Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    18. Ožujak 2016. 17:17

Sony23 tako je. Pazit se koliko ide i sto manje stresa. 
    I ja se pitam za svaku glupost da li je sad u redu ili nije. Kad bi bar svako toliko mogli na kontrole da se uvjerimo da je sve OK 
    A ovako proci 3-4 tj je kao 3-4 mjeseca!!

koala988
    18. Ožujak 2016. 18:10

Bog cure, meni je termin 19.9. ali evo tek sad se uključujem na forum. Danas sam išla na pretrage krvi i saznala da ne rade s trudnicama petkom. Očito se moram bolje informirati u vezi ovakvih i sličnih stvari. 

minnie25
    18. Ožujak 2016. 19:52

Koala988 dobrodosla! Otkud si? 
    Bas me iznenaduje ova informacija za pretrage krvi. Ni ja nisam pretjerano informirana da ti budem iskrena. Nadam se da necu naletiti na zatvorena vrata...

Srecica25
    18. Ožujak 2016. 19:55

Nisam sto posto sigurna ali cini mi se da je moj ginekolog spominjao "nemojte petkom", ali ja nisam bas to pazljivo slusala jer sam odma znala da necu ici tamo direktno vaditi krv.

Uglavnom, danas mi je medicinska sestra donijela nalaze. Krv mi je super jedino me malo zbunio nalaz od mokrace. Pise da je normala eritrociti i leukociti 0-2 (×400) a meni su i jedno i drugo 2-3. Ako tko zna o cemu se radi bila bih zahvalna 😊😊😊

• LadyDi19
    18. Ožujak 2016. 20:37

Ako je 2-3 leukociti....nije nista tako strasno...ne brini..dok su prebrojivi onda je ok..mozda pocetak neke upalice koju je lako sanirat..

Srecica25
    18. Ožujak 2016. 23:02

Super cure, hvala vam 💋

• Ptica2
    18. Ožujak 2016. 23:09

Cure pomozite! 
    Upravo sam krenula na spavanje i obrisem se u toaletu kad na papiru rozkasto-bjelkasti iscjedak. Taj bijeli sam i do sada imala ali sad me ovaj brine. Sta da radim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.