Jutro curke
Ptica,odmaraj ako primjetis opeg zovi ginica...
Mi smo jucer i prekjucer rekli familiji za trudnocu, moj tata se rasplako ,mama veli da si je sanjala o tome hihi, svekar je sretan i zeli si unuka, necak od srece i soka zasutio pa poceo trcat u krug hahaha...uglavnom svi su presretni
... a i meni je lakse da sam se rjesila toga hihi...
Vikend je divan, suncee piči, gustajte koke, iskoristite to lijepo vrijeme.. grlim vas...
Jutro cure!
Jutros iscjedka nema samo sto me boli kao da cu dobiti.
Evo suprug se angazovao po kući nezna gdje ce prije, te ves te suđe...
Hanic bas mi je drago da su svi sretni. Nama su isto i moji i njegovi odusevljeni. I onda nekako covjek bude bolje volje kad osjeca tu podrsku i srecu od svih.
Ptica2 odmaraj se svakako i prati situaciju. Ne mora biti nista opasno, ali opreza nikad dosta. Ja sam imala jake grceve prije jedno desetak dana i meni je osobno magnezij prije spavanja jako puno pomogao...
Curke znam da je jos rano, ali ne mogu si pomoci i vec trazim odjecu za trudnice po internetu. Vec sad me 90% moje garderobe stisce i ne znam sta nositi vise. Muci me to sto niti nema nekog izbora, em sam ja preniska pa ce tu po mene biti jos veca muka... Zbilja se jezim samo od pomisli trazenja istih. Imate vi kakvih iskustava? Na sto paziti, di sve pogledati, kakve krojeve traziti? Ne mogu biti prezahtjevna bas zbog svoje visine jer vec vidim da izbora za mene nece biti previse. Tu u Rijeci su svi ducani sa jako losim asortimanom, a bome mislim da nije ni pametno stalno u trudnoci putovati simo tamo pa ici svako toliko pogledat ponudu u recimo Zagreb. Znam da ce vrijeme preletiti i htjela bi se pripremiti, ali ako ovako bude ja cu hodat zamotana u plahtu okolo naokolo haha
Ptica, u kojem tjednu si? Radis?
Meni je prije tri tjedna bio takav iscjedak dok na kraju nisam stvarno prokrvarila, otisla kod gin, ali hvala Bogu sve je u redu, podupalo mi dozu utrogestana (jer sam i na pocetku krvarila, pa ga prakticki od pocetka uzimam) i stavio me na bolovanje...tesko je nama procijeniti sto se to sve u nama dogadja, ali u svakom slucaju samo smireno, opusti se i odmaraj, nista to ne mora znaciti...pusti sad kucu i sve to, nikome nista nece biti od malo prasine
Hanić, super, dugo ste izdrzali da niste rekli
Nego cure, znam da ste vec pisale o "zatvoru", sto vam je pomoglo?
Kupila sam si donat mg, ali mi je lose od te vode...a vec sam polako zabrinuta, nekoliko dana nisam imala normalnu stolicu
Bebita ne radim, nisam bas naučila da lezim i odmaram ali morat ću. Trenutno sam 7tj+1
I ja sam na duphastonu pijem 2*1, mozda svemu ne bi ni pridavala prevelik znacaj ali taj spontani koji sam imala prije godinu me malo istraumirao.
Znam kako ti je, ja isto ne mogu samo lezati, ali trudim se sto vise...iako se 100 puta dignem, pogotovo kad sam sama doma...
Iako mi mm napravi sve sto treba, ali nije to tako kako bih si sama, pa bi najradije sve sama
Ja sam uzimala 3x1, sada mi uzimam 3x2.
Ovo lijepo vrijeme pogotovo vuce van u setnju, a mi moramo unutra odmarati...
Dobro jutro,krasno jutro. Uvalila sam se u spremanje pred Uskrs,upravo čekam da se pločice u kuhinji osuše da nastavim dalje.
Ptica2 meni je gin. rekla da kad se javi nekakvo manje krvarenje,smeđkasti iscjedak ili bolovi,a da nije pre pre jako prvo jedan dan pokušam odmarati,da im ne trčim u panici. Pogotovo jer sam i ja pila duphaston 3*1 radi bolova. Lezi,vidi kako se danas sve odvija pa se onda javi dr. Mislim,ja sam sa sela,nije nam zgodno trčati u hitnu (vikendom) ili kod gin. pa mi je i rekla da zato dobro pratim situaciju,sve je bilo ok i sad sam 14 tt.
Cure moje, ja sam isto jucer imala situaciju.
prvo sam jucer oko 14h imala smeckasti iscjedak ponovno, pa sam na nagovor isprepadanog mm nazvala ginekologa koji mi je rekao neka i dalje mirujem i u slucaju da se pojavi svjeza krv pocmem ponovno piti duphaston.
I nisam se puno brinula, naviknula sam se na iscjedak.
Ali jucer pred spavanje sam se digla sa kauca da odem u wc, i na putu do wc me je uhvatio jaki grc u trbuhu. I pomokrim se, obrisem papirom kad ono papir pun svjeze krvi. Momentalno sam se pocela tresti. Popila sam duphaston oko 23h i otisla lec. U noci su me u nekolikk navrata budili jaki grcevi u trbuhu, ali bas jaki. No ulozak koji sam sinoc stavila je cist ko suza. Jutros nema ni krvarenja ni iscjedka ni bolova.
Bas sam se prepala, nemam neki dobar predosjecaj oko ovoga! 😢
Bebita meni za zatvor pomaze kalcij. Bilo da se najedem jogurta, mlijeka ili icega slicnog ili uzmem sumecu kalcija. Kad je kriza obavezno si pomognem s tim, do sad me nije iznevjerilo.
Srecica25 miruj svakako, ja se duboko nadam da nije nista... Ipak bi na tvom mjestu inzistirala na pregledu cim prije radi svog unutar jeg mira. Opreza nikad dosta....
Sortiraj odgovore
Najstariji