Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srecica25
    03. Travanj 2016. 21:30

Dalmatinska duso, sretno ti i zavidim ti jer si na pregledu, ja do svoga moram cekat jos tocno 2 tjedna grrrrrr

• Dony
    03. Travanj 2016. 23:25

Bok cure! Raspisale ste se danas.. Ja cijeli dan u pogonu... 
    TockaM ja sam ti iz Istre.. 
    Uglavnom ja sam bila na pregledu sa 9+4 i beba se bas primjetno micala, rukama i nogama gore dole plivala, bas divan osjecaj.. A privatna gin mi rekla da se kombinirani radi sa 12t i narucila me 19.4. kad ce mi biti 12+2.

TockicaT.
    04. Travanj 2016. 08:51

Dobro jutro curke! 

Možete i mene dodati na popis. Termin mi je 13.11. 
    Meni su se neki simptomi malo smanjili, a neki su se tek počeli javljati. Ali sve je izdržljivo. Nadam se da ću moći raditi što duže 

Što se tiče prvih pretraga, kad ste to radile? Meni moja gin nije htjela napisati uputnice i rekla je da ćemo to sve riješiti na sljedećem pregledu kojj je tek za 2 i pol tjedna .

Moj mali medo🐻

tala
    04. Travanj 2016. 12:33

jutro, curke! 

ja moram obaviti krvnu grupu, rh faktor i antitijela i to su mi rekli nakon 12og tjedna. sve ostalo jesam.
    srecice, sto me jos ceka? 
    moj je pregled isto za dva tjedna, iduci petak, nikako docekati. dani mi tako sporo prolaze. znam da radimo kombinirani, vađenje krvi, tlak i prvo vaganje(!!!):12+1

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    04. Travanj 2016. 13:44

Bok curkice! Ja sam svoj prvi pregled obavila u 7tjednu, krvna slika, urin, štitnjača, rh faktor, antitijela, krvna grupa ...Dalmatinska duša i Bebilica, i ja čekam škorpiončića...   Ima nas više     Sljedeći pregled imam 29.04. 
    Srećica25 jel pomaže jogurt? 

Srecica25
    04. Travanj 2016. 14:27

Pa Tala mislim da je to to. Ja cu za 2 tjedna biti u 16tt, ali moj doktor mi nije zadao nikakve pretrage do iduceg puta. 😕
    Ne mogu docekat viseeeeeee

Srecica25
    04. Travanj 2016. 14:28

Hubica, moram priznat da je jogurt odradio svoje. Mozda i nije do njega ali nastavit cu ga jest svakodnevno pa bas da vidimo!

tala
    04. Travanj 2016. 19:26

secer 4.8  usprkos sladoledu i coca coli. stitnjaca isto super! i nevjerojatno, ali zeljezo odlicno! 
    samo je nesto s urinom, a tjesim se da je mozda neka upalica ili da sam ja trebala bolje citati upute i ne hvatati prvi mlaz : D 
    trazit cu gin. iduci put urinokulturu jer ja ne mislim na slijepo uzimati antibiotike, a da ne znam o cemu se radi. 

lakse se dise sada! 

ja sam danas rigoleto odradila dva puta. prvi put zbog jogurta. jako mi je iziritirao zeludac, a drugi put mi je trebalo nesto slatko, a slatko ne mogu, pa sam se napila soka od borovnice (kao zdravo je...).

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.