Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    22. Studeni 2016. 20:08

curke,mene zanima jeste li dobile već prvu menstruaciju nakon poroda. meni evo tjedan dana da prestalo krvarenje,ali zato zadnja dva osjećam lagano pritisak dolje i malko bolova kao prije pred mjesečnicu,pa se pitam hoću li već dobiti?
    Mislila sam da neće još dugo biti,ali čitam po netu da može i mjesec dana od poroda nastupiti.

ivek2207
    22. Studeni 2016. 20:17

Angel ovu nosiljku smo kupili dok je još chicco dučan bio otvoren i king crossu. Nisam ga još probala nositi,samo po doma smo ga probali staviti i plakao je dosta,tako da po malo ćemo uvoditi.
    http://www.chicco.ae/en/products/8003670825791.soft-dream-baby-carrier.outabout-and-travelling.baby-carriers.html

Ja često mu dam obje sise,pogotovo ako je nervozan preko dana,onda mu je jedna za hranu a druga dođe kao utjeha.
    Evo kao npr.zadnjih par sati,negdje od 16 h je sav nikakav,neznamo kaj mu je,malo ga muž nosi,malo ja, već je 3 puta bio na obje,malo posiše,odspava 10 min i zaplače  tako ukrug,neće baš odspavati. Doduše ide mu 6-ti tjedan pa možda opet "skače". Nisu grčevi jer samo malko cendra. Eto,tako ja rotiram svoje "prije" kako bi Frabe rekla.

Frabe
    22. Studeni 2016. 20:43

Ivek meni oba puta malo nakon krvarenje dosla invazija u mudantama i nastavila svaki misec uredno,ocekujen i sad da oce.

Moje mliko skroz presusilo,paralelno sa ludovanjem gastritisa tako da sutra planiran ic po terapiju za zeludac jer se ovako samo mucin a prije samo izdusile i presusile (ne cini mi se,rekli su mi i da je za ocekivat jer mi je organizam zbucan).

Tina220210
    22. Studeni 2016. 20:48

Frabe tebbi bi trebalo podići spomenik. svaka čast koliko truda i muke prolaziš 
    Zavidim vam na šetnjama, mi smo još mali pa nemožemo😕 
    Koliko dugo ste vi nakon poroda mirovale prije nego ste baš krenule s kućanskim poslovima punom parom.?

ivek2207
    22. Studeni 2016. 21:22

ja sam baš počela sve raditi 3-ći tj kad su svi otišli na posao nakon godišnjeg. makar mi mama tu i tamo i sad dođe nekaj napraviti, tipa ak se skupilo za peglati...
    ja svaki dan nešto napravim,ne stignem sve u jednom danu kako sam prije mogla.

Frabe
    22. Studeni 2016. 21:22

Tina ja san nakon 20ak dana pocela sve manje vise al koliko mogu,tj. trudila sam se slusat organizam kad je dosta.
    Ne kuzin zasto mi svaka cast? 🙈

tatjana_zg
    22. Studeni 2016. 21:57

Ivek ja sam dobila prosli mjesec prvu mengu. znaci cca 2 mjeseca od poroda ali ja ne dojim pa mislim da mi je zato tak brzo dosla.

Tina ja sam odmah pocela sa kucanskim poslovima. svaki dan po nesto. kolko stignem u danu od bebe. al skuham i pospremim svaki dan. jedino peglam u ratama.

I mi imamo medu dodooa (mislim da se tak zove) on svira ili pusta zvuk maternice. aktivira se na glas. mislim da tek sad pocinje funkcionirati jer do sad nista nije kuzio pa sam ga ugasila jer me zivcirala muzika. a i na kutiji pise od 2 mjeseca ako se dobro sjecam.

22. Studeni 2016. 22:10

Ivek ja dobila u sub mengu al ja sam isto dojila samo prva tri tj i onda su i moje prije presusile nazalost. 
    Tina ja sam 10 dan nakon carskog usisavala i prala kadu. Jest da sam nakon toga jaukala pol dana i slusala prodike muza da nisam normalna i jel nije to on mogao nakon posla. Vidi sama koliko mozes, ja sam osobno mislila da ce mi biti puno teze se oporaviti.

sanjac
    22. Studeni 2016. 22:44

Vecer cure

Mene je uhvatila neka prehlada, nakon sto smo se vratili iz druge setnje mi je poceo nos curiti, peku me oci i bas se lose osjecam. Nadam se samo da nebu preslo na vikicu.
    Jel smijem kaj popiti osim paracetamola?

Crna sretan rockas! 🎉🎉

Sunnyday
    22. Studeni 2016. 22:45

Ivek i ja sam iz mullera uzela pelene za probu i sinoc sam mu stavila prije spavanja, da bi se u pola noci probudio sav mokar :(

Prasinu sam brisala 15 dana nakon poroda, ribala kupatilo... I bolilo me kaznije naravno. 
    Jos nisam bila na pregledu jer imaju guzvu pa su mi zakazali tek u 12. mjesecu, a ja ne mogu docekati jer mi se cini da nije zaraslo. Povremeno vidim tragove krvi,i zaboli me.  A trebala bi zarasti rana do sad,jel da? Od epiziotomije?

Sta je ovo danas, sve pisete da ste umorne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.