobro... ići ću ranije doma s posla....

Ne znam jesam li već napisala da sam imala pregled 29.4.i da je sve u redu... termin mi je pomaknut na 17.11. 

Ivcy1306, jesi ti kod dr.Živčića u Karlovcu? Ja isto... Ta doktorica koja ga je mijenjala je meni osobno grozna... Meni je termin prvi bio 10.11. a sad mi je pomaknut... Inače si iz karlovca pretpostavljam?

Ak si imala povraćanje, po meni je normalno da nisi ništa dobila... ja uopće nisam imala povraćanja, i dobila već 4kg uhhh  al dobro bitno da je beba dobro i srčeko kuca 

Ivcy1306
    04. Svibanj 2016. 09:18

Hubica, kod zivcica sam da. 
    Onda i bolje da takva ne prcka po meni hehe i ja sam cula naknadno da je znala raskrvarit cure itd.

Inace ja sam ti par kilometara prije Plitvica pa mi nije tako blizu ali eto sto ces, nemam bas puno izbora. Dns rade popodne pa moram zvati za taj novi termin.

minnie25
    04. Svibanj 2016. 10:34

Jutro!  
    Ma sasvim je normalno ne dobiti kile na pocetku trudnoce, kao sto je normalno i dobiti kile. To zavisi od trudnice do trudnice i zbilja treba opusteno. Bitno da je bebica dobro. 
    Ja osobno, dokle god mi svi nalazi budu u redu necu slusati niti savjete doktorice za kilazu.  

Hubica01 meni djeluje da ti je pao tlak. Ne znam da li i inace imas problema s time. Ja sam ti imala fazu-mimo trudnoce-kad sam obavezno u torbici morala nositi bocicu vode ili soka, termalnu vodu, i nesto za prigristi. Samo bi mi se zacrnilo pred ocima, sva bi se preznojila... Ajme uzas kad se sjetim.... Iako mi se to i dan danas zna dogoditi, pogotovo ako se ne naspavam dobro.

tala
    04. Svibanj 2016. 12:46

meni se to s padanjem tlaka (i secera) cesto događa. kako stalno mirujem, prosli sam put rekla mm da se od gin. vratimo pjesice. imamo do nje dvije ulice. i kad smo vec bili nadomak stana, ja vise nisam mogla, pocelo mi se crniti pred ocima. voda nije nista pomogla, nego smo brzo sjeli i cekali da se malo stabiliziram. sigurno bi me uhvatila ogromna panika da sam bila sama : / 

a, sto se skole tice, moja kcer i ja, također, jedva cekamo kraj. 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    04. Svibanj 2016. 12:54

Pozdrav trudnice!
    Baš sam čitala vaše postove, idem na preglede kod socijalnog ginekologa,kombinirani probir sam obavila u Vinogradskoj, a za 2 tjedna planiram na 4D/3D anomaly scan privatno pa javim kako je bilo, ginekolog mi je super, šalje me na sve pretrage i mm može slobodno prisustvovati pregledima. Glede kg ja sam prvo tromjesečje smršavila 1 kg(povraćala sam ponekad i 3 puta dnevno), i bez problema sam sve nadoknadila, na zadnjem pregledu u 18 tjednu dobila 3.5 kg, po svojoj vagi 4kg. Za utjehu onima koji imaju mučnine, meni nakon 14 tjedna postalo lakše, ali i dalje ne jedem neke namirnice:luk, češnjak i jako kiselo-bitno da u filmovima jedu kisele krastavce stalno :D

Chippica
    04. Svibanj 2016. 13:12

Vidim da nije meni samo krenulo naopacke danas. Ja sam se za dobro jutro posteno razbila po sred ceste, srecom po mene i pasicu koju sam setala nije bilo auta. Zavrsila sam s krvavim i natucenim koljenom, ali beba je srecom ok, lupala me nakon pol sata kao da provjerava jel sam ostala citava XD

Pa sam nakon toga otisla autom u grad i pustila ga na parkingu, a zaboravila novcanik pa nisam mogla van s parkinga. Hahahaha sad samo cekam sto slijedi. Da mogu, ostala bih do kraja dana doma.

Eto drage moje, cuvajte sebe i bebice, uzivajte u ostatku dana :)

Gabri
    04. Svibanj 2016. 17:26

Ivchy1306 - ja sam ti u 4 i po mjeseca dobila 1kg i sve je uredu, nisam imala mučnine ni povraćanje u prvom tromjesječju a ni sada i sve normalno jedem i nista mi ne smeta, a dr.kaže da kg nisu problem , beba je zdrava i lijepo se razvija tak da ne brigaj :)

Tala- slika ti je diiivna, ja bi isto na 4D ali kod nas ima tu u Novoj Gradišci pa ako zna koja forumasica kak se kreću te cjene jer je kod privatnika?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.