Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2016. 08:26

Jutro svima!
    Neznalice jesi li jos u komadu?
    Nama jutro veselo pocelo, poplavom od ves masine

Inace prijavljujem da se grcevi smanjuju, sto od kapi sto valjda jer crijeva sazrijevaju. 
    Sony imamo 2 malamuta, nije srecom im ostra dlaka tako da se ne zabija nigdje, vec je ona flafasta bijela u busenima pa izgleda kao da snijeg pada kad se linjaju. 
    Lucky pusti neka spava, nadoknadit ce to na nekom drugom obroku. Dok lijepo dobiva na tezini ja ga me bi budila.
    I meni je ostalo malo trbuha, makar vidim da mi se postupno smanjuje. Kuma me uvjerava da ce to otici samo i bez vjezbanja, tako je bar kod nje bilo. Ma ljudi su glupi, ne obaziri se, meni je muzeva teta se kao prvo nacrtala u kuci nakon poroda 3 tj a onda komentirala kako vise bas i nisam mrsava. Reko ti nikad nisi ni bila 

23. Studeni 2016. 08:26

Jutro svima!
    Neznalice jesi li jos u komadu?
    Nama jutro veselo pocelo, poplavom od ves masine

Inace prijavljujem da se grcevi smanjuju, sto od kapi sto valjda jer crijeva sazrijevaju. 
    Sony imamo 2 malamuta, nije srecom im ostra dlaka tako da se ne zabija nigdje, vec je ona flafasta bijela u busenima pa izgleda kao da snijeg pada kad se linjaju. 
    Lucky pusti neka spava, nadoknadit ce to na nekom drugom obroku. Dok lijepo dobiva na tezini ja ga me bi budila.
    I meni je ostalo malo trbuha, makar vidim da mi se postupno smanjuje. Kuma me uvjerava da ce to otici samo i bez vjezbanja, tako je bar kod nje bilo. Ma ljudi su glupi, ne obaziri se, meni je muzeva teta se kao prvo nacrtala u kuci nakon poroda 3 tj a onda komentirala kako vise bas i nisam mrsava. Reko ti nikad nisi ni bila 

• Maya20
    23. Studeni 2016. 09:08

Lucky, ma otici ce i trebuh, meni je vec nakon cca mj dana... stvarno ga nemam, jedino kaj je to dosta mekano i opusteno, ali budu vjezbe to utegnule 😂 a komentara je bilo i bit ce ih, samo ignoriraj i ne zamaraj se njima!!

Moja pizdekica zaspala oko ponoci do 5, pa klopa i zaspala do pol 9.. odvikla sam se od tih buđenja pa sam bas umorna, cekam da poklopa pa da skuham kavu 😃.

Meni iskreno uopce nije bilo do sexa, al me nekih tj dana nakon pregleda muz stisnuo i nisam mogla pobjeci 😂😂 a osjecaj je bio ko ponovni gubitak nevinosti- nelagodno, cuuudno i bolnoo!!
    Tak da mi uopce nije falio, looool!!
    Drugi put bilo mrvu bolje iako jos malo bolilo.. a vidjet cemo kako bu prosla treca-sreca 😂😂

Ideem piti kavuuu!! :-) uzivajte u suncu!!

crocandy
    23. Studeni 2016. 09:21

Morgen :)

Ja sam isto bila super pokretna cim sam dosla iz rodilista, ali su me svi grdili da ne smijem odmah poceti raditi fizicke poslove. Sad cistim sve pomalo, ali ne dizem tesko jer kazu kao kosti se vracaju na mjesto pa da se nesto ne bi posemerilo.

I jedva cekam imati intimne odnose, mislim da necu izdrzati do prvog pregleda. Ni ja se ne osjecam nesto pretjerano sexy, ali kad me mm primi za dupe i kaze kako isto jedva ceka, onda sve to moje nesexy pada u vodu :)

ivek2207
    23. Studeni 2016. 09:34

Jutro,jutro, sunčeko nam proviruje.
    Evo prvi put od kad sam rodila jedem doručak za stolom sama,to znači da mali spava i nije na meni.
    Inače čim se pomaknem od njega,jer spava s nama u krevetu eto ti ga. Guštam u pahuljicama i banani i čitam vas.

Meni je trbuh već drugi dan nakon poroda bio ravan, ne onako kao prije,malo je mekši i ima mrvicu kože ali ništa strašno,bar za mene. Vidim to po hlačama starim da ih malo teže zakopčavam kod pupka tako da sam još uvijek u tajicama.

A sex? Ne spominjite,ja imam takvu želju već neznam koliko,čekam da ispadnu konci i da obavim prvi pregled, mislila sam da ću ovaj tjedan ali me bolucka dolje ko da ću mengu dobit pa ću vidjet kroz par dana hoće li biti šta pa onda idem gin.
    Al strašno,svakave i snove imam.
    U subotu smo bili kod prijatelja i igrali smo drinkopoly( nisam ja pila), i muža dopala kartica sa pitanjem kad je zadnji put imao odnos. Samo smo se oboje pogledali, sve ga bilo sram reći,a poslje kad smo išli doma sam je ispitivao kad će biti prava stvar.

Danas mi dolazi kuma vjenčana,najbolja prijateljica,jedva čekam,nisam ju vidla od par dana prije poroda,konačno da se izbrbljamo ženski malo.

Uživajte cure danas, evo čujem Domagoja,javlja se ,ajde bar sam uspjela pojest,pročitat i napisat nešto s dvije ruke.😁

Gdje je tala,nije se javljala jučer?

Jado
    23. Studeni 2016. 09:52

Jutrooooo!! 🌞
    Ja radno od jutra, beba, pelene, cickanje, majstori haha....evo sad beba pava a ja si kavicu slozila. Moram u ophodnju kuce za koja 2 sata. Zavrsni radovi.....ufffff
    Tko je rekao da je umoran ja sam cisto ok 😊 jos u noci budjenja za papanja i budem s njom budna po 45'...
    Sheena sto si na ogtt isla ili ?
    Ja se ne seksam jos. Isto cekam odobrenje doke kao za trening. Kucanske poslove sam pocela obavljati nakon cca 2 tj. Ali eto ja imam tetu sto mi cisti svaka 2 tj pa ja peglam, pravim rucak i tako....i pocistim onako svakodnevno sto treba. Iskreno imam takav posao da vremena za ciscenja od 5h vikendom nemam i ne zelim trositi vrijeme na ciscenja nego na dragog i sada bebitu.
    Recimo isto cu gospodju zaposliti da mi kucu novu pocisti. Tu ce biti posla jooj....
    Lucky a ne ne smijes tako. Beba je na prvom mjestu ali i ti i muz ste isto tako. Oboje morate biti zadovoljni i sretni da bi i beba bila takva.
    Ja se veselim depilaciji drugi tjedan i poslije toj kontroli weeeee

Jado
    23. Studeni 2016. 10:03

E daljnji komentari
    Trbuh nemam a utegnut cu ga sa treningom i pravilnom prehranom. Cure za trbuh morate fit i zdravo papati. Da nisam zavrsila kao poslovna zena hehe - bila bi u fitnessu sigurno. Ako nekoga nesto zanima slobodno neka pita! Hmmm a mozda jos i zavrsim kao fitness trenerica. Nikad se ne zna.
    Ivek i mene je jucer cijeli dan zatezalo kao pred mng! Ali su rekli da bolne menge inace prestaju sa trudnocom? Joj pa nek me pusti bar do 2017 menga...
    Isto sam se pitala gdje je tala??

koala988
    23. Studeni 2016. 10:06

Jutro cure, vani sunceee 😄 Joj, koliko toga ja uspijem napraviti kada malecka odspava i zadnju turu od 7 do 9 i po. Da bar svaki dan tako. Mene malo strah tog 'prvog' seksa da budem iskrena, ali valjda ce me proc nakon sutrasnjeg pregleda! 😨 ps. jeste se depilirale dole? Ja se jos nisam usudila, a morala bi danas. 🤔

crocandy
    23. Studeni 2016. 10:16

Ja idem na brazilsku u ponedjeljak i jedva cekam. Nisam ljubitelj dlaka na sebi.

Zmajac ja bih te rado zatlacila za par prehrambenih savjeta, em sam dobila dosta kila u trudnoci pa mi je i trbuh ostao, em jos zadrzavam vodu.

Mi smo isto imali tetu cistacicu, zdrava zena 50 godina, cistila je najbolje na svijetu. I jednu vecer preminula iznenada u snu :( 
    Od tada ne mogu naci nikoga, a bila je fenomenalna. Postena, vrijedna..

• Maya20
    23. Studeni 2016. 10:45

Zmajac, sad je vrijeme da se posvetis onome sto volis i krenes u fitness vode 😁😁 vidi koliko klijentica odmah u startu imas! :-D

Ja sam planirala iskoristiti porodiljni za naucit novi jezik, zavrsit tecaj za dadilju i procitati nove knjige.. za sad cistim zamazanu guzu, nosim, pjevam, tepam i vadim cicku svaka 2 sata 😂😂 dovoljno blizu tecaju za dadilje 😂😂 a Lori ima svoj jezik pa i njega ucim.. a pocela sam joj citati slikovnice.. znaci- sve zelje su mi se ispunile 😂😂😂
    I svaka ti cast na pozitivi i snazi koju imas!! Kad vi selite? Mi danas idemo ocistiti novi stan, jeeeej!!

I ja idem na brazilku svaka 3,4 tjedna..najbrze gotovo i tak glatko nemrem sama obrijati...i nema ozljeda 😂😂

Moja curka od jutra prducka... 2 dana je bez kapi za grceve, izgleda da je proradio trbuscic. Jedino ne volim kad se grebe i cupa sve dok ne uspije prducnut-jel i vasi to rade?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.