Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    03. Svibanj 2016. 15:20

mm nije propustio ni jedan pregled. svaki put mi radi 3d ultrazvuk i  bilo bi mi glupo da tata ne sudjeluje u tome, ali ja trudnocu, vodim kod privatnice. 

je li uopce potrebno ici na 4d, ako svaki put radimo 3d? nije mi jasno koja je razlika. mi i sada dobijemo video bebe s pokretima, vide se crte lica i svi detalji, brojali smo prstice, dr. je rekla da vidi prvu kosicu (ja ju nisam vidjela: ), imamo snimljeno cuclanje prstica i beljenje i neki potez "izlezavanje" s dvije ruke iza glave  

bas je ova moderna tehnologija cudo : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tatjana_zg
    03. Svibanj 2016. 15:55

Pa ja mislim da nije potreban 4d ali kad je vec dostupan zasto ne. U bolnici rade 3d, nemaju 4d, pa me bas zanima kakva je razlika  .

Sunnyday
    03. Svibanj 2016. 16:56

I mene je sad bas zanimala razlika, pa sam na googlu nasla da je na 4D slika realnija, kako pise tamo, 4d omogucuje sliku u stvarnom vremenu.

tala
    03. Svibanj 2016. 17:17

ja sam bas sad isla gledati svoje slicice i na njima pise 4d real time 
    onda mi valjda radi 4d ultrazvuk, haha. u desnom kutu : ) 

tu je curica jos malecka, ali se isto lijepo vidi : ) 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    03. Svibanj 2016. 17:24

Tala slika je super, bas se lijepo vidi, jel ima neko sliku sa 3d da uporedimo?

TockaM
    03. Svibanj 2016. 18:04

Curke,
    Drago mi je što sam čula da muževi mogu s vama na preglede i da zajedno dijelite to veselje  
    Meni je isto sasvim normalno da i tate mogu vidjeti bebicu na ekranu, pa me je ta situacija uhvatila nespremnu i nismo htjeli navaljivati, ali drugi put ću je nazvati dan ranije i probat pitati..možda promijeni priču. I iako mi je bio čudan takav pristup, pomislila da možda neki ginek. prakticiraju takav način rada. Al' očito sam ja naletila na ginekicu s takvom politikom.  Ono što mi je najgore u cijeloj priči je što ista ginek. radi i privatno i rekla je da tada muževi mogu na pregled i tada bolje mogu vidjeti cijelu situaciju jer je bolji uzv i može odvojiti više vremena za cijeli pregled. Na žalost, novcem se kupuje sve pa i bolji tretman kod ginek...što na žalost sve mi već dobro znamo..tužno mi je to. 
    Sljedeći put idemo privat. pa će i mm imati pristup.
    Chippica, jesam i ja sam ti u školstvu. Inače socijalni pedagog i radim u posebnom razrednom odjelu. Ti? Tako je, još 6 tjedana..i ja odbrojavam  I malo je i puno sad u trudnoći.
    Tatjana_zg, kad obaviš 4D ultrazvuk podijelit ćeš s nama kako je bilo. I ja sam razmišljala uzeti 4D kad dođe vrijeme za to, vjerojatno isto preko neke od ponuda pa me zanima kako izgleda. 

• Dony
    03. Svibanj 2016. 22:47

Bok cure, ja imam predivni sliku 3d ali neznam kako ju tu kopirat.. A ja cu na 4d bas zbog tih ljepih realnih slika u 22-24 tt. 
    Jooj hormoni i mene pucaju, nervoza neka, pa budem zivcana i ljuta a uz to se i udajem onaj drugi vikend pa je i zbog toga mi sve napeto. 
    Zelim vam laku noc.

minnie25
    04. Svibanj 2016. 00:58

Hvala svima na pozitivnim mislima. Tocno primjecujem da se trbuh tj. bebica seli prema gore, ali iskreno ne mogu tocno odrediti otkud bol. Bol je bila u jednom momentu toliko jaka da sam se sva zgrcila i cekala trenutak kad ce proci. Krvarenja nema pa strpljivo cekam pregled i zbilja sam pozitivna. 

Tala, razumijem da je tesko opustiti se. Zao mi je sto imas blokadu, ali se nadam da ce to brzo proci i da ces nastaviti uzivati u cijeloj ovoj slatkoj prici. 

TockaM, mislim da je to stav same ginekologice. Moja je preko hzzo-a i super je. MM je uvijek dobrodosao, a mi cak preglede i snimamo, od otkucaja srca do ultrazvuka. Zadnji put je strpljivo s MM-om brojala prstice, pokazivala mu gdje su rukice, nogice samo da ga opusti malo jer je bio sav izbezumljen... Ma svasta nesto, ja sam odusevljena s pristupom. 

Promjene raspolozenja? Joj, osjete se pomalo :) Trudim se drzat to pod kontrolom, ali primjecujem da sam puno osjetljivija i puno brze dizem nos kad mi nesto ne pase :)

• Dalmatinska.dusa
    04. Svibanj 2016. 01:44

Ja sam u 14.om tjednu,za dan idem na pregled,zanima me dal je sve u redu.A ja ne zelim taj 4d meni to nekako nije nesto posebno..kad ste vi osjetile prve pokrete i to? Jedva cekam hehe..i mogu rec,da sad mirnije spavam,nego inace,donekle hehehe…budim se dvaput,a ne pet puta kao u ovim prvim tjednima,tako da mi je laknulo.Citala sam neki testovi da se rade ,meni moja nista nije davala,nemam pojma…vidit cemo za koji dan.Ma samo nek je bebana ziva zdrava i vesela i meni srce ko kuca 💞💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.