Chippica ja sam ti iz Rijeke
Drage moje, i mene vec par dana tako jako grci trbuh, ali se tjesim da dok nema krvarenja da je sve u redu. Vecinu dana prelezim jer zbilja zna biti jaka bol. Cekam strpljivo pregled, za 9 dana je. Do tad se pokusavam strpiti i ne dramatizirati...
Bas donji dio trbuha ili ? Mozda su vise jajnici ili mjehur?
Vjerojatno je samo rast maternice ali ako toliko jako boli nemoj trpiti i odi k doktoru. Pitala sam ja doktora kao a ako me jako zaboli da dodjem. Rekao je da ako jako zaboli u kombinaciji sa krvarenjem onda da.
Nadam se da si ipak mozda samo mjehur prehladila saljem pozitivu
Hvala svim curama na odgovorima na moje pitanje. Ja mislim ici sa 15+2 jer necu onda stici do 16+2 a to mi nekako dugo rekao je da dodjem sa 16 tj na kontrolu samo. Valjda je to ok? Pa zanima me kako mi je beba
Kad ves spominjete bolove, mada to ne bih opisala bas kao bol vec kao da me pece, kao da stojim jako blizu neke peći. Ako ste ikada sjele na vreli radijator znate o cemu govorim. E tako nesto ali u donjem djelu trbuha, jel se desava nekome?
minnie, mislim na tebe.
kad sam prokrvarila, bas sam rekla gin kako se dogodilo odjednom, bez ikakvih bolova, a ona mi je rekla da se tako najcesce i događa i da su bolovi u drugom trimestru karakteristicni za sirenje maternica koje ostale organe gura gore, a ne za nesto gore : D
cuvaj se! miruj, misli sretne misli : )))
u bolnicu idem tek u petak. mislila sam da ce biti ranije, ali je dr. na putu.
ovih dana bas osjecam neku blokadu vezanu za sve o trudnoci. ne mogu gledati djecje stvari ni uzivati ni u cemu. jedva cekam da sve prođe da se opustim.
laka vam noc! : ******
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Curke pozdrav svima!
Pratim vas kad i koliko stignem, al' kako radim ne stignem baš pisati i uključivati se. Drago mi je vidjet da su kod većine mučnine polako na odmaku, a sve koje borbu vodite sa bolovima i ostalim ružnim stvarima...vama i vašim kiflicama želim brz oporavak i daljnje uživanje u rastu trbuščića šaljem pozitivne misli
U vezi krvarenja iz nosa..i meni se to tu i tamo dogodi. Par puta mi se dogodilo još na početku. To mi je valjda bio i jedan od prvih simptoma i prije nego što sam testom potvrdila da sam trudna.
Grčeve isto osjetim ponekad, al danas me baš grčilo i više nego inače..na poslu sam morala dosta hodati, pa još po stepenicama nekoliko puta gore-dolje..malo me je to zabrinulo, ali doma sam pošteno odmorila i bolje mi je. Odbrojavam do kraja školske godine i do odlaska na porodiljni, jer osjećam kako mi je sve teže.
Naš zadnji pregled je bio prije 2 tjedna (u 12. tt) i sve je bilo u redu..Bebica je bila jako aktivna i non-stop se okretala pa je ginek. jedva uspjela sve popratiti. Odlučila sam ne ići na nikakve daljnje pretrage..nadam se da će i dalje biti sve ok.
Jedna pitanje u vezi pregleda kod cura koje idu na preglede kod ginek. preko hzzo. Jeste li do sada vodile svoje muževe/dečke/partnere? Jesu li smjeli s vama u ordinaciju na pregled? Jer mene je na zadnjem pregledu socijalna ginek. malo neugodno iznenadila kad muža nije pustila sa mnom, jer kao nema vremena puno pokazivati snimku na uzv, gužva je (iako i nije bila pretjerana gužva) i uz slične izlike. A kada se ide kod nje privatno, onda i tate imaju pristup pregledu. ????
Ne znam je li koja doživjela išta slično, ali mi se nikako ne sviđa takav pristup..inače je kao ginek. sasvim ok i zadovoljna sam s njom.
I čitam vaše priče o leptirićima, bockanjima i prvim micanjima vaših smotuljaka <3 i jedva čekam i ja ta prva mrdanja u trbuhu (a da nije probava i kruljenje od gladi
Ok, morat ću se češće javljati jer sam sad pretjerala
Želim vam svima laku noć i čuvajte se :)
bok curke
TočkaM ja vodim trudnoću u bolnici i muž je bio samnom na ultrazvuku kada smo doznali spol. Doktorica je rekla da naravno da može uvijek doći samnom.
inače, danas sam se naručila za 4D ultrazvuk i anomaly scan, našla sam na ponudi dana za 250 kn, pa rekoh ajde da vidimo kak je to. Doktor po komentarima nije baš nešto naj naj, ali ne idem na pregled niti će mi voditi trudnoću, a komentari za njegov ultrazvuk su ok. Pa eto tko želi neka si pronjuška malo.
mi rastemo i dalje, trbuh mi je kao da sam u 7.mjesecu ali ni ja nisam bila sitna beba pa ne mogu ni očekivati da će sinek biti sitan
u iščekivanju sunca i lijepog vremena svima šaljem pozitivnu energiju a posebno tebi Tala. samo pozitivno, normalno da srčeko kuca uopće nemoj dati negativnim mislima utjecaja na tvoje raspoloženje.
Ćao trudnice! Kako ste danas?
Evo ja pojela pa opet mi tlak pao i nemrem ništa a na poslu sam.. treba izdržat do 16h.. uhhh
Tala, hvala na čestitci za godišnjicu... imamo najljepši poklon kojeg možemo poželjeti...Nadam se da si ti ok...
I hvala cure za info za spol..nadam se da ćemo znati na sljedećem pregledu...treba dočekati 30.5.
Ja svog mužića nisam vodila još na ultrazvuk, uvijek u to vrijeme radi , ali htjela bih otići na onaj 4D pa ću ga povesti sa sobom...
I mi rastemo, trbuh isto kao da sam u 7.mj. tatjana_zg
Pusa velika!
Pozdrav trudnice, danas me boli glava nadam se da nece dugo.
Mm jos nije isao samnom na pregled jer nije tu radnim danima, ali je krerkica isla samnom kada mi je radila ultrazvuk preko stomaka. Prvo sam zvala telefonom da pitam da li bi bio problem da ona dodje samnom jer zeli da vidi bebu, rekli su da moze slobodno doci. Iance i prvu trudnocu mi je ona vodila i mm je isao samnom, sve nam detaljno pokaze, objasni i uslika.
TockaM zao mi je sto je tako, i ne vidim razlog za njeno takvo ponasanje, i tate imaju pravo da vide bebu isto kao i mi mame, nije mi jasno sta joj on smeta da stoji samo pored i pogleda u ekran.
Sortiraj odgovore
Najstariji