Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    30. Studeni 2016. 15:35

Hvala vam svima na podrsci! Puno mi to znaci u ovim trenucima  
    Croatina, mozes na PP? Imam nekoliko pitanja...

Jado
    30. Studeni 2016. 16:05

Maya hvaaaalaaa hvaaalaaa!! 💕💕 kako je bilo u setnjici?
    Ivek treba sve odvagnuti. Kako Tala kaze ako mu to pomogne za dalje posao ili neki bolji placen onda mozda uspijete sa manje love. Ali te razumijem posve, jos sad sa bebom. Da li mozda ima neke dodatne uvjete bolje?
    Diddy i ja se narucila preko maila prosli tj bez problema. Ali doci cete na red druge godine ili valjda na staru godinu :/
    Sunnyd jel da da je prefino? Samo pazi koliko mljekeca pijes - da bebacu laktoza tesko ne padne mozda.

Mi eto bile vani 40tak min. Uvalila ju u skafander veliki za zimu jer je spavala napola pa da ju ne mucim sa maramom kojoj jos nisam vicna previse jos. Smrzla se ali bas mi pasalo. No kasno sam krenula. Treba izmedju 12 i 14h dok ima sunca

ivek2207
    30. Studeni 2016. 17:00

hvala na savjetima cure,podržat ću ga sigurno jer će mu to kasnije biti dobra odskočna daska za dalje. a nekako ćemo se snaći sa manje.ne bi ja rekla ništa da oboje radimo,ali eto na porodiljnom sam. a takve stvari uvijek dođu u čudno vrijeme. tako kad sam saznala da sam trudna sam dobila dva posla nakon godinu dana i na kraju me nisu htjeli uzeti zbog trudnoće.al to tak mora biti.

koala988
    30. Studeni 2016. 17:13

Evo o nas. U skitnji smo cijeli dan. Bili kod bake jutros i odspavala 3 sata ali uz ljuljanje kolica svako malo. Kasnije bili 45minuta u setnji i sve je prespavala. Dobro smo se obukli, a godio joj svjezi zrak.
    Minnie drzi se. drzim fige da se sve rijesi i da bude bebolno. Mlijeko ce doci sigurno.

Tina220210
    30. Studeni 2016. 22:34

Minnie drzi se. vsljda bude sve dobro. ovo je prestrasno sto ti se dogada. nemogu ni zamisliti kako ti je tesko. 

Mi danas bili izvanredno kod pedijatra, vidjela sam neki podljev na trbuhu pa se prepala a kaze da je to tzv. rodin ugriz. nisam nikad culs da neko dijete ima na trbuhu. odmah su je izvagali, ima 4330 kg a prije 8 dana je imala 3790 tako da je mala dobro papala ovih dana, ili je necija vaga pokvarena. i rekla mi pedijatrica da ju vise ne budim za jesti😆

Jado
    01. Prosinac 2016. 09:04

Dobro jutro!
    Sta je ovo danas? Svi imamo kasni start? 😊 nadam se da to znaci da ste se naspavali sa bebicama a ne da ste imali burne noci pa sad nadoknadjujete.
    Moja nekako ne zeli na spavanje zadnja 2 dana sve neka frka. Pa tek oko ponoci zaspimo na kraju. I onda od jutra krece njurganje i stenjanje i tesko nam se tako naspavati. Zna i plakati u snu malo i smiri se sama. 
    Kako ste svi? Ja bi rado da nam se Neznalica javi sa vijestima 😊
    E da pitala sam telefoncic za njihalicu koju ja imam i dobila odg da beba moze slobodno u njihalicu ali preporuka je ne vise od pola sata.
    I samo opet napomena ako nisam dugo rekla - jedva cekam da odseliiiim!!! 🤕

Jado
    01. Prosinac 2016. 09:06

E da tina mogu misliti kako si se zabrinula. Ni ja nikad cula za to....pa svasta
    Bitno da je sve u redu! 💕
    A sto meni nitko nece reci da svoju bucu ne budim?? Mislim ona se sama budi uredno hehe ali ipak....

koala988
    01. Prosinac 2016. 10:06

Jutroo! Vidim ja jutros nema komentara. Ja sam jucer popila lekadol,bolila me glava i cini mi se da joj je zasmetalo. Cilu noc se muci,stenje i skoro od 3 i po nismo spavali nego samo po sat i pola sata. I naravno da joj se sad stalno spava, a ne moze zaspati. joj,joj. Blago mamama koje moraju buditi svoje bebe ili uopce razmisljati o tome hah. Ja na to nisam pomislila od samog rodenja jer se uredno budi svako malo i teska je za zaslati. Bori se sama sa sobom.
    Nesto je oblacno i hladno, nije nam ni za setnju. 😦

ivek2207
    01. Prosinac 2016. 10:54

Jutro mame,kako ide?

mora da neznalica opako uživa sa bebicom kad nam se ne javlja. bude sigurno kad uhvate ritam .

a dosta ih se prestalo javljat,jel da, di nam je saky,,sad se više ni nemogu sjetiti tko sve.

mi smo imali jučer poteškoća da zaspi,nikako i nikako, hoće cicu,kad mu dam pljune van i cendra,pa mu gurnem ponovno,par sekundi podudla,pljune i cendra pa opet traži,već sam izludila bila,ja mislim da smo se pola sata tako natezali,još je disao ko da je sprint trčao,onako dahtajući. neznam kakva je to epizoda bila al nadam se da više nikad ni neće biti,strašno.
    onda sam ga nošenjem uspjela uspavati,negdje oko 11,i u 2 i po se probudio i pokakao,pa me popišao,i sebe i njega sam morala svlačiti kompletno a on nema vremena čekati jer hoće jesti.
    aime došlo mi da plačem,reko šta će još biti,jer moram i pod pobrisati i podlogu za presvlačenje promijeniti jer je sve zapišano. uh...

i na kraju svega kad smko legli i stavila ga na sisu samo je otvorio okice,pogledao me i razvukao usta u ogroman osmjeh. tad mi je bilo žao kaj sam se iznervirala oko gluposti. na kraju skužiš kaj je zapravo bitno.

crocandy
    01. Prosinac 2016. 13:20

Dobar dan mamice, nadam se da nema trudnica vise :)

Moja dama je jucer bilo budna gotovo cijeli dan tako da smo po noci spavali od 23 do 10 uz 3 kratka budenja za papati. 

Da, nema nam puno mamica, dosta njih se prestalo javljati 😔

Idem danas po ergo nosiljku. Vidim da ima za kupiti i zastitu za zimu. Sutra cemo se kupati prvi put. Napokon, nadam se iskreno da ce uzivati, jer kad ju perem na suho s toplom tetrom, uvijek mi se popiski od uzivanja :)

Tina mi imamo rodim ugriz na tjemenu i ne vidi se od kose, i malo iznad guze. Ali neki jako maleni u obliku srca. Mama kaze da sam ga i ja imala kad sam se rodila, tocno na istom mjestu, istog oblika :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.