Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    29. Studeni 2016. 12:38

Ivek, znači i kod tebe je ista stvar.. a niš, morat ćemo ih tako maziti i paziti... ja samo dobijem komentare aa nije to dobro, naučit će dijete na ruke...ovo ono.. a kaj da ju pustim da plače -.-  mahhh

Hubica01
    29. Studeni 2016. 12:51

JaZmajac, je skup je ali smo zadovoljni..a da nije bilo tog bona, ne bi ga kupili :)  a i Dinerrs je tu haha

sanjac
    29. Studeni 2016. 12:54

Hej cure!

Moje krvarenje je stalo. Bas mi je cudno to sve. Znaci nije menga, a opet nije mi jasno zakaj se nakon 2 tjedna opet javilo lagano krvaranje. Jedva cekam pregked kod gin. da vidim sta ce mi ona rec.

Mi smo jucer bili u setnji iako je bilo vjetra. Malenu smo zabundali i jos smo stavili onu zinsku navlaku na kolica. Zaspala je u setnji oko 5h i morali smo ju buditi u 10h navecer. Danas bi trebali imat goste tako da cemo biti doma. Budemo sutra opet van, bar na kratko.

crocandy
    29. Studeni 2016. 13:05

Dobar dan mamasite,

Ja sam si danas uzela zadatak da se ohrabrim i skinem sesirice. Bas su me istraumatizirali u bolnici s bolnim bradavicama, pa smo danas pokusali jednom bez sesirica, ali se brzo unervozila. 
    Polako cemo, step by step.

Hubica i mi smo uzeli taj zen usisivac. Ja mislila da je pokvaren kako je tih. 

Sanjac mislim da je to krvarenje /ciscenje normalno,6-7 tjedana. Ne znam koliko se kreces, pa i o tome moze ovisiti.

Joj e to s nosanjem, pa ljudi, djeca ce nam tako brzo narasti da ce nam biti zao sto ih duze nismo nosili. Niti ju zelim vidjeti da place, a ako voli osjetiti moju toplinu, pa naravno da cu je nositi, maziti i grliti. 

Tko je ma fejsu i ima dilema oko dojenja (kao npr. ja s ovim sesiricima), i a rodina grupa sos dojenje, stvarno su dobre savjetnice. Toplo preporucujem.

sanjac
    29. Studeni 2016. 13:19

Croacandy meni je krvarenje proslo mjesec dana nakon poroda, pa 2 tjedna nije bilo niceg. I jucer sam opet pocela krvariti (ne jako), bas kao pocetak menge. I evo danas skoro niceg nema.
    Sto se aktivnosti tice, dosta sam aktivna.

ivek2207
    29. Studeni 2016. 13:36

sanjac meni ti je isto bilo tak prošli tjedan,stalo krvarenje tjedan prije i onda na jedan dan se vratilo,ja mislila menga došla,ali eto od tada nšta. idem u pon na prvi pregled pa će,o vidjeti kaj bu rekla.

baš mi patronažna otišla,i veli da slobodno idemo s bebom van,bez obzira na hladnoću,zabundamo ga i sat vremena je dosta.kad temp padne ispod nule onda na 10-ak min prošetati je dovoljno.

i isto veli neka gasamo nosim i grlim,obavezno dojenje na zahtjev,ne smanjivati obroke,pogotovo po noći( jer mi je pričala kak joj je jedna mama rekla da joj je pedica savjetovala da kad je dijete napunilo 2 mjeseca da ukine noćne podoje i da nauči dijete da odspava cijelu noć,bez hrane),jer dijete neće dobro napredovati i da kad će njemu pasati će si sam početi izbacivati obroke ali to tamo oko 5-6 mjeseca a ne s 2 mj. kaže da svašta čuje i vidi a o tome se ne govori pa majke slijepo slušaju svaki nalog umjesto da slušaju potrebe djeteta i svoje.

Hubica01
    29. Studeni 2016. 13:38

Crocandy, usisivač je čudo haha Ema spava a mm usisava stan...niti nije reagirala ništa :))  znam da će brzo odrasti ali nemreš baš ni cijeli dan ležati dok spava na tebi... vjerujem da će to brzo proći..samo nek rastu :))

• Maya20
    29. Studeni 2016. 15:41

Nama je danas dan za maženje.. 3 dana me djete prakticki nije vidjelo pa sam danas stopirala radove i cijeli dan se samo njoj posvecujem.
    jaaako je hladnooo, ali mi smo bile 40 min vani, a i sad cemo jos jedan krug sa prijateljicom :-) stavim je u medu, kapu i u maramu. Samo joj nos viri.. mislim da joj zrak ne skodi..

Sanjac, i meni je bilo slicno.. sve stalo i onda nakon cca 2 tj- opet krenulo. Bas ko menga, samo malo slabije i dan prije dog pregleda. Vec sam mislila zvat ginica i odgoditi pregled, al rekoh- vidjet cu kak ce biti.. sljedece jutro nista. Otisla na pregled- sve ok. Pit ginica a on veli da je to normalno.. sva krvarenja unutar 3 mj su kao ciscenja.. i od onda mi se nije vise javljalo..

Evo frendice.. idemo nabaciti krug. Pozz svimaa

Jado
    29. Studeni 2016. 15:56

Mi smo samo na balkonu bile kratko. I to sam ju ubacila u preveliki zimski skafander 😁 i bas se vjetar fino smirio steta sto ju nissm upakirala za van. A sad mi malo kasno. Dok ja krenem ode sunce. 
    A i taman je zaspala pa da ju ne budim. Uskoro ce se vjesati po meni dovoljno ufffff. Sad su histerije nocne stale ali je i dalje budna i hoce se satima nosati. Meni nije problem da je na meni navecer ali djipanje po lopti satima.....uf uf. 😖
    No popodne je fino otkrmila. Papala u 10, oko 11 zaspala pa sam ju na probudila oko 14.30 za klopu i cula sam kakaca 😉 igrale se, papale, punila 2 pelene i evo je sad u drijemezu opet.
    Majko mila stigla sam sve zacrtano napraviti danas cudo. Kad bi tako 2x otkrmila a u pauzama da se druzimo bilo bi super idealno. 
    Pocela se interesirati za svasta pa mi je zadatak i oprati baby gym sto smo dobili na posudbu 😊

Sheena
    29. Studeni 2016. 16:21

sanjac meni je bilo isto. 1mj krvarenje pa stalo pa od 6.-7.tj opet i to svjeza krv i sva sam bila zabrinuta tad al je stalo i do sad nista, da bi mi jucer dr rekla da vidi aktivnost u jajniku i da mogu ocekivati mengu za 2-3tj. Ja se pitam dal je onda mozda i to bila menga izmedu 6.i 7.tj, taman bi ispalo vremenski. u svakom slucaju, vidis da nas je vise tako krvarilo pa vjerujem da i kod tebe nema razloga za brigu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.