hahah.. ma mislim da će se želja postepeno smanjivat :) a mislim loše je sve.. za cigaretu znam zašto je loša i čega sve ima u njoj..za hranu nisam sigurna :D
A ma loše je sve iako to nije opravdanje za cigaretu.pojedemo i hamburger popijemo i gazirano a sve je to u rangu sa cigaretom. Ali baš sam sada čitala temu pušenje u trudnoći i hvala bogu da smo mi ovdje sve normalne. Tamo bi ti neke glavu s vrata skinule . mislim da ce brzo tema zaspat jer se nikome neda prepucavati.kad bi krenuli nabrajati sta je sve štetno di bi stigle.i na kraju krajeva sta bi pod stakleno zvono do poroda,to je nemoguće
Meni se pojavio neki zuti iscjedak. Citam na netu da je to znak infekcije, ali isto tako neki pisu da je normalan bijeli do zuckasti u trudnoci pregled imam tek u ponedjeljak a bila sam vadila krv i urin i sve super u jednom i drugom osim tih nekih stanica plocastog epitela i sad eto, promatram jel to privremeno ili ce se nastavit. Ako se nastavi otici cu ginicki ovaj tjedan. Simptomi se jos ne naziru. Pijem duphaston i folacin. Nazalost, pokupila sam prehladu otkad sam prestala piti prenatal
I ja povremeno imam takav iscjedak :/ u urinu su mi pronašli neke bakterije, pred tjedan i pol sam ponovno nosila urin na urinokulturu, al mi gin ništa nije javila.. pa pretpostavljam da je sve ok :)
pošto sam ja od danas u 12. tjednu trudnoće mislim da ću i ja sutra po Elevit..
Ajme vrijeme mi nekako prebrzo prolazi.. već 3 mjeseca !!!!! :D
Eh blago tebi kad ti brzo prolazi vrijeme...meni jakoooo sporoooo....
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
vidim ima nas novih..neka neka :D bas mi je to super
Znaci vecini je dr preporucio prenatal i sl nakon 12 tt. Onda cu i ja poslušat svoju hahaha
Joj što se prolaženja vremena tiče...meni nekako i je i nije brzo..kad razmislim..tek sam nedavno saznala da sam trusna..a opet u kaledaru gledam..od 40 tjedana porslo skoro deset...pa mi nekako brzo :)
ubija me ovo kad sam zatvorena u kuci...jedva cekam lipo vrime..pa odo na more...u šetnje...uzivancija....kisa me cini depresivnom
Upomoooc
Imam danas takve mucnine i vec sam 5 puta grlila skoljku.
Cak sam i s posla zgibala ranije.
Ako se tako nastavi odoh ja na bolovanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji