Sony23 tako je. Pazit se koliko ide i sto manje stresa.
I ja se pitam za svaku glupost da li je sad u redu ili nije. Kad bi bar svako toliko mogli na kontrole da se uvjerimo da je sve OK
A ovako proci 3-4 tj je kao 3-4 mjeseca!!
Bog cure, meni je termin 19.9. ali evo tek sad se uključujem na forum. Danas sam išla na pretrage krvi i saznala da ne rade s trudnicama petkom. Očito se moram bolje informirati u vezi ovakvih i sličnih stvari.

Koala988 dobrodosla! Otkud si?
Bas me iznenaduje ova informacija za pretrage krvi. Ni ja nisam pretjerano informirana da ti budem iskrena. Nadam se da necu naletiti na zatvorena vrata...
Makarska! Mislim da se nigdje ne rade pretrage petkom jer, kako su mi objasnili, to su pretrage koje se ispituju dva dana pa je moguce samo od pon do cet!

Nisam sto posto sigurna ali cini mi se da je moj ginekolog spominjao "nemojte petkom", ali ja nisam bas to pazljivo slusala jer sam odma znala da necu ici tamo direktno vaditi krv.
Uglavnom, danas mi je medicinska sestra donijela nalaze. Krv mi je super jedino me malo zbunio nalaz od mokrace. Pise da je normala eritrociti i leukociti 0-2 (×400) a meni su i jedno i drugo 2-3. Ako tko zna o cemu se radi bila bih zahvalna 😊😊😊
Nisam sto posto sigurna ali cini mi se da je moj ginekolog spominjao "nemojte petkom", ali ja nisam bas to pazljivo slusala jer sam odma znala da necu ici tamo direktno vaditi krv.
Uglavnom, danas mi je medicinska sestra donijela nalaze. Krv mi je super jedino me malo zbunio nalaz od mokrace. Pise da je normala eritrociti i leukociti 0-2 (×400) a meni su i jedno i drugo 2-3. Ako tko zna o cemu se radi bila bih zahvalna 😊😊😊
Ne brini, meni su eritrociti (krv u mokraći) bili 25, a leukociti 1 pa nsiu ništa poduzimali, kao vjerojatno imam nekog pjeska..a nisam se ni stresala baš jer sam bila na početku. Ovo je samo malo gore,mislim da neće davati pažnju,ako i budu onda je blaga,ali blaga upalica

Ako je 2-3 leukociti....nije nista tako strasno...ne brini..dok su prebrojivi onda je ok..mozda pocetak neke upalice koju je lako sanirat..
Cure pomozite!
Upravo sam krenula na spavanje i obrisem se u toaletu kad na papiru rozkasto-bjelkasti iscjedak. Taj bijeli sam i do sada imala ali sad me ovaj brine. Sta da radim?
Ptica2 nemoj brinuti, meni su objasnili da su ta sitna krvarenja skroz normalna.. širenje maternice,kapilarice popucaju,hematom... sve dok nije svjeza krv i obilno nema mjesta panici..
Ako ti se nastavi ili pojaca odi gin. Al nadam se da ti nije vise bilo.. Miruj i odmaraj sto više.. ako te i dalje brine odi do gin da umiriš dušu..
Što se tiće krvi, mene je poslala prošli tjedan.. nikakve uputnice mi nije dala,samo je rekla da se javim u zavod i ako nesto bude da ce mi se javiti.. dosla tamo,dala urin i mislim da su bile tri epruvete, rekla mi nalazi ce bit kod doktorice. Tako da ne znam ni sta su gledali ni kakvi su nalazi.. samo predpostavljam da je sve ok jer me nije zvala..
I eto odbrojavam dane do 22.3. Uhh tko ce ubuduce izdrzat svaka 4 tjedna..
Pozdrav svim novim curama i starim.. citam vas al ne stignem od posla cesto.. al valjda cu pohvatat sve to..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji