Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    22. Ožujak 2016. 09:06

Jutro cure! Ptica2 i mene je tvoj post baš nasmijao, izgleda da je kod svih takva situacija, mjenja nam se stanje iz dana u dan, meni čak iz sata u sat ponekad.
    sutra moram ić vaditi krv jer se kod nas te neke pretrage rade pon i sri jer se šalju u drugi grad. e pa mene zanima kako da ja sa mokraćom? da li na tu analizu moram dati prvu jutarnju? jer ja neznam kako ću izdržati bez da idem ujutro kad se probudim na wc... i još do laboratorija moram voziti pola sata, i vjerojatno čekati u redu jer je uvijek gužva.

Srecica25
    22. Ožujak 2016. 09:28

Dony,slazem se sa Masom. I meni je mm kupio nekoliko tih posudica da se nadje pa sam ujutro cim sam otvorila oci popiskila se i onda sam mirna.

mimica24
    22. Ožujak 2016. 09:37

Jutro,nisam stigla ovdje pisati jučer.. pitale ste što pripremam za Uskrs, ma niš posebno, spremim kuću,bojam jaja, skuham šunkice,jaja, pečem kolač.. ali da čujete ovdje priče kako se to stalno nešto priprema mrak mi padne na oči. Eto moja sveki ima đumbus u kući već 10 dana,izmiče ormare, pere prozore, specijalne stoljnake stavlja, ubija se od posla...i tak većina žena ovdje, i onda se ja pitaj jesam li normalna što ne radim ništa posebno ovih dana hehe

• LadyDi19
    22. Ožujak 2016. 10:37

Hahaha...moram priznat da sam i ja imala generalno...dobro nisam pomicala regale...al sam ovak prebrisala i oprala zavjese...upravo ih vratila nazad i sad sam gotova.... 😃

mimica24
    22. Ožujak 2016. 10:45

Ja sam u subotu spremala generalno,ali ne toliko što dolaze praznici,nego je sunca bilo pa sam se bacila na posao..upravo gledam susjedu,kiša pada,a ona se ubija..pere ogromne prozore..hehe

Croheidi
    22. Ožujak 2016. 11:40

Dan cure! Mi ćemo oko Uskrsa kod mojih pa ne činim niš . Tak i za Božić radimo 
    mm me nekidan pitao zar čekamo blizance, kad mi je vidio veličinu trbuha 
    kako ste?
    Neko čudno vrime.

tala
    22. Ožujak 2016. 12:08

uh, onda je mene spasio minimalizam. nemam zavjesa, nemam regala. jedinu prasinu koju obrisem, kad se sjetim, je onu s tv-a koji visi na zidu : D 

masa, ja sam danas popila zadnju twinlab folnu iz bocice i isto cu kupiti twinlabov prenatal jer sam cula da je najbolji i trenutno jedini u kapsulama, sto je meni jako bitno jer se uzasavam onih ogromnih tableta. nije jeftin, nikako.

croheidi, mogla bi nam slikati busu  
    ja sam jos uvijek ravna. katkad mi se nesto ucini, ali onda shvatim da filozofiram i da se nista nije zaoblilo : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ancica82
    22. Ožujak 2016. 12:33

Hej curke.. vidim sve ste mi u Uskrsu.. ja sto se mene tice samo francusku i kolac.. idemo kod mojih..tata pecenku pece... muz ce kuhati sunku.. ovih dana sam podijelila posao...svaki dan po nesto.. jer uz posao u firmi..uz ovo svoje malo cudoviste sto mi se kaci po nogama vise i ne mogu uradit.. to pranje zavjesa sam ovaj put preskocila

Srecica25
    22. Ožujak 2016. 12:40

Meni je isto vec lagano iskocio trbuscic. 😀😀😀
    Sutra mi dolazi teta med. Sestra vadit krv za kombinirani. Doktor mi je jucer na uzv izmjerio sto je imao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.