Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hanić
    21. Ožujak 2016. 12:08

mimić kaj moraš za Uskrs već pripremat?

tala
    21. Ožujak 2016. 12:44

ja isto ne znam sto se za uskrs priprema, ja nista posebno : D 
    meni su moji poslali prsuta i sira za jutarnju platu ( mi ne jedemo sunke), dan prije cu skuhati jaja. 
    citala sam neki clanak o bojenju kurkumom, lukom i ciklom, pa cu pokusati s curkom. 
    pince/pogace moji jedu vec mjesec dana. iz interspara su im najfinije jer imaju secer na vrhu i mekane su. ja nista slatko ne mogu, no uzet cemo ih jos par. 
    za rucak cemo krumpir i meso iz pecnice.
    i moram mm poslati po kinder jaja da ih skrijemo za trazenje. 
    za stol cu napraviti neki mini buket s grancicama u vazi, da curka moze objesiti par ukrasa. 

sto vi radite za uskrs?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Hanić
    21. Ožujak 2016. 12:53

Ja kuham šunkicu, radim francusku salatu, ove godine ću napravit mađaricu i to je to...kupim luka rotkvica, naribam hren, skuham jaja i gozba može početi... Za ručak nadam se otić kod svekra , ako ne onda budem ispekla puricu i mlince, skuhala juhicu i to je to...
    Ne ukrašavam ništa, to ću za koju godinu kad ću morat haha

• LadyDi19
    21. Ožujak 2016. 13:45

Ja cu za uskrs samo malo sunke skuhat,jaja, luka,rotkvice...da imam za blagoslov....rucak je kod mame ona ce radit sunku u kruhu i to obozavam...zasad drugih priprema necu imat...

anamarijo1+
    21. Ožujak 2016. 15:12

Da li netko ima slucaj komplikacija i nepuno radno vrijeme?jer znam da je uvjet staz 9 mj ali ne znam da li se pod staz misli puno radno ili?

A

Srecica25
    21. Ožujak 2016. 16:34

Ej cure, evo i mene. Ovih dana sam imala malo jace grceve u stomaku i kao neku sukrvicu smeckastu, pa nisam imala mira i morala sam danas otici kod doktora. Rekao je da je sve ok sa bebom. Dobili smo i slikicu. Ali ponovno moram piti duphaston, sve do iduceg pregleda koji je za 4 tjedna. I moram nastaviti strogo mirovati. Taman kad sam se ponadala da cu malo prosetati i izaci, opet sam osudjena na lezanje. Ali beban je dobro pa sam mirnija 😙

• bebita
    21. Ožujak 2016. 16:40

Bokic cure, meni je danas bas neki bzvz dan...nekako sam neraspolozena, imam mucnine, ne mogu vise lezati, cijelu noc i sada vecinu dana imam kao lagane grceve i probadanja...vec mi se sva hrana gadi...ne znam da li je to sve zbog vremena ili hormona... 

• bebita
    21. Ožujak 2016. 16:42

Za Uskrs necu nista posebno pripremati, moram mirovati, a i trenutno nemam bas previse ni volje pripremati brdo hrane...

tala
    21. Ožujak 2016. 17:42

joj, drzite se cure 
    u slicnom smo sosu. 

bebita, pokusaj lezati polusjedecki kako bi sprijecila mucnine. skratiti si vrijeme nekom knjigom, tv-om... meni je isto dosta svega. malo citam vijesti, malo njuskam po netu, pa dođe mm, pogledamo koju seriju i dan prođe. samo ih krizam u glavi : ) 
    vrijeme je uzas. opet su zahlađenje najavili.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.