Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    05. Travanj 2016. 17:46

Svaka vam cast cure koje radite. Ja se stalno osjecam tako slomljena i mrtva, jedva se vucem po kuci nemam pojma kako bih radila ni da mogu.
    ja sam na bolovanju pod dijagnozom prijeteceg pobacaja.
    Lezanja mi je vise preko glave tako da zavidim svima vama koje mozete prosetati pa makar i ici raditi (i to mi sad izgleda ko san 😂)

Jado
    05. Travanj 2016. 18:23

A Srecice ako je dijagnoza takva sta ces 
    Sto je najgore ja mislim i da lezanje doma potice jos veci umor. Ja sam si puno bolje nakon dobrog (trudnickog hihi) treninga....umor i bezvoljnost skoro pa nestane.... I nadam se raditi skroz do kolovoza. Ali biti ce kako bebica kaze

Sto se mora za bebice mora se! Drzite se cure koje ste doma na mirovanju!

minnie25
    05. Travanj 2016. 19:23

Tala da ogtt sam radila, to ni meni nije jasno zasto. Dapace, nisam niti imala pojma da mi je na uputnici uz krvnu sliku, zeljezo i ostalo stavila upravo i to. Tako da su me prvi put potjerali iz bolnice jer sam rekla istinu sto sam vecerala   Sad sam mirna, nadam se da nece biti potrebe za tim dalje jer nije da sam prase od sto kila. Sa mojih cijelih 50 kila ne vidim potrebu za tim. 
     S time da sam ja kad sam ostala trudna imala 48 na visinu od 1.58cm. Tako da mislim da je to normalno dobivena tezina za prvo tromjesecje.

tala
    05. Travanj 2016. 19:40

Nije ti bilo lose popiti glukozu nataste? Sto se ne smije jesti navecer?

Ja se nadam da ce me slati sto kasnije, kad se mucnine smire jer ne mogu nista slatko, odmah mi dolazi lose. Prije nisu slali ako je glukoza iz krvi bila u ref. vrijednostima tj. do 5.1 (meni je 4.8), ali navodno u bolnici u trudnickoj ambulanti traze barem jedan ogtt nalaz.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    05. Travanj 2016. 19:44

Meni je bila na zadnjem nalazu 5.4 pa me dok nije slao...hmmm

minnie25
    05. Travanj 2016. 22:16

Teta sto me poslala doma prvi put jer sam pojela za veceru snitu maslaca i pekmeza mi je objasnila da dan prije, zadnji obrok smije biti najkasnije do 7 navecer i to npr. pecivo i jogurt. Znaci bez pretjerivanja i bez icega slatkog. 
    Kad sam se pojavila danas, odmah sam vadila krv. Nakon toga su mi dali glukozu otopljenu u vodi, pila sam ju lagano, nekoliko minuta. Odmah me je pitala koliko sam trudna i da joj obavezno kazem ako budem povratila. I da naravno nikako ne smijem nista konzumirati naredna dva sata. Vracala sam se nakon 60 minuta pa nakon 120 minuta za vadenje krvi. Nije mi bilo mucno od glukoze jer sam bila toliko vec gladna i zivcana da bi se ja mislim i od vode najela. Ali sam zato ujutro kasnila malo u bolnicu jer mi je bas mucno bilo, slabina me uhvatila. Dobro je moj dragi komentirao-sad kad nam najvise hrana treba oni nas muce s glupostima. 
    Ja iskreno, zbilja ne razumijem cemu to sad u startu. Ne spadam u rizicnu trudnocu, nemam predispozicije za dijabetes.... Ne znam..... Da sam se naglo zdebljala razumijela bi, ali ovako... Odradila sam jer sam morala.

Ancica82
    06. Travanj 2016. 07:50

Jutro curke.. evo i mene malo... Ja svoje nalaze dobila... anemicna sam.. i malo je TSH povise  tako da sam dobila Eutirox25.. i naravno.. spicila me na bolovanje do kraja ..  kad je cula gdje i sta radim.. i sad sam doma sa svojom curicom...i neeeemaaammm pojma kud sa sobom po cijeli dan..

Hubica01
    06. Travanj 2016. 09:01

Jutro buduće mamice!
    Jučer sam čak večerala bez da mi je bilo slabo, ali me muž odveo van gdje smo još i nakon prošetali... A ja obično kad doma jedem odmah legnem u krevet jer me neka slabina uhvati, i onda krene žgaravica... pa bi možda trebala šetat po stanu a ne leći... haha ne znam... 
    Jedva čekam ljeto da dođu lubenice i dinje... 
    Srećica, baš mi je žao što moraš tako mirovati ali šta ćeš, budeš nekako izdržala... sve za bebicu! 
    Ja mislim raditi do tamo 5.mj.trudnoće, jer mi se vjerojatno neće dati po vrućini i u tramvaju ići na posao...osim ako ću moći odrađivati od doma (a takav mi je i posao-konzultant za eu fondove).. jeste vi već rekle na poslu da ste trudne? 

Uživajte u danu koji će opet biti sunčan jejeje 

Srecica25
    06. Travanj 2016. 09:16

Minnie, ja isto ne razumjem zasto si ti to vec morala raditi. Mislim da si ti "zrtva" svoje doktorice jer ona ocito ima takvu praksu.
    ja mislim da cu ja ako to budem morala raditi povracati u svih sesnaest 😂 ja ujutro cim se dignem moram jest inace me mucnine i povracanje ubiju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.