Pijem prenatal...ovo mi tek treci dan ali nema mucnine tu i tam malo ali prije po cijeli dan...
srecom ja sam nepusac pa nemam problema sa time...ali obozavam coca colu...bas puno puno...i sada mi tako fali ,popijem tu i tamo koju casu ali nije to to...
jos malo cu poceti i sa sumecim magnezijom jer to mi pomaze za stolicu koja je inace neredovita a sada jos gora...cekam da vidim sto ginic kaze na to ...
eto, da se prijavim. jučer test pokazao trudnoću. po nekim izračunima, termin bi je 29.10. i nadam se curici.
Ma znam da.. zbilja ne osuđujem.. i ne ispadaš grozna, to je tvoj život i tvoje tijelo :)
Čitala sam da bi potpuno trebalo prestati do 4.mjeseca trudnoće kad kreće beba ubrzano dobivati na težini i kad ubrzano raste... Nije dokazano da cigarete štete plodu, al kasnije može imati problema sa bronhitisom i dišnim putevima, a i bebe se rađaju s manjom težinom :/ uglavnom nisu dobre kako god okreneš..
Vidim da ste povukle temu pusenja u trudnoci.
Nazalost i ja sam pusac.
U prvoj trudnoci sam prestala jer mi je bilo muka i nitko blizu mene nije smio zapaliti.
I onda kad sam rodila, proradili zivci i nakon 2 mjeseca ponovo propusila.
Sad mi nazalost bas pasu cigarete i smanjila sam na 5 dnevno ali jos uvijek se nadam da ce mi se opet zgaditi.
Kod mene su i muz, mama i tata ali i 90% prijatelja pusaci tako da mi to bas i nejde na ruku.
Znam da sam nikakav karakter ali sta mogu.
Bar sam sigurna da svako jutro nakon kavice i cigarete ja obavim nuzdu i mirna sam
Drage trudnice, možete se uključiti i u temu pušenje u trudnoći: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/pusenje-u-trudnoci-161
Opet ste mi pomogle :)
Ja vec danima panicarim jer me grudi vise ne bole jako i onda danas procitam da je to sve normalno i shvatim da sam ja udarena u glavu i panicarim bez veze... GROZNO!!! Definitivno mi treba psihijatar....
Jutro... vidim da pricate o pusenju... ja evo od nikad ne pusim al mi nikad ni pretjerano nije smetao dim ili miris cigarete.. ali zato sada mi se odmah zeludac digne kad osjetim... imam prijateljicu koja je trudna 5 mj i pusi isto kao i dok nije bila trudna... kaze da jednostavno nemoze prestat...pa... kako ko moze...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mama 3x koliko si ti sad trudna? Meni je dr rekla tek nakon 12 tjedna da pijem prenatal ili slično. Jel jos koja počela prije? Slabo sam informirana glede tih vitamina...kad je najbolje počet....za sada sam samo na folacinu
Sortiraj odgovore
Najstariji