Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    24. Veljača 2015. 23:50

Laku noć

Ryanne
    25. Veljača 2015. 07:51

I ja imam žućkasti iscjedak (ponekad čak i meni malo neugodnog mirisa, ali meni sve smrdi ovih dana) i to skoro od početka trudnoće. Urin mi je bio ok, urinokulturu idem tek ovaj tjedan raditi. 

Mučnine su mi prestale. Zna mi doći muka kad se ful nažderem (a ovih dana mi se to češće zalomi). Čak mislim da mi i grudi nisu više toliko osjetljive. Jesu li se vama što povećale? Meni tek neznatno pa nisam ni novi grudnjak morala kupovati. 

Uglavnom, poslijednjih dana, osim nadutosti, kao da uopće nemam osjećaj da sam trudna. Prije su me mučnine podsjećale na to. Tako da me vjerovali ili ne, to malo baca u bed...

kosee
    25. Veljača 2015. 08:50

Jutroo

I meni su grudi manje osjetljive nego na početku, ali mislim da mi je kupovina većeg grudnjaka bila odlična odluka, jedino mi je žao što nisam kupila dva.

Jutro sam započela grleći školjku, sad sam na poslu i nisam najbolje, ali sam barem nekako psihički bolje i jača nego jučer. Nadam se da neće ovo sve još dugo trajati

• Lanči3
    25. Veljača 2015. 10:54

Jutro, evo ja svaki dan imam osjećaj da ću povratiti ali ne povraćam.A danas kao laganu vrtoglavicu.. sutra idem konačno doktoru da mi kaže kakvo je stanje jer je prije dva tjedna vidio samo gestacijsku... zanima me da li tko otvorio bolovanje već ili sve šljakamo do daljnjega...

mama3x2
    25. Veljača 2015. 11:39

Dan curke...

Ja sam otvorila bolovanje jos prosli tjedan...
    Bas danas nosila papire na hzzo...

vec sam se posteno nahodala ,sad    
    rucala i idem odmarat...

opet bljak kisni dan...:(

kosee
    25. Veljača 2015. 11:55

Ja još radim i namjeravam tako i nastaviti, ako mi se ostvare nade da će ove muke proći za 2 tjedna kad doguram do 12-og tjedna. Jer ako budu trajale dulje, nisam sigurna koliko ću izdržati  

Trenutno mi je čak i drago što nitko (osim roditelja) ne zna da sam trudna jer mi se ne bi dalo odgovarati na nikakva pitanja, ovako se držim ispod radara pa je ok.

Lanči, sretno sutra na pregledu i obavezno nam se javi poslije

Anci2225
    25. Veljača 2015. 11:56

dianarijeka zar ti se vec vidi spol djeteta?

Sanjarica
    25. Veljača 2015. 12:21

Evo i ja otvaram bolovanje sa 01.03... i to je to... jedva cekam..  sad se spremam za na posao i bas se pitam kako cu izdrzat dan...jer se osjecam katastrofalno,kao da nema atoma snage u meni...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.