Hvala na dobrodošlici kod mene je moj deda imao brata blizanca... a sad, šta bude, bitno je zdravo...Dan je divan i taman za šetnju... uživajte...
Ja sam se lijepo najela, ujutro bila na pilatesu i sada malo odmor pa u shopping nekakvih haljinica proljetnih... Arena here we come
helouuuu
mi smo se stvarno kasno ustali. muz napravio rucak i kupio jagodice (nisu bas nesto slatke). sad smo curka i ja same. on otisao s ekipom, a navecer sam ga zagnjavila da ide s malom u H&M jer ju sutra vodi na prijateljicin rođendan, pa neka joj nesto kupe : )
skupljam snage da barem u vrt malo izađem. jucer sam bila i spasilo me. sjedila sam i borovnicama nasula novu zemlju. vise mi je puna kapa ovog mirovanja.
dobila sam nalaz iz petrove i fibrinogen mi je povisen 4.09, max. ref. vrijednost je 3.50, no ostali faktori zgrusavanja krvi su mi dobri. citam na netu da se fibrinogen ne moze sam po sebi tumaciti, nego se gleda cijeli nalaz i da je kod trudnica i inace povisen, pa mislim da je nalaz zapravo ok.
mislim da to nitko od vas nije radio. ginekologinja me poslala zbog hematoma i moguceg krvarenja, valjda.
vaga mi je otkazala poslusnost nadam se da je samo baterija u pitanju : )
dony, hvala na listi. ja sam tu nesto pokusala kopirati, ali mi se izbrisao naziv Jesenske bebe i smajlici
pusa i ugodan dan svima!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
dobar dan svima...moj dragi je takoder blizanac, a njegova seka ima blizance..mi jedno provjeravano vise puta ....
i meni su ti pregledi predaleko....jos pogotovo kad su svako 4 tj kao meni nikad nikad proc pogotovo zadnji tjedan..
Uuuuu onda sam pogrijesila, ili se dugo nije javljala 😆
Cure ja muke mucim s probavom, pa sam danas narucila da mi kupe ovaj novi b aktiv sta je izasao kao jogurt. Vidjet cemo oce pomoc
Dony da, ja sam uzela ulje od Mustele. Brzo upija, laganog je mirisa i moze se koristiti od pocetka trudnoce. Evo to link pa pogledaj:
http://www.mojaljekarna.hr/njega-trudnice-i-mame/4111-mustela-ulje-protiv-strija.html
Curke jeste obavile-cule da je netko-isao na kombinirani sa 11+ tjedana?
Ja bi isla drugi tj kod doktora da vidim da je sve ok tako da napokon kazem mojima za bebicu! I blize se neki posebni datumi pa sam mislila ukomponirati tada objavu!
Vidim na netu pise da se komb radi od 11. do ....nekog tj kakva su vasa iskustva?
Topli pozdrav svima novim curkama i bebicama a svima zelim krasan vikeeend!! 🌻🌼🌝🌞
Srećica25, jesi probala sa Acidofilom?
Meni je ginekolog rekao da idem na kombinirani tamo 29.4.a to će taman biti 11+tjedan..
Curke, pitanje, gdje si kupujete odjeću? Na posao moram nositi nešto šire, jer mi ionako sve steže, a ni šefu još nisam rekla....
Hubica, nisam probala jer mi je 90% vremena muka, pa ne mogu bas sve ni jest.
ja mirujem skoro dva mjeseca, pa samo pidjame nosim po kuci, nemam iskustva s tim gdje kupiti odjecu.
a sto se kombiniranog tice, nedavno smo pricale o tome- ja sam radila u 12om tjednu, mjerenje nuhalnog nabora na uzv, i dan poslije vadenje krvi, i evo neki dan me zvao ginic da su nalazi uredni. Nalazi su ti inace u roku 7 dana
Dobro jutro svima! Dan je opet stvoren za šetnju... Uživajte!
Srećica25, ufff nije ti baš lako... a proći će i to.. jogurti uvijek pomažu kod stolice... Sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji