bokić..
evo me na brzinu dok malac još spava..
sinoć je bio pravi gremlin mali..morala ga na rukama uspavljivat..na kraju ga je tatek uzeo oko pola 12 i nije bio miran dok nije došao mami na sisu..ovisnik mali :)
netko je pitao za nosiljku..mi smo posudili onu najjednostavniju babybjorn..čisto da vidimo dal će htjet bit unutra..i njemu se za sad sviđa..čim izađemo van, on zaspi i spava po sat vremena..
nisam pametna oko tih nosiljki..čula sam da su ergobaby savršene ali im je i cijena takva, a ja ga ne mislim stalno nosit jer ima jaaako divna i lijepa kolica u kojima se isto voli voziti pa ćemo ostat na ovoj posuđenoj..a i težak mi je za nosit ga dugo u nosiljci..ima oko 5,5kg već..
sex...hm da..već sam par puta došla u napast, ali ja još lagano curim..tj, tek zadnjih dana kužim da bi moglo prestat uskoro..čim njega dosta nosim ili hodam dugo, opet krene lagano..ono ko pred kraj menge, sa dnevnim ulošcima..pa mi onda nekako glupo upuštat se u odnose :)
a i pregled mi je tek 19.12..mm je odmah pitao da idem privatno..pitam se zašto :D
Angel definitivno je do iphone-a..tj do sustava..na starom nisam nadograđivala i najnormalnije sam mogla..sad na novom niš nemogu osim čitat vas..
noktići...nama su bili jako dugački i baš se jako grebao pa je sama patronažna rekla da malo odrežemo..ja ih odrežem škaricama i malo zagladim turpijicom najfinijom..
pranje robice..zavisi koliko imam..ako nema dosta, pere se sa košuljama mm, ako ima dosta pere se zasebno..samo sa ariel sensitive, bez omekšivača..ni našu ne perem sa omekšivačem jer mu je izbio osip po licu kad se nasloni na našu odječu..
eto, toliko od mene..idem dalje radit dok malac spava..mislim da ću slijedeću turu spavanja zaleći sa njim...
Jazmajac.. držim fige za fitness trenericu pa da nas sve treniraš..
e da, i moj malac bude jakoo živčan pa se grebe rukicama po licu..zato i režemo noktiće..
Angel, ja se iskreno nadam da ne moze biti nervozna.. al ponekad imam osjecaj da je bas "ljuta", uznemirena i jos kad vidim da se cupa- uzas.. al dobro, smanjuje se to pa ce valjda i proci! I prihvacam Roka za svog malog klijenta 😂😂ako ikad stignem to zavrsiti- javim se :-)
Tina, ja sam 10ti dan izasla iz rodilista.. obzirom da smo od starta solo (bez mame ili svekrve)- ja sam odmah sve radila.. muz je prvi tjedan kuhao, ali ves, ciscenje, peglanje- sve je bilo na meni. I hvala Bogu, sve proslo ok.. Ali, ako imas pomoc- nemoj pretjerivati i uzivaj. Ja sam trebala bit pametnija i malo iskoristiti muza i situaciju.. a ne ga nauciti da cu ja sve.. pa mi se ponekad cini da imam dvoje, a ne jedno djete 😂😂
Noktice smo rezali cca sa 4 tjedna.. i sad ih rezemo svaki vikend jer rastu ko ludi :-)
Bile smo vani 2 sata, predivno vrijeme.. al znatizeljka samo sve proucavala, nije nista spavala! 😕😕
Cao kokine!
Jeste se uzgovorile kad se spomenilo opcenje! 😛
Ja lezin na kaucu i moj prdulin spava na meni i ne micen ga jer san ukocena od jucer pa mi nije napeto ikakve ekstra pokrete.
Ja mu noktice nisan ni dirala jos,sami se odlome pa samo to "zavrsin".
Mi inace imamo manje muke sa grcenjem i placem i mislin da je to stvar zrelosti criva a ne da su oni grcici/kolike koji su svakodnevni.
Al sta god da je eto nama zasad mirnije al isto je mamin prilipak.
Ne znan kad ce muz s posla da izidjemo u djir jer sama ne bi bas a za pegulu ni ne mogu ukocena..
Hej hej ☉
Ja sam se bas dobro naspavala. Sinoc je zaspala kao i inace oko pola 12, probudila se u pola 6, pa onda u 8h. Spavale smo do pola 10. 😊
Do sada je zaspala 2 puta na meni, i evo od pola 3 spava na kaucu.
Taman sam si oprala kosu, nadam se da cu ju uspjet i posusiti da se ne probudi.
Curke koje vjezbate, jel vjezbate doma ili si uplacujete negdje neki program za vjezbanje?
Ja cu vidjet kaj ce mi reci ginicka na pregledu, pa planiram krenuti s vjezbanjem.
JaZamjac ja bi se predbiljezila kod tebe kad bus trenerica. 😊😊
Mi cemo danas do ikee otic. Nismo bili otkakao sam trudna bila, a trebamo neke sitnice uzeti. 😊
Evo i nas iz setnje. super je vrijeme danas.
Mi smo noktice odrezali sa cca 3 tjedna jer se poceo grebati i sad ih rezemo prema potrebi. one skarice tupog vrha mi nista nisu pomogle jer su predebele pa nemogu uhvatit noktic tako da sam mu rezala sa normalnim skaricama za nokte.
Prvi sex mi odradili prosli vikend. nije boljelo al sam ja sva bila u grcu pa nije bilo nesto. drugi puta je bilo puno bolje.
I ja bi trebala pocet vjezbat. inace me je bilo svugdje a sad me jos i vise ima. nekako si mislim da ce to s vremenom doci na svoje jer nikad nisam bila vjezbac.....a vidjet cemo. do nove godine sam mirna pa cu onda pocet s necim.
Cure isla gledati tek toliko i sjeo porodiljni i to 2 rate. a jucer sam tek rjesenje dobila. malo mi sumnjivo.
Jel jos koja dobila tak?
Ivek kakav porodiljni u 2 rate? mislis na porodiljni il ono od grada kaj se isplacuje u ratama?
Bok cure, moja danas skoro cili dan prespavala. Sad je budna skoro sat, ali opet bi mogla pomalo. Pitanje , imate li iskustva sa onim babybjörn nosiljkama?
Mi smo dobili na poklon, a čitam sad po netu da nisu nešto. Da ne valja položaj bebe i da je težina dosta osjetna u njima. Sad...
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Uh koliko klijentica! 👍👍👍
Ja bi svima preporucila da cekaju odobrenje od dok za trening.
Ja sam danas imala obaveza oko kuce i potrcala tu i tamo i eto 2 kapi krvi smedje a stalo mi krvarenje. Ali doslovce 2 male kapi hvala Bogu.
Noktice sam porezala oko 4. tjedna. Vrhic bijeli se smio i prije ali ja se nisam usudila.
Maya joooj nisi bila na forumu dugo haha. Ja pozitivna mozda da sada ali cure su me natjesile vec u vezi i kuce i loode svekrve haha
Ali sad se nadam da idem na bolje.
Evo moja se pretvara u mr Hydea laganini.
Tatjana evo iskreno neznam sta je to, imam neki iznos na racunu za koji neznam od kuda bi. ja mislila da su dvije rate porodiljnog od 1663 kn( ja sam nezaposlena). toliki iznos je sjeo a neznam sta je.
Sortiraj odgovore
Najstariji