Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    29. Studeni 2016. 16:36

Pozz cure i od mene! 
    Vjerujem da je neznalica sa svojom bebicom i da vise nemamo trudnica ovdje!😊

Nama je jucer bila patronazna, imamo 4300g sada. A tek smo 16dana stari. 😊 
    Mrva mi spava pa se i ja izvalila malo!

29. Studeni 2016. 18:04

Curke evo i nas!
    Koala kod nas je veselo, bila sam se ponadala kako se grcevi smanjuju ali zadnjih 3 dana su gori nego ikad, tako da većinu jutra i prijepodneva šećemo jer tada jedino ne plače kada se vozi u kolicima.
    Bome je hladno danas i jučer. Razmišljam da kupim zimsku vreću za kolica. Još malo i prerasti će košaru pa krenuti na sportski dio. 
    U čet smo opet kod pedijatrice, zanima me što će reći za ovo spavanje cijelo popodne i nespavanje noću.
    Ima netko preporuku za baby gym?

sanjac
    29. Studeni 2016. 18:11

Hvala curke na odgovorima. Vidim da je dosta vas imalo slicnu situaciju, pretpostavljam da nije onda nis zabrinjavajuce. 😊 Vidjet cu na pregledu kaj ce mi rec.

Angel mi smo isto u potrazi za baby gymom. Nasla sam na ebayu simpaticne i dodu oko 170kn. 😊 Mislim da cemo si mi naruciti.

tala
    29. Studeni 2016. 19:04

ovaj viper...klanjam se : ))) nesto savrseno! 
    imam osjecaj da cvita misli da se nosi dok je u njemu. popodne nas je mucio trbuscic, pa se stalno budila. onda sam ju stavila u viper, pokakila se i zaspala u njemu. 
    niti ju zelim mijenjati niti dizati da se barem malo odmori jer ju je posteno namucilo. 

dobili smo prekrasne poklone danas : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

koala988
    29. Studeni 2016. 20:31

Mi nismo nigdi izlazili ni jucer ni danas jer bura dere i vani je onda stvarni osjecaj jos nize temperature. Mi smo se okupali. Curka se obozava kupati i obozava nasa druzenja na komodi prije i poalije presvlacenja. Guguce, smije se, trpa sakice u usta, a i prihvati pokoju igrackicu rukom na svojoj didaktickoj dekici. 
    Sad jedemo i spavanac. Jos da nam se rijesiti fena kod uspavljivanja bilo bi super. Tesko zaspi i sve neki lagani san.

• luckyme
    29. Studeni 2016. 21:02

Sanjac,meni je isto stalo i u petak malo krenula svjeza krv i od subote svaki dan dosta...e sad ako nije menga onda me brine zasto tako puno i tako dugo.
    JaZmaj i moj decko tako u snu se javlja,vjerojatno probava,grcici...
    Ne znam sta cu sa hranjenjem...zadnjih dana manje jede...npr danas od 1h do 6h nije jeo...problem je sto jede npr u 1h i ne zaspe do 15.30 i onda se ne probudi do 18...a nudila sam mu 15h i nike htio. A i sad je tako,jeo u 18, i tek sad zaspao...u meduvremenu mu nudila ali nije htio...i sta sad,da ga budim? Pa cini mi se malo da jede u 13h,18h i onda opet npr u ponoc...

• Maya20
    29. Studeni 2016. 21:54

Lucky, ne znam jer moja izjelica klopa svaka 2.5-3 sata osim po noci.  Ali moram priznat da mi se ovo cini stvarno malo...kako napreduje?? Neko zlatno pravilo je da se bebe ne bude ako dobro napreduju..pod time se misli na minimalno 170g tjedno prvi mjesec odnosno 140g drugi mj.. bar meni tako pedica rekla na kontroli..

Sunnyday
    29. Studeni 2016. 22:35

Zmajac da ugrijem mlijeko i zasladim medom? Ili kako? Ovih dana jedem med kasikom jer se nisam niceg drugih sjetila za grlo.
    Lucky ne vjerujem da bi beba spavala ako je gladna, ali se i meni cini da je to prevelik razmak za po danu.

• Sofi3
    29. Studeni 2016. 23:14

Imam isti problem ko Lucky, cini mi se da premalo jede..a opet dobro se razvija.
    Ne znam, kaze muz da sam prenabrijana na njenu prehranu, mozda jesam ali kad mi se cini da manje sisa nego prije tri dana. Uspjeli smo bez sesirica, ali povremeno mi doslovce nakon tri guca pocne vristati u sisu i jedva ju privolim da jede..a ne znam, valjsa sam i ja vec luda od svega

• Sony2244
    30. Studeni 2016. 00:24

Cure pratim sve , ali nisam stigla pisat jer sam imala neke privatne zadaće oko dida i bake koji žive u kući sa nama. Jutros kod nas SOK ! Muž se digao za na posao i naša malu skrooz ispod jorgana.  I to nije prvi put . Ali prije je bilo popodne , a popodne ja povirivam svako 20 minuta. Sinoć sam i ja zaspala u komadu. Bogu hvala sve je u redu bilo,allii nes više rekla sam. Rugala sam se njemcima i vreći za spavanje i držala se one ;'moja ih je mater odgojila troje, a di su i unuci i blabla bbla'ali svejedno. Danas smo bili u predivan dućan sa preeedivnim stvarima više manje sve biološki tekstil,  i strikane stvari.. kupili smo joj vunenu vreću sa rukavima , i skafander isto tako od merino vune , jer smo kupili MARAMU ZA NOŠENJE 😀,  pre uzivljene sam , hahaha baš je zakon. Pa mora imati skafandercic posto su temp.stvarno već ispod Nule . E ona meitai ili kako već,  ona je dobra jako , ali meni je ova elastična marama bolje sjela. Večeras sam je u dućanu zavezala 2 x i doma 2 i već sam je nosila po vani večeras,  skroz je jednostavna. A i razlika je u cijeni, ova meitai 130€ a elastična 45. Tako da. A kaže teta da nema razlike za bebu, jedino dok se 'usavrsi' vezanje. I preporučila je elastičnu jer iz nje dijete se može vadit da se ne veže opet šta nije slučaj kod tvrdih.  Možda vi to i već znate i pisale ste o tome, ali ja sam tek sad informirana.  Tako da se sutra nosimo. Imamo još neke vunene stvarcice pa ćemo se sutra zabundati i zima nam ništa ne može 😀.  
    Kod mene neki baby mama susreti,  u prostorijama di je babica moja. I počelo je danas , svaki utorak 2 sata. Mame i bebe. I danas sam vidila da mama daje bebi praznu sisu 'babica odusevljena' još je to skužila da je ne doji, tj. Da mala ne vuče već samo leži na sisi , i kaže kao 'a vi se mazite preko sise' ona odgovara ' je je , kod mene nema mlijeka ali ona je tako mirna'. Sori aj , malo se ide iz krajnosti u krajnost. Ali dobro, ko sam ja da sudim. I ne sudim već se čudim i pitam koji vrag.. i Klara ima 4900 , bebe la moja😍😍😍. 
    Jesam se napisala, baš nevaljam.  Nema me nema m3, ali kad se javim onda se pošteno javim. 
    I Tala je pisala o vipe.  Jeli to ona stolica šta vibrira i pjeva?ako je to to, Kaže baš danas ta babica da to bebama olakšava jako da prde.  I mi smo je danas isto dobili , stigla sa interneta, iako joj se nisam nadala tako brzo. 
    Neznalica je sigurno mama postala ❤

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.