Ne znam vise sto bih gledala na tv-u, posudila si neke knjige na engl, ali mi je to pretesko stivo za ove mucnine...ne mogu vise ni spavati...
Valjda je danas takav dan, nadam se da ce sutra biti bolje
jesi citala knjigu danci i stranci?
jako citka i prakticna, ima poglavlja pa mozes odugovlaciti. zanimljiva iz kuta roditeljstva. zena, hrvatica, je s obitelji odselila u dansku. sin joj krece u vrtic koji je zapravo brvnara, zaustavili su ju policajci na konju i naplatili kaznu jer dijete u taksiju (oko 5 godina) nije bilo u autosjedalici, danci preferiraju ostavljanje djece u kolicima na hladnoci jer to pomaze razvoju, govori zasto je u danskoj lose dobiti nasljedstvo...
ili "majka uspjeha" o kineskinji koja forsira svoju djecu da postanu glazbene zvijezde (klavir, violina) jer se boji prokletstva trece generacije. to je ono kad siromasni roditelji dođu u stranu zemlju, muce se, rade, dobiju djecu koja se opet muce i imaju izvrsne uspjehe i onda dođe treca generacija, propala generacija, koja samo zeli uzivati na vec stecenim plodovima....
ili "propuh, papuce, punica", govori o hrvatskom mentalitetu iz kuta covjeka, stranca, koji je postao splitski zet....
: )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Nisam citala ni jednu od navedenih, upisat cu si naslove u biljeske, pa sljedeci put posuditi, hvala ti
Jesenske 2016.
Rujan
Baby.love ~~~~ 01.09.
tatjana_zg ~~~~ 07.09.
GrumpyCat ~~~~ 07.09.
Masa85 ~~~~ 10.09.
mimica24 ~~~~ 16.09.
Croheidi ~~~~ 17.09.
Cura2 ~~~~ 22.09.
MyLenny ~~~~ 26.09.
Listopad
Srecica25 ~~~~ 01.10.
LadyDi19 ~~~~ 05.10.
Ivek2207 ~~~~ 14.10.
papaog ~~~~ 15.10.
Ian ~~~~ 16.10.
Hanić ~~~~ 18.10.
Mone4ever ~~~~ 19.10.
Luna2016 ~~~~ 20.10.
minnie25 ~~~~ 25.10.
tiha1982 ~~~~ 26.10.
Sandric@ ~~~~ 26.10.
bebita ~~~~ 27.10.
rinci2003 ~~~~ 27.10.
tala ~~~~ 28.10.
Sony23 ~~~~ 29.10.
Dony ~~~~ 01.11.
Ancica82 ~~~~ 09.11.
Katarinaa ~~~~ 09.11.
Meni je danas za ne povjerovati bio dobar dan, nista me nije bolilo cak sam nešto i radila. A jučer sam mislila da sam umrla ili ako nisam da uskoro hoću... Koja razlika
Koala988 skuzila sam poruku. Ja sam iz Ri
Srecica25 super vijesti! Bitno da je bebica dobro. Ti lijepo miruj i cuvaj se...
Cure ja se ne opretecujem s ukrasima dok ne dode bebica. Bit ce tog ukrasavanja ko u prici tako da sad uzivam u cinjenici da ne moram nista. Ionako cemo vikend provest kod MM-ovih, a uskrsnji ponedjeljak kod mojih pa necu niti kuhati. Sva sreca paze me i maze svi pa mi ni je daju da se previse zamaram, umaram ili radim.
A vec krajem godine, tocnije za Bozic cu se vec potruditi
Drzite se cure....pogotovo vi koje morate strogo mirovat...vjerujem da vam nije lako...
Vikend isto vani cilo vrime, u kucu samo po nesto za ubacit u kljun. Nesto moji rade, pa sam ja moralno pomagala (dezurna lincina). :) Uskrsnji obicaji aaaah: jaja bojamo u najlonkama i kori od kapule(crvenog luka), gooooodinama-bude crvene do smedje boje; kuvamo zadnjih godina i sunku(ako se stigne do blagoslova skuhat) ;); mlada kapulica, neki tvrđi sir i pogaca(u Splitu tzv. Sirnica a ima naziva od sela do sela) koju mater sprema od stoljeca sedmog i glavna je tema kako je kome ispalo. Show.
Van teme a vezano uz temu, kupila danas Prenatal od Twinlaba; brate-jeftino nije. 60 tableta-140kn. dosad sam bila samo na folnoj (sta se tice ovih vitamincica). Sutra u smisljanje novih aktivnosti - kako da vrime prodje ;)
Tala- hvala i od mene na preporukama, ja zavrsavam neki ljubic na eng. Nije los.
Minnie, drago mi je da si otisla na pregled. I ja bi otisla.
Odjava 😘😘😘
Jutro cure! Evo ja jutros nakon dugo vremena, povracala. Lezala u krevetu sa mm, pricali nesto i odjednom trk na wc.
Sto se uskrsa tice, ja ove godine necu apsolutno nista raditi, jer jucer mi je doktor bas naredio strogo mirovanje iako mi nije jasno kako da mirujem vise od ovog. Uglavnom, tesko mi pada sto ne mogu nista za Uskrs jer obozavam praviti kolace i uredjivati kucu za te neke posebne dane. Planirali smo za rucak kod moje seke, ali sad moram jos razmislit s ovim mirovanjem. Iako ne smatram da bi mi puno skodilo iz kuce u auto i iz auta u kucu. Svakako svi oko mene ce nakuhati i napeci svega i donijeti ako ne budem mogla nigdje jer stvarno me svi svakodnevni spasavaju otkad lezim. Bas sam zahvalna.
Sortiraj odgovore
Najstariji