Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masa85
    18. Ožujak 2016. 12:45

Pozdrav svim dragim i vrijednim trudnicama. Mi smo zasad u podstanarstvu, prizemlje, bez vrta, tek nesto(vecinom ljeti) domacih plodova dobijem od majke (pome, kukumari, paprike jooj jedva cekam).
    Tala, vrt ti je predivan. Extra.

Mi smo spavali cilu vjecnost, od 20h do 10h, jos se vucem po stanu. Trbuh me nesto steže, bradavice me bole, opet me jutros muka uvatila(valjda od gladi). Neki los pocetak dana. I jedva cekam iduci pregled, svako 4 tjedna je citava mala vjecnost . Pozdrav svima iz suncane Dalmacije 😘

tala
    18. Ožujak 2016. 12:50

srecice, ja sam svoje narucila s jedne stranice s koje cesto narucujem, zove se vivre.
    ali, nekidan sam slicne vidjela u kik-u. imaju i rucku, pa su prakticnije. 
    mi obozavamo ove staklenke jer nam nikakve bubice ni pcelice ne mogu uletjeti u pice kad jedemo vani.  inace, kik vam ima i prakticnih malenih plastenika/staklenika za mini povrce: mini racjcice, mini paprike, mrkvice: 

https://katalozi.net/kik-katalog/kik-katalog-uskrs

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Dalmatinska.dusa
    18. Ožujak 2016. 13:08

vrtlarice moje ja san jucer presadila neko cvice i primistila na balkon,kad liti buden ispijala kavicu da iman lip pogled 😊 Moram van rec da me skrpila neka vrsta prehlade,u grlu mi hropti,ne kasljem sad ono jako,al kad se nasmijem jace,nadrazi mi grlo,pa je grozno,promukla san i na momente kisem.Samo mi nije jasno kako,obucena san ko u srid zime,za razliku od drugih mi prijateljica,a navecer se pokrivan s dvi deblje deke i jorganom,dragi utekne u stranu i ne more virovat koliko toga na meni ahahaahaha.Al meni lipo,taman mi pase.Nemam temperaturu,al se osjeti da san prehladjena,ima li koja iskustva sa tim?? Da javim ginek.?

• Sony23
    18. Ožujak 2016. 13:22

Ako nemaš fibru ništa strašno. Prati koji dan pa vidi. Gore se vući po domovima zdravlja i bolnici di još više bolesti možeš skupiti.  Pij vrući čaj.  Baš ga 'grgljaj'. Meni je pomogao. S tim da jos i dalje svako jutro kad ustanem , nos mi bude začepljen. Dr.je rekla da je sve to ok dok nemam fibru.  S tim da ja imam jedno pitanje sada, dali je normalno da su mi mučnine 'splasle' malo kao. Valjda nije to nešto za brigu, jer kao neki kažu da ako imaš mučnine pa prestanu prije 3,mj da je to neki alarm. Doduše tek danas mi je tako, znači pitanje :jeli vama bude dana kad ih nemate ili kad su dosta ublazene?

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

minnie25
    18. Ožujak 2016. 13:43

Selmica24 dobro nam dosla! 

Uf, raspisale ste se o sadnicama. Mi smo do sad zivjeli u kuci, sad smo preselili u stan. Imamo balkon i krov, voljela bi urediti, ali ne znam da li ce biti prilike za to. Velika je sansa da cemo cijelo ljeto provesti ca od kuce i zbilja bi mi bilo zao da mi to onda propadne. Na balkonu smo pripremili vec stol i stolice i mislila sam urediti sa zacinskim biljem, lanternama i postaviti neku pomicnu, moderniju tendu. A na krovu smo mislili s vremenom napraviti rostilj pa bi tamo postavila i malo drugog cvijeca i povrca. Ali eto kazem, ako budemo previse izbivali dolazit ce samo ono sto ne propada, a biljke nazalost ne. Mimica24 ako se odlucim na sadnju nadam se da te mogu zagnjaviti sa nekim pitanjima   Oko kuce nam je okucnicu uredivala od MM-a baka, a posto sam radila nisam bas imala prilike pohvatati previse.

mimica24
    18. Ožujak 2016. 14:12

Minnie25 ma naravno, rado pomognem ako znam i mogu

Jado
    18. Ožujak 2016. 14:30

Sony23 ja recimo nemam mučnine teške, ali te sitne što imam mi se pojave svako malo, pa ih nema dan-2-3 pa se zabrinem pa opet.
    Muka mi je od svakog jačeg mirisa, pa neka hrana mi želudac digne, pa glad, itd....
    kao što sam rekla meni nije tolika muka ali nemam skoro uopće apetit :( trudim se jesti na silu malo koliko toliko jer moram jesti a ne ide. Tako da mislim da će neke vitamine morati uzeti jer sam količinski u hrani jako pala....

Ali to sam ja pitala pred neko vrijeme za bol u grudima, 3-4h me ubijaju pa stanu, pa bole cijeli dan, pa skoro 1 dan ništa - isto me zabrinulo, ali kažu neke cure da imaju slične simptome....nije da možemo utjecati previše ali se moramo čuvati koliko ide....

• Sony23
    18. Ožujak 2016. 15:48

JaZmajac hvala tiii.  Mislit pozitivno,pa će i bit pozitivno. ☺

src="https://lbdf.lilypie.com/1GMIp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Ancica82
    18. Ožujak 2016. 16:29

Cure.. emporium.hr.. oblekica i sve za bebe..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.