Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LadyDi19
    19. Ožujak 2016. 16:54

Ja sam imala namjeru kupit samo one trudnicke traperice....ali s obzirom da sam izgubila dosta kg...imam i u ovim normalnim dosta mjesta sada...ps se nadam da cu do 5mj izgurat u njima...a onda prijec na tajice kojih ionako imam hrpu doma...mozda jos koju tunikicu kupit...a s obzirom da mi termin sami pocetak listopada..opet se nadam toplom rujnu i produzenom ljetu...

tala
    19. Ožujak 2016. 17:43

ginekologinja mi je prosli put rekla da se po novom, papa test radi u prvom trimestru (najcesce kad se dođe na kontrolni pregled i utvrdi trudnoca- tako sam ga i ja prosli put), a brisevi nakon 12.og tjedna.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    19. Ožujak 2016. 17:52

Ja sam igrom slucaja radila u papu i briseve par dana prije nego samo saznala da sam trudna, 3 dana pred ocekivanu menstruaciju (koja nije dosla jipijeeej) - kao pripremu za pregled prohodnosti jajnika. I onda me iznenadila dodatna crtica na testu! 
    Nadam se da necu morati ponavljati opet? Tad sam vec i bila trudna

Jado
    19. Ožujak 2016. 17:55

I eto i mene opet pocelo stezati i boluckati sve ispod pupka.....sve smo u istom sosu 
    Ali danas mi je dooobar dan za hranu! Cak sam i kolicinski dosta pojela da mi se zeludac ne dize. Mislim si proslaviti jednom finom pizzom!

mimica24
    19. Ožujak 2016. 18:18

Katarinaa dobro došla.Čestitam na blizancima!! Meni je samo sa 5 tt uzela briseve i papu,odmah me poslala na potrebne krvne pretrage i sve je bilo ok. Imala sam bolove pa nije ništa unutra posebno vidila,ali je obavila briseve. Nadam se da će još koji put u trudnoći uzeti briseve,to bi se po mom trebalo češće jer beštije lako dođu,a teško ih se riješiti.
    A što se tiče čačkanja dole,imala sam do sad 4 pregleda,svaki put vaginalni uzv,i prstima provjerava cerviks jel zatvoren,i tura onu svoju spravicu unutra s čim "gospođu" raširi,jel,a ne znam zašto to pak radi. Od idućeg pregleda ide abdominalni uzv,ali će mi opet prvovjeravat cerviks i to radi do kraja trudnoće,a ne volim baš da čeprka dole

mimica24
    19. Ožujak 2016. 19:11

Ovdje imate tablicu gdje piše što se u kojem tjednu radi od pretraga, moja gin. je do sad sve radila,osim kombiniranog probira,a na pregledu sam bila sa 13+3 pa je možda i zato preskočila to

http://www.poliklinika-harni.hr/Preporucene-pretrage-u-trudnoci.aspx

• LadyDi19
    19. Ožujak 2016. 19:52

Pa cure taj pregled sto opipa prstima ja nebi nazvala cackanjem....oni moraju provjerit jel dolje sve zatvoreno...zato i koriste termin ulozivo za jagodicu prsta u ostali termini ako se pocne otvarat prije reda...

tala
    19. Ožujak 2016. 20:30

ja to isto ne bih nazvala cackanjem, pogotovo jer se onda na vrijeme moze reagirati, sto medikamentno, sto obaviti serklazu i spasiti bebu. 
    tako je bilo s mojom curkom  pretpostavljam da je u blizanackoj trudnoci jos vise mjera predstroznosti : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.