Zmajac, sad je vrijeme da se posvetis onome sto volis i krenes u fitness vode 😁😁 vidi koliko klijentica odmah u startu imas! :-D
Ja sam planirala iskoristiti porodiljni za naucit novi jezik, zavrsit tecaj za dadilju i procitati nove knjige.. za sad cistim zamazanu guzu, nosim, pjevam, tepam i vadim cicku svaka 2 sata 😂😂 dovoljno blizu tecaju za dadilje 😂😂 a Lori ima svoj jezik pa i njega ucim.. a pocela sam joj citati slikovnice.. znaci- sve zelje su mi se ispunile 😂😂😂
I svaka ti cast na pozitivi i snazi koju imas!! Kad vi selite? Mi danas idemo ocistiti novi stan, jeeeej!!
I ja idem na brazilku svaka 3,4 tjedna..najbrze gotovo i tak glatko nemrem sama obrijati...i nema ozljeda 😂😂
Moja curka od jutra prducka... 2 dana je bez kapi za grceve, izgleda da je proradio trbuscic. Jedino ne volim kad se grebe i cupa sve dok ne uspije prducnut-jel i vasi to rade?
Zmajac, sad je vrijeme da se posvetis onome sto volis i krenes u fitness vode 😁😁 vidi koliko klijentica odmah u startu imas! :-D
Ja sam planirala iskoristiti porodiljni za naucit novi jezik, zavrsit tecaj za dadilju i procitati nove knjige.. za sad cistim zamazanu guzu, nosim, pjevam, tepam i vadim cicku svaka 2 sata 😂😂 dovoljno blizu tecaju za dadilje 😂😂 a Lori ima svoj jezik pa i njega ucim.. a pocela sam joj citati slikovnice.. znaci- sve zelje su mi se ispunile 😂😂😂
I svaka ti cast na pozitivi i snazi koju imas!! Kad vi selite? Mi danas idemo ocistiti novi stan, jeeeej!!
I ja idem na brazilku svaka 3,4 tjedna..najbrze gotovo i tak glatko nemrem sama obrijati...i nema ozljeda 😂😂
Moja curka od jutra prducka... 2 dana je bez kapi za grceve, izgleda da je proradio trbuscic. Jedino ne volim kad se grebe i cupa sve dok ne uspije prducnut-jel i vasi to rade?
Zmajac to je super, ja bi sigurno imala tetu da se ovi moji psi ne linjaju toliko jer mi nema smisla kad moram svaki dan i usisat i prat pod i prasinu. Teta nam je dolazila peglati svaka 3 tj i to samo je odjecu za posao peglala, ostalo ni ne peglamo nista. Sad kao malo stedimo pa ne dolazi zadnja 3 mj i onda jadan muz sam pegla kosulje.
Jel vi peglate robicu bebama? Moram priznat da ja ne, dobro protresem i istegnem kad stavljam susit i to je to. Perem za sad odvojeno, prestala sam duplo ispirati pa testiram jel ce mu smetati ali je ok za sada. Za koji dan cu mu probati i par kapi omeksivaca ubaciti.
Mi volimo puno omeksivaca pa zato jos perem zasebno a i koza mu je osjetljiva.
Maya to i Roko radi, doslovno si trga ruke onamo nervozno - jucer mi je frendica psihijatrica rekla da ne pricam gluposti i da tako malo dijete ne moze biti nervozno.
Ja isla na brazilku nakon 6 tj, jedva sam docekala, spas mi je to.
Zmajac ja se prijavljujem za prvog klijenta. Ti samo reci di trebam doci i eto mene.
Maya i tebi ce Roko bitk klijent za cuvanje ako se upustis u bizmis tete cuvalice.
curke! ajme, nisam se mogla ulogirati na forum : /// a bas falite i jos se tipka o nekim vrucim temama, haha...
jedva cekam da mi ovo "krvarenje" stane, a u petak nam je vec mjesec dana od poroda!
pocela sam vjezbati. najvise me muce bokovi i gornji dio nogu, pa jazmajac ako imas kakve vjezbe : ))) ocito nije sve bila voda, hahaha.
kako su nam najavili ovo lijepo suncano vrijeme samo do kraja tjedna, puno smo vani. mala je jucer u vrtu spavala dva sata u kolicima, a ja sam cistila lisce i malo rezuckala.
: ******
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
JaZmajac da, na ogtt sam isla. ma cisto jer su oni meni tad dijagnosticirali secer na temelju prvog nalaza krvi bez ogtta pa ga nisam nikad ni radila, a i cijelo vrijeme si mislim da nisam ni imala gestacijski, pa da vidim kakav je rezultat ogtta sad. nema mi ko po nalaz danas pa cu znati sutra. nadam se da vise nikad necu morati tamo ti si pricala sa ces raditi u lokalnoj ambulanti isto kontrolni pregled?
Joj ja vjezbam taj bbg i ubitacno je, a to je tek pretraining 😯 za tjedan i pol pocinje pravi. S tim da u ponedjeljak tek imam prvi pregled kod ginekologa pa mozda bas i nije pametno sto sam pocela vjezbati..
Meni je sad 10 dana od porods i ja od prvoga dana nešto lagano radim, npr stavim veš u mašinu, spremim doručak, posložim stvari koje je muž kupio a mama mi stalno viče da mirujem pa me zanimalo dali ste vi baš skroz mirovale. meni tih pola sata- sat što nešto lagano napravim ne zvuče strašno... ne kuham niti peglam to mi odradi mama.
I ja jedvaaaaa čekam pregled, a pošto mi je 6 tjedana prije Božića nadam se da ću to tada stići odraditi i da će muž dobiti ljep poklon😆
Meni je za sada krvarenje kao menstruacija... nadsm se ds će se uskoro smanjiti... sada ću potrošiti sve one uloške kaj sam kao uštedjela dok sam bila trudna😡
Kada ste vi prvi put rezale noktice bebi? Moja ima od rođenja baš dugačke pa bi ja to malo skratila pa neznam dali da baš malo odreźem škaricama ili da samo malo zagladim onim dijelom od rašpice za poliranje
Tina mislim da ne smijes rezati noktice barem prvih mjesec dana. Imaju onu kozicu ispod nokta pa cisto da ju ne povrijedis.
Sortiraj odgovore
Najstariji