I ja radim kucanske poslove gotovo od kada sam dosla iz bolnice...cistim,perem,peglam....i svaki dan nesto...
I meni milerove promacu
O pa ja stalno pisen da san umorna 😂..
Sanjac ja san usla u bolnicu prehladjena i jos san,herpes na usni mi treci put bia nekidan.
Ne znan sta smis popit,ja nista jace od lekadola ne smin zbog zeluca pa stvarno neman blage veze.
Lucky nisam pocela s opcenjem,pricekat cu kontrolu.
Ja ko da san djevica opet nakon ovoliko mirovanja 🙊.
Frabe ja sam prije poroda bila prehladena i evo sad opet. Popijem si lupocet, ali to je preslabo. S tim da sad nebi smjela prevec mandarina i naranci jest. 🙁
Luckyme ja cekam pregled, pa bumo onda poceli sa seksom. 😊
Vecer cure :)
Cestitam novim mamicama, a Neznalici sretno ;)
Danas sam se otisla oprostiti s vuk vrhovcem, kontrolni pregled secera nakon poroda, sutra ce biti nalaz, nadam se dobar. JaZmajac, bagica, ako se dobro sjecam vi ste se s tim borile kao i ja, pa znate kak je dobar osjecaj rijesiti se tog pikanja 😆
Mislim da smo se rijesili grceva, dobre je volje zadnjih dana, smije se i zaspi navecer sam u kinderbetu bez uspavljivanja i spava cijelu noc. Odlicno 😊
Angel koje pse imate? Oštra dlaka? Naš ima mekanu pa možemo i skupit ta klupka kad u prolazu odbaci, a sa oštrom je teže, i kad se zavuce u kauč ajme ajme.. susjeda ima pointera i to je show.
Molim vas OBJASNITE zvuk MATERNICE 😂😂😂.
SEKS… baš sam večeras postala ne raspoložena radi te teme, nemogu više čekati , 9.12 mi je kontrola, a prije me strah na svoju ruku.. Postala sam ko u trudnoci zadnjih dana. I da, fali mi i seks i sve sta dolazi uz njega..
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Meni je sutra (cetvrtak) pregled. Jedva cekam. Ako je sve u redu mogla bi jaako brzo navaliti na mm hhh.
Evo mi jedemo. Sva sreca pa je noc dobra za razliku od dana. Mislim da je jucer bio rekord nespavanja po danu.
Ja sam krenila cistit i radit oko 20-og dana kad mi se mm vratio na posa.
Jutro,jos ne mogu doci sebi da je bila mirna vecer i noc, nisu ga mucili grcevi i stvarno je spavao kao beba. papao je 21.30 i spavao skoro do 4,ja ga htjela i prije buditi,ali mm mi nije dao...papao oko 4,ali jako malo i zaspao na sisi,probudio se u 6 i vise papao,sad opet spava...sve mi cudno...mora jesti,a ne cijelu noc spavati,u bolnici su rekli svaka 3h...
Frabe,sanjac, znam da smijemo lupocet...a agrumi nisu bas pozeljni zbog grceva. Samo da sto prije ozdravite... a jel smijete malo onih vitamina piti?
Mame,jel vam ostao trbuh poslije poroda? inace sam sitnije grade i kad sam dosla iz bolnice imala sam kilazu kao prije trudnoce,ali ostao mi je trbuh...nije velik,ali skembica je tu...e sad ono sto me nervira su komentari rodbine (zena koje su rodile):joj,pa ostao ti je trbuh. Kao da je to najvaznije, i kao da one nikad nisu rodile pa ne znaju da trbuh ostane...a mozda sam ja i sklona tome... i ja bih htjela imati staru figuru,ali trebat ce vremena i vjezbanja. Citala sam da se trbuh povlaci onoliko koliko je i rastao,minimalno 9 mj...
A sto se tice sexa,i ja cekam kontrolu,ali nekako me strah kako ce to biti...tj trenutno se ne osjecam seksi i privlacnom, i tesko mi je razmisljati o tome i urediti se pored djeteta jer mi je on najvazniji
Sortiraj odgovore
Najstariji