Jutro svima 😊
Vidim da ste pricale o mengi, ja sam bila jucer konacno na pregledu kod dr.i rekla je da je sve u redu, ali da prognozira da cu dobiti mengu za 2tj. a iskljucivo dojim. eh :/
Jos nema glasa od Neznalice?
Jutro!
Bome nema! Moja bebacica zaspala oko ponoci tek. Ali odvalila do 5, pa je u 7 plakala i stenjala jako pa sam ju malo morala umiriti i dati cike kratko i sad jos spava ali cujem svadi se jadnica u snu i dalje 😟
Bas mi je to grozno
Maya hvala tocno ime nisam imala a preko onog linka mi javilo da nemam prava i odbilo me samo. Sad sam nasla i poslala zahtjev.
Ma kako nema kraja - najgore je proslo sad samo polako se skuciti i vratiti u rutinu bebu cim prije. ❤ pocevsi sa kulenom 😉
Sunny da ja sam rekla da mi blesavo palit usisavac usred noci onak dijete bude sneno a ja sa full aparaturom 😁 pa sam rekla da sam vukla bez usisavaca na usta aspirator.
Samo da vam mahnemo.
Mi i dalje prehladjeni, mene je sad grlo bas steglo.
jutro!
ne smijem se zaliti na spavanje. nesto je nemirna i vrpolji se, mlati rukama i nogama sve oko sebe, ali od ponoci do 7 u jutro je spavala. onda sam ju ja probudila, presvukla i dala ciku, pa je nastavila spavati...
idete li van s klincima i kad ovako puse? uh, mene je strah iako je vedro i suncano, bas je hladno.
sunny, brzo svi ozdravite!!!
cure, sto stvarno vec menga, cak i vi koje samo dojite bez ad-a? ja sam mislila da sam sad najmanje par mjeseci mirna.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
bokić svima!
evo i nas malo da se javimo... trenutno smo u fazi spavanja na maminim prsima. Čim ju spustim, za 10min počinje plakanje,, grčići su i dalje tu, samo nekako manje izraženi... jel tako i vama bebači spavaju? to se događa par dana, otkad nam stižu gosti u babinje...kao da je uznemirena od nepoznatih ljudi, onda se privije uz mene ili uz tatu i gotovo..navečer odluči spavati sama, ponoći spava u krevetiću uz češća buđenja jer posisa ciku za 10 do 15 min i zaspi ko top...
Neznalica je sigurno rodila kad se ne javlja... :)
Tala, pa Cvita spava ko velika :) bravo.. Ema je tak spavala i onda kao da sam je urekla..morat ću nabavit crvenu narukvicu hahaha
Sunny, ozdravte brzo!
Ajme menga već...meni je baš super bez nje :) da bar potraje još malo,,
Tala i mene je strah. Pisala sam da sam jucer krenula i koliko je puhalo otisla do kraja ulice i vratila se. Danas ne idem sigurno jer je zima extra a sutra ju budem vjeroj u marami prosetala. Ne bi ju bas u kuci drzala cijele dane nije ni to zdravo.
Hubice bas tebe trebam hihi - koji ste ono usisavac trzili pa dobili i dm bon? Jeste zadovoljni? Pls daj mi model da pogledam! Hvala!
Sunny za grlo preporucam med i mlijeko toplo. Samo nemoj pretjerati dok ne vidis kako ce ti sinek odreagirati. Ali meni je to instant olaksanje za grlo....
pozdrav mame,kako ide,
evo vratili se mi od pedice,išla samo po uputnicu za kontrolu,bome je vani ziiiima iako smo autom išli. sve me strah bilo,makar sam ga zabundala tak da su mu se samo oči vidjele,ali svejedno ,kako je oštar taj vjetar. još sam mislila da ću i prošetati poslje ali nema šanse,meni su se ruke smrzle,a kamo li tek njemu. tako da do daljnjega smo doma,moram smislit nešto za van,ne možemo biti stalno zatvoreni.
moj je isto stalno na prsima i rukama,sad sam baš pitala pedicu kako da barem to što mi je na rukama ublažim, pa mi je rekla da to nema pomoći,ali da kaj bi ja htjela,da je 9 mj bio vezan za mene i da ga neka samo nosim i grlim,da će to doći postepeno.
sad je ispalo ko da hoću odvojit dijete od sebe,sasvim suprotno,meni bi olakšalo utoliko da mogu bez njega i bez dreke na wc otići ili napraviti ručak ili po kući nešto,a sad to nije moguće jer em je na prsima non stop,em spava na meni i mužu,samo sam htjela bar nešto da ga zaokupira na tih pol sata u danu kad nije na nama.
Jazmajac. kupili u Elipsu ali ta akcija završila http://www.elipso.hr/mali-kucanski/usisavaci/ELECTROLUX-ZUOGREEN_plus_/ sad imaju foru sa bonom od 150kn i dobiš5g garancije... usisivač ooodličannn, to je tiho a za čiščenje nosića divno :) ali vidim da ima u svijet media https://www.svijet-medija.hr/novosti-i-akcija/uz-kupnju-electrolux-usisavaca-osvojite-dm-poklon-karticu
Hvala Hubice!
Skup je taj tvoj. Ja si mislim neki povoljniji jer i dalje ne odustajem od robota hihi ❤
Ali opet trebas imati usisavac isto..
Sortiraj odgovore
Najstariji