Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    30. Studeni 2016. 12:52

Pozdravko,

Prođu sati dok ja napišem post do kraja 😂😂
    Mi smo na kraju iskoristili sajam i kupili nosiljku Ergobaby adapt. Grga zaspao u sekundi 😂
    Zanimljivo kako sve bebe u grupi imaju iste simptome. I moji stalno stenju i lamaču nogama i rukama, a kad prdnu onda se rasplaču na najjače. Ko da ih feferonima hranim 😐
    Mame koje ste obavile uzv kukova, kak se mogu naručit u Klaićevu a da ne moram ići k njima? Onaj mail koji im je na stranici ne radi, stalno mi javlja da mail nije poslan (server ga odbija...nemam pojma). Poslala sam i na Šalatu, al nema odgovora...

Diddy
    30. Studeni 2016. 12:53

Minnie ajme meni! Drž se!

Sunnyday
    30. Studeni 2016. 13:45

Zmajac i frabe hvala, danas me malo manje boli grlo. A med i mlijeko mi se svidja, inace pijem caj i med ali ovo mi je super, probala sam sinoc.

Sunnyday
    30. Studeni 2016. 13:48

Minnie bas mi je zao sto prolazis kroz sve to, tesko je za citati, mogu misliti kako ti je :( drzim fige za dojenje.

tatjana_zg
    30. Studeni 2016. 13:59

Diddy ja sam se u klaicevu narucila preko maila. al ak ne mozes poslat nazovi ih pa ih pitaj.

ivek2207
    30. Studeni 2016. 14:39

pozdrav mame,evo i mene,tipkam lijevom rukom,na desnoj Domagoj spava,,danas je koma dan,em vani nismo bili,a on nikako zaspati kako spada, zaspe na sisi apustim ga u kindač i za 5 min eto ga,i tako 100 puta. sav je istraumatiziran da ga ne ostavim pa sad kak spava na eni pogledava me svako malo. i ja sam već umorna,pojela šnitu cheescakea i to je to.
    Nije ni kakao danas,neznam kaj mu je,baš bezveze.

minnie jao šta te snašlo,držim ti palčeve na rukama i nogama da se riješiš toga što prije i za dojenje isto.nadam se da će biti ok

šta je to s tim kamencima,i croatina i frabe i minnie su muku mučile,i moj frend trenutno prolazi kroz to,sve mladi ljudi,neka pošast vlada.

sad me muž zvao da je dobio ponudu za posao ali je plaća manja 500-1000kn,nezna još točno a opet je usko u njegovoj struci i sve bi mu značilo da tu stekne iskustvo. i sad radi u svojoj struci ali ovo je baš još uži segment al je problem ta manja plaća dok bi bio pripravnik,neznam kaj bi mu rekla,ne želim ga sputavati ,znam kaj to znači,i ja sam to prošla a opet neznam,dosta je to love,još i s malim djetetom...sva sam zmrdana

tala
    30. Studeni 2016. 14:57

didy, ni meni sa salate ne odgovaraju, a poslali smo mail cisto da vidimo koliko se ceka ili cemo otici privatno jer smo vec prosli mjesec dana. 

uh, ivek... stvarno je to dosta novaca razlike, a opet...ako bi nakon toga dobio povecanje place ili s tim iskustvom naci bolji i bolje placen posao, vjerojatno se isplati radi dugorocne dobrobiti : ) 

minnie, drzi se!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

crocandy
    30. Studeni 2016. 15:26

Dobar dan mamice,

sofi, i mi prolazimo istu fazu sa šeširićima. Dobro je prvu minutu, onda se unervozi, pa vratim sesirice..

Minnie, bas je tesko citati to sto pises. Drzim fige da sto prije ozdravis!

Mi pokusavmo u maramu vec par dana, ali me tako strah da ja to ne znam. Jos je ona tako zilava i brzo se nazivcira. Onda mm pocne panicariti jer ga strah da ju ne strgam.

Vani je ledara, ali ja rastvorim prozore u djecjoj sobi i kad se skroz ohladi, stavim ju tamo spavati.

30. Studeni 2016. 15:26

Ajme Minnie bas mi je žao! Drži se, i samo se raspitaj da slučajno ne bi i zbog te cjevčice dobila neku bakteriju pa opet morala na antibiotik.
    Cure mi smo dobili odgovor sa Šalate kroz 4-5 dana (mislim da je vikend bio između) al su nas naručili za 3 dana već.

Kod nas je danas deranje i plakanje na najjače. Uopće ne znam što mu je. Nikako se ne može smiriti, ni nošenjem ni u kolicima, ništa ne pomaže. Već sam očajna. Taman je bio zaspao i evo već se budi.

30. Studeni 2016. 15:29

Ivek podrži ga ako mu je to važno i ako ima dalje bolju perspektivu. Snaći ćete se nekako i s manje novaca, nikad ne znaš kada mu se i ovdje može nešto s plaćom promijeniti, a kasnije da mu ne bude cijeli život žao da nije probao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.