Joj. Ovo je trebao bit odgovor Minnie. Upadam sa komentarom. :)
Uglavnom, imam pitanje je li itko ima.probema sa gljivicama u trudnoci? Meni je gin dao na pocetku trudnoce neke biljne vaginalete i sad mi se opet vratilo. Imam jak iscjedak vec neko vrijeme i sve me pece. Ima li iko slicna iskustva sad sa 14+5 tj.
Thanks
Jutro cure, kako ste mi danas?
Zanima me, da li koja zna, kada se otvore komplikacije, da li se moramo nesto posebno javljati na hzzo obzirom da oni to placaju ili poslodavac to rjesava?
Jutro curke! Lijepu nedjelju vam zelim! Ja sutra radim pa mi i nije bas lijepa ali bar je sunce...
Aha citala sam na harni preporucene testove. I papa se radi ako je u biti vrijeme za papu, odn nije se radio 1 god. Super bar sam se toga rijesila A neke panike me hvataju - jedva cekam pregled za 3 tj da vidim da srceko i dalje kuca! Bas sam neka nervoza
sorkac Bebita tu ti ne mogu pomoci. Nisam upoznata
Bebita.. ako si u radnom odnosu.. moras doznake samo dostavljat svaki mjesec..to ti daje tvoj ginekolog iza 20-og u mjesecu
Ancica, hvala
Ovaj mj mi je dao doznaku na kojoj pise da su ocekivani dani bolovanja 60 dana, to znaci da moram ponovno sljedeci mj donjeti ili sada to vrijedi za 2mj?
jutro, curke.
mi smo pola dana prespavali jer smo sami. : )
vidim da svi nesto setate i gustate po ovom lijepom vremenu, ja sam na mirovanju. malo cu u vrt po dozu vitamina d.
pusa : *
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Bebita..sad ti stvarno za to neznam.. ja sam bila na komplikacijama do poroda i znam da sam nosila svaki mj. Mozda da nazoves sestru kod svog gin. Neka ti objasni.. ona bi trebala znati
Ok, hvala ti. Idem krajem mj kod gin, pa cu pitati
Da, vrijeme je bas za gustanje na suncu, taman za neku setnjicu, a mi koje moramo mirovati zadovoljit cemo se suncem na balkonu
Svima vam zelim lijepu i ugodnu nedjelju
Pozdrav cure!
Ja sam danas konačno ustala, zaista mi je dodijalo da samo lezim. Malo cu prošetati oko kuce, ponešto uraditi u kuci i onda opet leći. Od ležanja me boli svaka kost.
Jeste li pocele dobivati na težini, kako stojite sa kilazom?
Sortiraj odgovore
Najstariji