Dobro jutro svima. I hvala vam cure na dobrodošlici!
Dony bas mi je drago zbog istog termina, jos ako si iz Zagreba i planiraš na porod u Merkur, možda se i upoznamo!
Srecica25, jesi probala sa suhim smokvama i šljivama?
Sinoć sam definitivno naučila da moram poslušati svoje tijelo i ako nos kaže Ne, ne! onda da i usta kažu Ne! Naime, bili smo na svadbi i u nekom trenutku na red dolazi nekakav Skradinski rižoto za toplo predjelo, odmah se meni miris nije svidio pa onda ni okus, al sam pojela par zalogaja iz pristojnosti. I nakon toga mi je postalo grozno mučno, sve dok nisam povraćala..eto, skoro sam si upropastila cijelu zabavu!
Želim vam ugodan ovaj divan sunčan dan!
Tocka, hahahhaa ubuduce slusaj nos 😂😂😂😂
nisam probala ni sljive ni smokve, jer samo kad pomislim na njih, vec sam pred wc skoljkom i povracam 😃😃😃
Pozdrav svima, evo i nas među jesenskim bebama! termin je tek 7.11. tako da smo još na početku (ulazim u 10. tjedan).
Budući da mi je ovo prva trudnoća, puna sam pitanja i izmiješanih osjećaja, od ushićenja do straha.. pa nekako računam na vašu pomoć da baš ne gnjavim doktoricu za svaku sitnicu
veselim se druženju i svemu što nas čeka!
Hello!
Ma znam da smo pricali o samom komb pregledu kao takvom i koliko sam upoznata vecina ide bas sa navrsenih 12 tj - mene je samo zanimalo da li netko ide/je isao sa navrsenih 11 pa prije 12.tj.
Na netu pise da je ok i tad ici ali su me iskustva zanimala
Vidim da je dok jednu forumsku kolegicu sa 11+ narucila. Nadam se da bu mi mogao pregled obaviti sa 11+1 cisto da ne idem 2x
A sto se krvi tice - idem privatno i nalazi su u roku dan-2 na mail. Socij ginekmi rekla da se i preko hzzo-a placa 300kn. Pa cu platiti dodatnih 50kn da ne cekam na red pa i nalaze.
Ovo ti je odg. jedne cure s forum.hr-a:
Najbolje ti je oko 12 tjedana za slucaj da ti je trudnoca manja. Ja sam bila na uzv s 11+0, pa sam morala doci ponovno za tjedan dana jer su mjere djeteta bile za dva dana manje. Pa ono, vodi racuna o tome.
mah, mah svima!
nocas mi je bilo strasno, ali eto, prezivjeli smo... srecice, ti i ja mirujemo : D
i ne postoji taj jogurt koji se moze boriti s trudnickim hormonima+zeljezom u multivitaminima koje pijemo.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala,ja sam vise luda od mirovanja grrrr. Bas se oduzilo ovo sve. I moram rec jogurt je fenomenalnog okusa, cekam ove daljnje rezultate 😂😂😂
Dalmatinska duso, ti ides u 10om, a ja sam bila u 8om,i tada smo vidjeli i rukice i nogice i glavicu i kraljeznicu, a u 12om kad sam bila je doktor rekao "pogledajte ima i prstice" i beba se lagano micala, kao da pliva unutra. On je htio sacekati da se okrene da ga vidi u lice, a to je onako, nije bas najveseliji prizor, ja sam ko iz stopa rekla "ajme doktore izgleda ko izvanzemaljac". On se nasmijao i rekao "dobro ste to usporedili, to je zato jer je jos dosta koščato lice". Al sve u svemu to su tolike emocije kad ga vidim na tom ekranu da to nije normalno, pogotovo kad sam ga vidjela kako se lagano mice, tek sam tada postala svjesna da je zivo i da je u meni ❤ zivile nase bebice ☺
I evo sad opet primjetim, pisem u muskom rodu 😂 to su mi vec muz i mama prigovorili jer kad pricam govorim u muskom rodu. Bas me zanima jel to neki predosjecaj. Stvarno mi je svejedno sto ce biti, ali dubokooooo dubokoooo u sebi navijam za curicu 😊 i zato ni ne znam zasto sve govorim i pisem u muskom rodu
Ahaaaa hvala Tala.
Da to je rizik ako je beba manja od 4 cm tako nekako....
Nadam se da mi je trudnoca onako kako mi je zadnji puta rekao tocna. Tad sam 6+6 bila pa po tome racunam
Jao ma nadam se da necu morati ponavljati uzv! Samo sam lijena ici 2x u par dana
Ne znam kakav ultrazvuk ima dr., ali mi smo bili 6+5 i vidjele su se ruke i noge. Nisu se vidjeli prstici, to cemo sada promatrati s 12tjedana. Ma, kako se radi o 3d, ja se nadam vidjeti i spol. Znam da je dosta rano, ali uzdam se u tehnologiju jer sam znatizeljna.
I Ikea je dobila prekrasnu posteljinu na oblake u rozoj ili plavoj boji, pa ju zelim ugrabiti, hahaha.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji