Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    habibi
    24. Veljača 2015. 12:13

Bok mamite, mene dugo nije bilo među vama pa me evo s novim vijestima...Danas smo na 8+1, veliki smo 15 mm, srceko nam kuca :)) i tako sve super, osim što sam u subotu bila na zaraznoj zbog streptokoka, dobila silapen 3*1 i molim Boga da sa beby bude sve u redu :S malo me strah tih tableta

mama3x2
    24. Veljača 2015. 12:33

kneginja...
    prenatal sam ja pocela piti na svoju ruku jer meni ginekolog nije preporucio nista...
    kod njega je bitna raznovrsna hrana...a s obzirom da mi zeludac skoro nista ne podnosi uzela sam si radije te vitamine u kojima takoder ima dovoljno folne tako sam odmah startala s njime...
    unutra ima 100tableta taman tri mjeseca koliko je najbitnije...
    kasnije neznam hocu li ista vise piti jer ce mi se zeludac smiriti pa cu moci i jesti kako treba...

inace trudna sam 8+5tj

mama3x2
    24. Veljača 2015. 12:42

A opet smatram da je bolje piti prenatal je em sadrzava 800mg folne (koja je bitna za bebu) a i sve ostale vitamine koje su bitne za mamu...:)

Lela29
    24. Veljača 2015. 12:50

Pozdrav cure! Evo malo mene do vas  ...u iscekivanju sam drugog pregleda, imam puno posla sva sreća, pa mi vrijeme ide malo brže. 
    Pričale ste o pušenju, vidim da svako zna nekog ko je pušio u T i rodio zdravo dijete. Ja znam nekog ko je pušio kroz 2 trudnoće i oba djeteta imaju zdravstvenih problema, odmah je dr.na posteljici vidio da se radi o pušačici. Naravno da nije potvrđena veza između cigareta i zdrav.problema te djece. 
    A ja? Povremeni pušač, zasad odolijevam cigaretama. Nije me zgadilo, čak mi je i veća želja. Zapalila sam dva puta otkad sam saznala za T.
    Što se tiče vitamina, pila sam prenatal i prije trudnoće, sad uzimam samo folacin.

Ljubav2
    24. Veljača 2015. 13:16

habibi, čestitam :) Sve će to bit ok, da šteti plodu ne bi ti dali da piješ.. više šteti ako se ne lječiš...

a što se tiče pušenja, svatko bira kako će i šta će :// preporuka je da se prestane.. posljedice mogu i nemoraju bit.. ne znam, ta tema mi je kao i abortus.. sve smo dovoljno odrasle i pametne da same odlučimo bez da se međusobno osuđujemo :) ajmo mi na ljepše teme... :D

Klokanica, mi smo u ovoj grupi ko pleme

Ljubav2
    24. Veljača 2015. 13:18

Lela, koje zdrastvene probleme imaju? :/

Silvia3
    24. Veljača 2015. 13:35

Bok cure
    Evo da se javi jos jedna pušačica :( meni je užasno teško prestati,takva nervoza i živci me ulove da je to strasno. Da ne govorim da su svi oko mene pušači i da je jednostavno ne podnošljivo gledati u njih a ja nesmijem. Ali eto jedna sam od onih koja tu i tamo zapali ali nikako ne pusim vise kutiju kao i prije.ona prva uz kavu mi je najvažnija..imam grižnju savjesti ali si jednostavno nemogu pomoći. Molim se da dođe dan da mi zasmrde i da mi se zgade.. svaka čast onima koji mogu odmah skroz prestati!!
    A sto se tiče ginekologa svaki prica svoje.jednoj mojoj poznanici je savjetovao da ne prestaje jer bi bio preveliki šok za organizam ali da smanji. 
    Pušači potpuno vas razumijem 
    Moj drugi pregled nikako da dođe ,jednostavno jedva cekaaam 
    Meni se jos uvijek povremeno javljaju mučnine, evo sinoć i cijelu noć mi nije bilo dobro..uzasno mi se spava i povremeno me boli sve nesto dole...

Puseee

Ljubav2
    24. Veljača 2015. 13:43

Silvia, to su ti sad zadnji trzaji "lošeg razdoblja" prvog tromjesječja :)
    Šta se cigareta tiče, ma meni je stvarno užasno.. al nekako se uspijem kulirat.. dragi mi dolazi u utorak, a on strogo brani :D tako da kad sam s njim ni ne pomislim..ovako kad sam sama me vuče :D on mi još od polovice 12.mj kipa za cigarete.. zapravo od kad smo počeli sumnjat.. on je pušio, al kad je samnom onda ni on ne :) pa mi je i lakše..

Silvia3
    24. Veljača 2015. 13:50

Joooj ljubav ja se nadam...sad mi je vec lagano dosta mucnina i tlaka i svega..
    A znam i moj dragi kenjka ali i vidi koliko mi je teško  pa koji put zažmiri..sad mi je već počeo govoriti da ja ljude vise ne gledam u oči dok mi nešto pričaju nego ili u pepeljaru ili u cigaretu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.