Jutro cure moje;
Srecice25, slazem se sa Minnie, ja bi cim prije mozes pregled da se vidi je li sve u redu sa plodom, mozda je kakvi bezopasni hematom al barem ces biti mirna.
Bebita, ja sam i prije trudnoce imala lroblema sa zatvorom, Donat mi sad nije bija od velike pomoci, doktorica mi je preporucila sirup Duphalac Effect, popijem malu mjericu(10ml) i fino i bezbolno obavim sta triba.
Ptica2, ista stvar se i meni dogodila 2 dana zaredom. Prvo jutro sam mislila, ok, nije krv, drugi dan je bilo skroz malo, poslije nista. Skroz rozkasto, skoro bijelo. Planiram u ponediljak(kad idem po doznake ) pitati doktoricu sta bi moglo bit; a samoj sebi govorim da nije nista zabrinjavajuce.
Meni glava puca, povracala sam sinoc, danas malo bolje, ko da me poplava izbacila. I to ko za vraga, mora bit za vikend-do ponediljka cu bit ko nova (nadam se).
Puse
U prvoj trudnoći sam skakala kao majmun mislila sam ništa mi ne može biti a sad se na sve strecam.
Nista nam ne preostajeosim da odmaramo, jedemo i debljamo se.
hej, curke.
joj, koliko nas je na duphastoneu!? ja nisam imala pojma sto je to do nekidan i sad 3x1 dnevno.
srecice, jesi bolje?
curke, nemojte nista raditi. neka se ostali snalaze kako znaju i umiju. nece im nista biti.
hanic, pa ti si rekla? bas mi je drago zbog vas!
mi jos nismo nikome. iduci mi je pregled tek 14.4. i to ce biti 12 tjedana, pa ako sve bude u redu s tim hematomom, onda cemo.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pregled mi je u utorak, nekako mislim da mogu sacekati do utorka ako ne bude nekog prevelikog krvarenja. Sto vi mislite?
sada trenutno nema krvi samo kad se obrisem papirom bude malo smeckastoga al bas minimalno
Minie ja sam vec kupila jednu trudnicku ljetnu haljinu… na krpice hr. Mislim da je ta odjeca preskupa.. a nosit ces ju par mj. Zasto ne ovako kupi..
Srecice drzi se.. i odmaraj..
E curke znam kako vam je...meni se takvo ruzicasto krvarenje i iscjedak pojavilo u 8 tjednu.....i tako sam se prepala s obzirom da je prva trudnoca da sam otisla na hitnu oni poslali na hitnu u petrovu i dobila duphaston....hvala bogu sve je bilo u redu samo sam do sad mirovala...ovaj tjedan sam pocela malo radit po kuci...
E da a u petrovoj su mi gospoda rekla da ako mi ne curi po nogama nije nista i nemam im kaj dolazit...
srecice, utorak nije daleko.
ni prije nisam nosila hlace, tako da i sad nosim tajice, a gore sve normalno. imam dosta sirokih kosuljica koje bi do ljeta trebale izdrzati. a onda hlace i trudnicke majice, maxi haljine...
mene vise brine jesen kad budem okrugla, ako mi noge budu otecene kao u prvoj trudnoci ne znam kako cu cizmice obuti ni kakav kaput kupiti (ja sam kraj desetog mjeseca).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
LadyDi19 jako ruzno i bescutno od njih... Djelatnicima u zdravstvu fali jako suosjecanja i empatije. Ja kuzim da se oni nagledaju svega, ali cesto zaborave da smo svi mi ljudska bica, a ne samo stvar koju treba odraditi.
Slazem se za robicu. Zbilja nema smisla kupovati preskupu jer nece dugo sluziti svrsi. Probat cu nesto iskemijati iako je meni i bez trudnoce tesko naci pravu velicinu. Valjda cu imati srece
bog curke! nadam se da me primate:-) bila na prvom pregledu 17-tog, i cekamo blizance! culi smo i srčeka na 6+2.. moja prva trudnoca, i to mpo.. moram mirovati, stavljam utrogestan 3×2,pijem folacin i aspirin.. imala sam par puta krvarenja i smeđi iscjedak, na bolovanju sam.. stalno me nesta probada i boli ali tako valjda mora biti jedno vrijeme..termin je 9.11.ali doc kaze da doguram do 37 tjedna barem.. doc me narucio na briseve 30-tog, malo me frka, nisam za to da me se prečesto ćeprka dole..koliko cesto vas pregledavaju?oprostite zbog dugog posta...
Sortiraj odgovore
Najstariji