Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    31. Ožujak 2016. 12:33

Srecica25 ja sam imala krvnu grupu iz 2011. ali mi nije prihvatila. A danas sam samo to i obavila jer mi moja draga ginekologica nije rekla da mi je kod krvne slike stavila i provjeru secera. Ja sam vecerala u 8 maslac i pekmez jer zbilja ako dugo ne jedem mi bude muka. Na kraju mi je sestra tamo rekla da su mi krivo rekli, da iza 7 ne smijem jesti, a vecerat smijem pecivo i jogurt pa ujutro doc nataste. A provjera traje 2 sata. To sad moram ic sljedeci tjedan obaviti. Samo nemam pojma kako cu izdrzati, a da mi ne pozli jer bez hrane sam koma...

• Hanić
    31. Ožujak 2016. 12:53

Helou
    Uh, nadam se da ću moć bebe upisat u jaslice...bumo vidli, rano je još da rabijam glavu..
    Srecice čestitam na super nalazu :) ...
    Ni ja se još nisam raspitala za te ostale testove na kombinirani idem drugi tjedan onda budem 12+2

tala
    31. Ožujak 2016. 13:39

srecice, cestitam na urednom probiru!!!

hanic, da, i ja sam saznala da se djeca ne primaju u vrtic prije godinu dana. iako nas vrtic (razlicak) ima na dvije lokacije skupinu od 6-12 mjeseci. meni je to rano, kako sam doma. ovo nakon dvije godine mi je bitno za socijalizaciju. 

kod krvne grupe i rh faktora su bitna antitijela, a ne sam taj podatak koja smo krvna grupa : ) 
    ja sam isto negativna. ceka me vađenje nakon 12.og tjedna.

meni je jutros bila med. sestra doma. izvadila je 9 epruveta krvi u tri bockanja jer mi je sve presusilo : D odnijela to u laboratorij i posebno u petrovu. donijet ce mi i rezultate. 
    ja jucer navecer, nakon cijelog dana gladovanja zbog bolova i mucnina,  pojela silk milk sladoled, a popodne se napila cole, a oni gledaju i secer...ma, neka gledaju...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    31. Ožujak 2016. 13:45

Ma ja bi da mi dijete krene s godinu dana u jaslice, tolko budem doma, nadam se...al kaj kad će se rodit u 10 mj, a upisi su kad? ljeti?pred jesen? nikak nemre napunit godinu dana do upisa haha, što znaći da mi ne gine privatni ili ostat dom...al dobro, otom potom..

Ja ni ne moram vadit krv za krvnu grupu...ja sam giniću pokazala onu malu knjižicu što imam od darivanja krvi (još mi je i staro prezime gore) vidio je da sam 0+ i reko je da ne trebamo vadit... kak bu kasnije, vjerojatno ću morat da imam i službeno papir za rodilište il kaj....

tala
    31. Ožujak 2016. 13:48

upisi u vrtic i razgovori ti idu u petom mjesecu, da bi ti dijete, ako bude primljeno, krenulo u devetom u vrtic.

Ancica82
    31. Ožujak 2016. 14:15

Dony ja radim..u pekarni.. fast foodu..i slasticarni.. ovisno gdje me trefi smjena... doma imam dijete od skoro dvije godine..koje je neumorno..i uz to kucanske poslove.. pa onako umorim se.. aki ne sad da padam.. izdrzim do 22:30..

• Hanić
    31. Ožujak 2016. 14:31

hvala tala, ma onda nema šanse da dobijemo mjesto...

Srecica25
    31. Ožujak 2016. 16:40

Meni je secer bio super kad sam ga vadila, al mislim da je to zato jer ne jedem apsolutno nista slatko, od slatkog mi je muka. Al evo nakon rucka danas dosla zelja, i pojela sam 2 snjeguljice 😂😂😂😂 nisam slatko jela barem dva mjeseca , vise sam za konkretno 😄

Jado
    31. Ožujak 2016. 16:43

Ancice svaka ti cast!!

Ja radim isto. Trudim se 8h i kad dodjem kuci da odmorim nesto. Nekad radim duze pa me zadesi da se vracam tek navecer kuci. Jedino mi se zna dosta spavati ali duram nekako. Ali ako popodne ne ubijem okeco onda nema sanse iza 23h da zduram ni pod razno

Tala zakon si hahaha. Ni ja se nisam pazila pa mi eto skocile malo vrijednosti. A sta ces sad. Bitno da extra ne odudara

tala
    31. Ožujak 2016. 16:54

ma, mogu mi, znate sto s tim vrijednostima... ja im na dijetu ni tablete ne idem i doviđenja. 
    ja isto nista slatko ne mogu, no jucer me nakon cjelodnevnog gladovanja uhvatilo. tijelu treba i tako ja slistila sladoled. inace, opet sam zbog onih mucnina pala na kilazi, sad sam malo ispod 51.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.