Ivek, znači i kod tebe je ista stvar.. a niš, morat ćemo ih tako maziti i paziti... ja samo dobijem komentare aa nije to dobro, naučit će dijete na ruke...ovo ono.. a kaj da ju pustim da plače -.- mahhh
JaZmajac, je skup je ali smo zadovoljni..a da nije bilo tog bona, ne bi ga kupili :) a i Dinerrs je tu haha
Hej cure!
Moje krvarenje je stalo. Bas mi je cudno to sve. Znaci nije menga, a opet nije mi jasno zakaj se nakon 2 tjedna opet javilo lagano krvaranje. Jedva cekam pregked kod gin. da vidim sta ce mi ona rec.
Mi smo jucer bili u setnji iako je bilo vjetra. Malenu smo zabundali i jos smo stavili onu zinsku navlaku na kolica. Zaspala je u setnji oko 5h i morali smo ju buditi u 10h navecer. Danas bi trebali imat goste tako da cemo biti doma. Budemo sutra opet van, bar na kratko.
Dobar dan mamasite,
Ja sam si danas uzela zadatak da se ohrabrim i skinem sesirice. Bas su me istraumatizirali u bolnici s bolnim bradavicama, pa smo danas pokusali jednom bez sesirica, ali se brzo unervozila.
Polako cemo, step by step.
Hubica i mi smo uzeli taj zen usisivac. Ja mislila da je pokvaren kako je tih.
Sanjac mislim da je to krvarenje /ciscenje normalno,6-7 tjedana. Ne znam koliko se kreces, pa i o tome moze ovisiti.
Joj e to s nosanjem, pa ljudi, djeca ce nam tako brzo narasti da ce nam biti zao sto ih duze nismo nosili. Niti ju zelim vidjeti da place, a ako voli osjetiti moju toplinu, pa naravno da cu je nositi, maziti i grliti.
Tko je ma fejsu i ima dilema oko dojenja (kao npr. ja s ovim sesiricima), i a rodina grupa sos dojenje, stvarno su dobre savjetnice. Toplo preporucujem.
Croacandy meni je krvarenje proslo mjesec dana nakon poroda, pa 2 tjedna nije bilo niceg. I jucer sam opet pocela krvariti (ne jako), bas kao pocetak menge. I evo danas skoro niceg nema.
Sto se aktivnosti tice, dosta sam aktivna.
sanjac meni ti je isto bilo tak prošli tjedan,stalo krvarenje tjedan prije i onda na jedan dan se vratilo,ja mislila menga došla,ali eto od tada nšta. idem u pon na prvi pregled pa će,o vidjeti kaj bu rekla.
baš mi patronažna otišla,i veli da slobodno idemo s bebom van,bez obzira na hladnoću,zabundamo ga i sat vremena je dosta.kad temp padne ispod nule onda na 10-ak min prošetati je dovoljno.
i isto veli neka gasamo nosim i grlim,obavezno dojenje na zahtjev,ne smanjivati obroke,pogotovo po noći( jer mi je pričala kak joj je jedna mama rekla da joj je pedica savjetovala da kad je dijete napunilo 2 mjeseca da ukine noćne podoje i da nauči dijete da odspava cijelu noć,bez hrane),jer dijete neće dobro napredovati i da kad će njemu pasati će si sam početi izbacivati obroke ali to tamo oko 5-6 mjeseca a ne s 2 mj. kaže da svašta čuje i vidi a o tome se ne govori pa majke slijepo slušaju svaki nalog umjesto da slušaju potrebe djeteta i svoje.
Crocandy, usisivač je čudo haha Ema spava a mm usisava stan...niti nije reagirala ništa :)) znam da će brzo odrasti ali nemreš baš ni cijeli dan ležati dok spava na tebi... vjerujem da će to brzo proći..samo nek rastu :))
Nama je danas dan za maženje.. 3 dana me djete prakticki nije vidjelo pa sam danas stopirala radove i cijeli dan se samo njoj posvecujem.
jaaako je hladnooo, ali mi smo bile 40 min vani, a i sad cemo jos jedan krug sa prijateljicom :-) stavim je u medu, kapu i u maramu. Samo joj nos viri.. mislim da joj zrak ne skodi..
Sanjac, i meni je bilo slicno.. sve stalo i onda nakon cca 2 tj- opet krenulo. Bas ko menga, samo malo slabije i dan prije dog pregleda. Vec sam mislila zvat ginica i odgoditi pregled, al rekoh- vidjet cu kak ce biti.. sljedece jutro nista. Otisla na pregled- sve ok. Pit ginica a on veli da je to normalno.. sva krvarenja unutar 3 mj su kao ciscenja.. i od onda mi se nije vise javljalo..
Evo frendice.. idemo nabaciti krug. Pozz svimaa
Mi smo samo na balkonu bile kratko. I to sam ju ubacila u preveliki zimski skafander 😁 i bas se vjetar fino smirio steta sto ju nissm upakirala za van. A sad mi malo kasno. Dok ja krenem ode sunce.
A i taman je zaspala pa da ju ne budim. Uskoro ce se vjesati po meni dovoljno ufffff. Sad su histerije nocne stale ali je i dalje budna i hoce se satima nosati. Meni nije problem da je na meni navecer ali djipanje po lopti satima.....uf uf. 😖
No popodne je fino otkrmila. Papala u 10, oko 11 zaspala pa sam ju na probudila oko 14.30 za klopu i cula sam kakaca 😉 igrale se, papale, punila 2 pelene i evo je sad u drijemezu opet.
Majko mila stigla sam sve zacrtano napraviti danas cudo. Kad bi tako 2x otkrmila a u pauzama da se druzimo bilo bi super idealno.
Pocela se interesirati za svasta pa mi je zadatak i oprati baby gym sto smo dobili na posudbu 😊
sanjac meni je bilo isto. 1mj krvarenje pa stalo pa od 6.-7.tj opet i to svjeza krv i sva sam bila zabrinuta tad al je stalo i do sad nista, da bi mi jucer dr rekla da vidi aktivnost u jajniku i da mogu ocekivati mengu za 2-3tj. Ja se pitam dal je onda mozda i to bila menga izmedu 6.i 7.tj, taman bi ispalo vremenski. u svakom slucaju, vidis da nas je vise tako krvarilo pa vjerujem da i kod tebe nema razloga za brigu.
Sortiraj odgovore
Najstariji