Mi se svako malo vagamo, pa smo iz rodilista dobili 650 g. Znaci da napredujemo ❤️
Lucky, bravooo za pregled!! Vidis da super napreduje iako ima grceve.. a sve to ce proci.. i ja sam bila poluluda, smrsavila 3 kg u vrijeme grceva i mislila da bu lakse kad prođe.. a sad su vec zubici na redu.. skokovi u razvoju.. i zivahna beba koja preko dana ne spava pol sata.. sad se tjedimo da ce biti bolje kad krene na fax 😂😂 al samo polako.. dan po dan.. i popij kavu sa nekim- odmah ce ti biti lakse. Drzi seee!!!
Zmajac, hvala.. ma jedva cekam tu selidbu, oduzilo se to sve, pa smo vec mjesecima u tome... sretno i tebi!
Mi smo opet setale... ali kraljica ovaj put bila budna, ko misic virila iz marame i sve kontrolirala i proucavala 😂😂 ali, bar nije plakala..
I- cure koje dojite- dali dajete jednu cicku po podoju ili obje?? Mojoj od jucer jedna malo, sad pocicka obje..
Sony, i mi koristimo babylove i preezadovoljni smo. Nikad problema sa njima..
a za sirok povoj sam kupila gacice koje idu preko obicne pelene i drze nogice u M polozaju :-) tako da se svercamo sa povijanjem..
Crocandy i Luckyme super za napretke i preglede!
Maya20, mene nekad trazi obje cice..ako se to dogodi oko ponoci onda joj opet dam tu istu jer ju nije ispraznila do kraja...
Mi bili u setnji danas oko sat i pol, cak i na kavici bili mm i ja i Ema 😀 spavala je cijelo vrijeme a i imala dudu u ustima.. inace ju bas nece.. sutra idemo opet, iskoristiti ovo lijepo vrijeme 😀
Nocas nismo spavali,budila se svakih sat,sat i pol, nosic ju mucio pa smo joj ujutro ocistili i bome je bilo sekreta...
Koala,razumijem te,ali valjda je takav dan...vjerujem da si umorna,odmah u krpe kad bebolino zaspe...
Hubica,maya,zmajac,hvala.
JaZmajac, ma ne zalim se ja, nego samo kazem sto kaze pedijatar,sve je to ok...a meni je najvaznije da je zdrav,a ovo cemo sve izgurati i proci.
Maya,hehe,znam da je tako..bitno mi je da napreduje usprkos grcevima i probavi...Vidis kako vrijeme leti,vec su i zubici na redu...
Sad ste mi bacile bubu u uho, kako znate da nemate dovoljno mlijeka u jednoj cicki?
Bok mamice i trudnica!
Kako ste?
Evo ja upogonila prastari mobitel i sad vam pisem s njega. Nezgodno mi je svako malo palit laptop, a shvatila sam da je problem u apple mobitelima jer mi forum ne radi ni na mobu ni na ipadu, a s muzevog samsunga se jucer uspjela ulogirati i vidjela da se moze pisati.
Lucky lijepo vi napredujete, samo tako dalje.
Maya ako sam dobro zapamtila negdje blizu Maksimira selite?
Mi isto kao i Ivek imamo peg perego sportski dio koji ide u nulti polozaj ali stoji jos spakiran na ormaru jer smo i kosaru uzeli pa nju sad koristimo. Maya mislim da ti svoju Lori mozes bez problema u as voziti neko vrijeme u setnji. Inace lijepo si ime izabrala jako
Sutra kupujem elasticnu maramu pa cemo pokusati s nosenjem.
Ivek i Crna koje nosiljke imate? Jos se odlucujem koju bi kupili ako se bude uopce htio nositi.
Moj frajer inace ne spava kroz jutro i ranije popodne nego nesto kratko, jedino u setnji bas dobro odspava, ali kad vani padne mrak zaspi i ne budi se. Evo od 3.30 spava i nista. U kuci sva svjetla gore, muzika tresti, ja lupam loncima a on i dalje spava. Jucer smo otisli u Garden mall s njim misleci kao ajde mozda se razbudi, ma ni pomaknuo se nije ni kad smo ga stavljali i vadili iz as. Naravno sad se naspava tako da noc spava slabo ili nikako. Vec sam luda. Ako ima netko savjet kakav jako ce dobro doci.
Angel, tako je, selimo u Maksic :-) nemrem docekati, bas smo nekidan isle malo tamo prosetati, koji guust za setnju.. a probati cu u as, bar na sat vremena, jer je jednostavno preznatizeljna i nema sanse da bude na leđima..
i super za maramu, nadam se da cete uzivati u nosenju :-)
A za spavanje.. hm.. i moja je imala takvu fazu, al sva sreca- kratko trajala.. vec sam se zabrinula da je zamjenila dan i noc.. al kako doslo- tako proslo.. probala sam je i drzati budnom preko dana, al onda je jos gore bilo, jer se unervozirala i tek onda nastaje drama :) tako da mislim da ce ti to proci; premaleni je on jos za rutinu i ritam, bude se to unormaliziralo!
Ps- hvala za ime, tata je birao 😃😃
Crocandy, skuzila sam da mi zadnjih par dana ne zacori na cicki, vuce i vuce, pa se uznemiri, pa opet vuceee i tako to traje.. onda sam joj probala dati drugu, navalila na nju kao da nije jela, nekih 5 min i onda zaspala.. i vidim da i danas ista stvar.. dali opet neki skok, dali joj treba vise jer smo puno na zraku- nemam pojma.. al vidim da puno vise klopa.. do unazad 2 dana je bila na jednoj cicki i najcesce nakon 15ak, 20min bi zaspala..
Sonny ja svaki dan usisam dva puta i tako i operem podove. I svejedno dlaka ima posvuda. U zagrebu je 20 stupnjeva i oni jadni sad linjaju zimsku dlaku jer im je pretoplo. Sreca pa na gornji kat rijetko idu zadnje vrijeme tako da je tamo za usisavanje svaki drugi dan. Mi ih na kauc pustamo ali imaju svoju deku preko kauca i znaju da smiju na taj dio. Nismo im htjeli i to zabraniti jer prije su i u sobi s nama spavali (na podu) a kad je mali dosao ih nismo pustali jer je soba mala i doslovno bi imala prepreke dok nosam malog preko noci.
Sonny ja svaki dan usisam dva puta i tako i operem podove. I svejedno dlaka ima posvuda. U zagrebu je 20 stupnjeva i oni jadni sad linjaju zimsku dlaku jer im je pretoplo. Sreca pa na gornji kat rijetko idu zadnje vrijeme tako da je tamo za usisavanje svaki drugi dan. Mi ih na kauc pustamo ali imaju svoju deku preko kauca i znaju da smiju na taj dio. Nismo im htjeli i to zabraniti jer prije su i u sobi s nama spavali (na podu) a kad je mali dosao ih nismo pustali jer je soba mala i doslovno bi imala prepreke dok nosam malog preko noci.
Maya ja joj skoro svaki put dajem obje sise. Nekad cak mislim da sam gotova, pljune ju van, podrignemo i za 5 min opet trazi ali malo, samo za desert valjda
Netko je pitao Za Ewana ovcicu, ja imam nesto slicno, medeka koji isto ima pjesmicu i zvuk maternice ali se pali na bebin plac. Moram priznati da djeluje, jedino sto meni vec toliko ide na zivce
Kaze muz da ni on vise ne moze zaspati bez zvuka maternice😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji