Drage cure i trudnice, evo još jedne jesenske trudnice k vama. Pratim vas već par dana, pa evo da vam se i pridružim. Mi smo sada 9+5, a termin je kako sada stvari stoje 31.10. Prvi pregled smo obavili u 6. tjednu i sve je bilo super, je jako kucalo .
Što se tiče trudničkih tegoba, stvarno se ne mogu žaliti. Mučnine su mi bile skroz blage, još tu i tamo mi je mučno ali onda pojedem nešto i opet sam super.
Veselim se iščekivanju i druženju s vama!
Svim novim curkama zelim dobrodoslicu Bas mi je drago sto nas se vec toliko skupilo!!
Meni je sljedeci pregled za dva tjedna. Ali najvise se veselim onom iducem gdje bi se mozda vec mogao razaznati spol da ja znam kako tu moju malu ribicu oslovljavati Ali nacekat cu se jos dobrano do tog pregleda...
Cao curke i ja Sam Nova u srijedu imam termin inace Sam 6+2 nadam se ugodnOm druzenju
Dobro jutro cure! I dobrodosle nove trudnice 😊
TockaM imamo isti dan termin 😊😊😊 mozda i rodimo isti dan ko zna 😊
Jooj cure ne mogu unatrag trazit po stranicama vezano za strije di smo bile pisale, neka od vas je spomenula neki preparat koji brzo upija, meni je to bitno jer nemam strpljenja cekati da se osusi. Nisam jos pocela mazati i moram cim prije..
Uglavnom ja stavila kuhati manestru, pokupila i objesila ves, ocistila wc i vec sam umorna
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko
Masa85 ~~~~ 10.09.-cura
mimica24 ~~~~ 16.09.- dečko
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric@ ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 31.10.
TockaM ~~~~ 31.10.
Studeni
Ancica82 ~~~~ 09.11.
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Pozdrav curke! Evo i mene malo k vama...nadam se lijepom druženju... Inače sam iz Karlovca ali živim u Zagrebu... trenutno smo 7+5 dana a termin je 10.11.2016. Bila sam već na prvom pregledu i zaista je nevjerojatan osjećaj vidjeti na ultrazvuku to malo zrnce od 12,5mm.. Trudničke tegobe nisu tako jako... bol u cicama, žgaravica, mirisi...nema povraćanja... jedino osjećam slabinu tijekom dana....
Jel čeka možda neka blizance? Možda bi ih ja mogla imati....
Ugodan dan vam želim svima!
Mislim da nema ovdje nema blizanaca 😕
ja sam isto pitala svog doktora jel siguran da nisu blizanci, jer svi oko mene su blizanci, puna obitelj blizanaca, a i suprug mi je blizanac, a doktor mi je u 8 tjednu rekao da ne, da bi se to vec vidjelo do sada
Juhuhu, kolko nas je . Dobrodosle nove trudnicice
...
Jaoo ja jedva cekam pregled sad drugi tjedan, danas smo tocno 12 tt , a u srijedu picim na kombinirani ...
Ja sam super, nemam tegobe, papam gustam i uzivam, navecer ak pretjeram mi zna se dizat zeludac dok legnem hehe..
Uzivajte curke u vikendu,odmarajte,papajte i spavajte, tu i tamo opalite setnjicu i super
Sortiraj odgovore
Najstariji