Ja se narucila u cetvrtak pa sta obavim - obavim!
Vec sam i nestrpljiva da vidim da li je sve OK sa bebicom
Opet mi simptomi slabe zadnjih dana pa cu se jos poceti pitati, u biti cice su se smanjileeee i prestale boljeti ali sad au bradavice osjetljivije?
Bar cu vidjeti/cuti srceko pa meni moje biti na mjestu!! Nadam se da je sve okeeej!
No - i guglala sam dosta. Bitno je da je beba 40mm velika a to bi trebala biti i sa navrsenih 10 tj recimo, sa 11 bi vec oko 50 mm mogla biti. Najnajranije se moze ici sa 10+1 ali mislim da to nema bas smisla forsati. Pa kako god javim vam sta je bilo
Trebala bih pomoc ako netko zna bila sam danas na pregledu i prazna je gestacijska...po zadnjoj bi trebala biti 8tj a na uzv sam 4tj i 6 dana...sad idem vadit betu ali ina kaze da je moguće da je kasnija ovulacija bila inače mi je ciklus 33 dana...ima li netko kakvo iskustvo hvala
Vecer ekipa! Ja bila danas na 2.pregledu. Bebica je vesela a nisan ocekivala da cu to vidit,pa san se cila rastopila 😇😇 Sve u redu vec 2.56cm narasla uwaw !!! Dobila san dvi slikice i cila san happy! 😍😍😍
Jutro cure! Meni umjesto da mucnine slabe one se pojacavaju, zadnja tri dana su mi bas jake, nemam ni apetita, glava me cak malo boli i to jutarnje povracanje me jako izmuci jer nemam sta povracat zbog praznog zeluca . Budite mi dobro i sretno na pregledima koje imaju danas.😊.
Dalmatinska.dusa bas mi je drago, predivan je to osjecaj i stvarno rastu sada jako brzo 😊
Pa dobro jutro drage moje!
Evo ja rano ranim.. Vadila sam krv i sad cekam drugi dio. Popila sam vodu s glukozom, savrseno mi je sjela obzirom da sam i gladna i iziritirana vec. Ali ajde sad sam bar mirnija kad sam to obavila
Jutro curke! Meni su mučnine izražajnije navečer... večera mi uopće ne paše a gladna sam i nešto bi jela.. Nemam pojma kaj da jedem više... A o žgaravici da ne pričam...
Blago ti se Dalmatinska duša, ja jedva čekam drugi pregled i nove slikice, tko će dočekati 29.4.
I meni su bradavice strašno postale osjetljive...ufff
Jel koja od vas radi? Do kojeg mjeseca ćete radit? Ovisi kak ćete se osjećati ili?
Puno pozdrava iz Zagreba!
jutro, curke!
am10, zao mi je sto to prolazis. beta ce ti najbolje pokazati kojem tjednu bi plod trebao odgovarati i moras ju vaditi dva puta da bi se vidjelo raste li. drzim fige! sretno!
minnie25, radis ogtt? zasto tako rano?
sorry, ako si vec pisala, nisam pohvatala.
dalmatinska dusa, super zbog pregleda!!!
dony, mozes li u jutro pojesti samnog kruha ili dvopek? kazu da neutralizira kiselinu u zelucu.
curke, stavite si tickere da znamo tko je koliko trudan : )
ja ne radim. na mirovanju sam zbog hematoma i nekakve dijagnoze prijeteceg pobacaja, no sve je ok za sada : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji