mm nije propustio ni jedan pregled. svaki put mi radi 3d ultrazvuk i bilo bi mi glupo da tata ne sudjeluje u tome, ali ja trudnocu, vodim kod privatnice.
je li uopce potrebno ici na 4d, ako svaki put radimo 3d? nije mi jasno koja je razlika. mi i sada dobijemo video bebe s pokretima, vide se crte lica i svi detalji, brojali smo prstice, dr. je rekla da vidi prvu kosicu (ja ju nisam vidjela: ), imamo snimljeno cuclanje prstica i beljenje i neki potez "izlezavanje" s dvije ruke iza glave
bas je ova moderna tehnologija cudo : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pa ja mislim da nije potreban 4d ali kad je vec dostupan zasto ne. U bolnici rade 3d, nemaju 4d, pa me bas zanima kakva je razlika .
I mene je sad bas zanimala razlika, pa sam na googlu nasla da je na 4D slika realnija, kako pise tamo, 4d omogucuje sliku u stvarnom vremenu.
ja sam bas sad isla gledati svoje slicice i na njima pise 4d real time
onda mi valjda radi 4d ultrazvuk, haha. u desnom kutu : )
tu je curica jos malecka, ali se isto lijepo vidi : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala slika je super, bas se lijepo vidi, jel ima neko sliku sa 3d da uporedimo?
Curke,
Drago mi je što sam čula da muževi mogu s vama na preglede i da zajedno dijelite to veselje
Meni je isto sasvim normalno da i tate mogu vidjeti bebicu na ekranu, pa me je ta situacija uhvatila nespremnu i nismo htjeli navaljivati, ali drugi put ću je nazvati dan ranije i probat pitati..možda promijeni priču. I iako mi je bio čudan takav pristup, pomislila da možda neki ginek. prakticiraju takav način rada. Al' očito sam ja naletila na ginekicu s takvom politikom. Ono što mi je najgore u cijeloj priči je što ista ginek. radi i privatno i rekla je da tada muževi mogu na pregled i tada bolje mogu vidjeti cijelu situaciju jer je bolji uzv i može odvojiti više vremena za cijeli pregled. Na žalost, novcem se kupuje sve pa i bolji tretman kod ginek...što na žalost sve mi već dobro znamo..tužno mi je to.
Sljedeći put idemo privat. pa će i mm imati pristup.
Chippica, jesam i ja sam ti u školstvu. Inače socijalni pedagog i radim u posebnom razrednom odjelu. Ti? Tako je, još 6 tjedana..i ja odbrojavam I malo je i puno sad u trudnoći.
Tatjana_zg, kad obaviš 4D ultrazvuk podijelit ćeš s nama kako je bilo. I ja sam razmišljala uzeti 4D kad dođe vrijeme za to, vjerojatno isto preko neke od ponuda pa me zanima kako izgleda.
Bok cure, ja imam predivni sliku 3d ali neznam kako ju tu kopirat.. A ja cu na 4d bas zbog tih ljepih realnih slika u 22-24 tt.
Jooj hormoni i mene pucaju, nervoza neka, pa budem zivcana i ljuta a uz to se i udajem onaj drugi vikend pa je i zbog toga mi sve napeto.
Zelim vam laku noc.
Hvala svima na pozitivnim mislima. Tocno primjecujem da se trbuh tj. bebica seli prema gore, ali iskreno ne mogu tocno odrediti otkud bol. Bol je bila u jednom momentu toliko jaka da sam se sva zgrcila i cekala trenutak kad ce proci. Krvarenja nema pa strpljivo cekam pregled i zbilja sam pozitivna.
Tala, razumijem da je tesko opustiti se. Zao mi je sto imas blokadu, ali se nadam da ce to brzo proci i da ces nastaviti uzivati u cijeloj ovoj slatkoj prici.
TockaM, mislim da je to stav same ginekologice. Moja je preko hzzo-a i super je. MM je uvijek dobrodosao, a mi cak preglede i snimamo, od otkucaja srca do ultrazvuka. Zadnji put je strpljivo s MM-om brojala prstice, pokazivala mu gdje su rukice, nogice samo da ga opusti malo jer je bio sav izbezumljen... Ma svasta nesto, ja sam odusevljena s pristupom.
Promjene raspolozenja? Joj, osjete se pomalo :) Trudim se drzat to pod kontrolom, ali primjecujem da sam puno osjetljivija i puno brze dizem nos kad mi nesto ne pase :)
Ja sam u 14.om tjednu,za dan idem na pregled,zanima me dal je sve u redu.A ja ne zelim taj 4d meni to nekako nije nesto posebno..kad ste vi osjetile prve pokrete i to? Jedva cekam hehe..i mogu rec,da sad mirnije spavam,nego inace,donekle hehehe…budim se dvaput,a ne pet puta kao u ovim prvim tjednima,tako da mi je laknulo.Citala sam neki testovi da se rade ,meni moja nista nije davala,nemam pojma…vidit cemo za koji dan.Ma samo nek je bebana ziva zdrava i vesela i meni srce ko kuca 💞💞
Sortiraj odgovore
Najstariji