Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    25. Veljača 2015. 18:05

Najbolje bi ti bilo da odes na svoje socijalno pa nek ti tamo tocno u kompu izracunaju koliko imas staza i kakva su ti prava. sretno! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    25. Veljača 2015. 18:44

Ashley   dobrodošla medju trudne nas :D

Posebno mi je drago da si tu jer sad nisam jedina seniorka  s prvom bebom..naime ja sam 39! 
    Zasto ti je dr reko da ćeš krvarit u trudnoci? Imaš hematome ili?
    Kako on to može znati ne kuzim

Ashley
    26. Veljača 2015. 09:35

kneginja

Ashley   dobrodošla medju trudne nas :D

Posebno mi je drago da si tu jer sad nisam jedina seniorka  s prvom bebom..naime ja sam 39! 
    Zasto ti je dr reko da ćeš krvarit u trudnoci? Imaš hematome ili?
    Kako on to može znati ne kuzim

Hvala curke na dobrodošlici  :)

kneginja, na ultrazvuku mi je pokazao  nakupinu krvi koja stoji i rekao je da to kad-tada mora isteći tj. da ću prokrvariti, ali da se ne sekiram. Kada se to dogodi, neka lijepo nazovem i dogovorim dolazak i pregled.  Kada on tako kaže, ja ću to tako prihvatiti, vrlo je smiren i staložen. 
    Inaće sljedeći pregled mi je zakazao za dva tjedna. 

Kod mene , osim 4 buđenja po noći, nema nikakvih promjena, sve je isto kao i jučer. Ustvari od jučer me bole  osmice tj. desni oko osmica i dosta me boli kada otvaram usta. Jučer sam jedva pojela bananu. Na kraju sam skuhala carsko povrće te ga prelila maslinovim uljem i nekoliko voćnih jogurta. Zabrinjava me što nemam neki apetit, ali niti prije nisam bila izjelica pa je valjda to ok. 
    Jutro još uvijek ne mogu zamisliti bez turske kave.

lilianaa
    25. Veljača 2015. 18:47

Sanjarica, hvala ti :) bas cu se raspitat, ali uistinu korisna informacija od tebe :)

• dalija.plesa
    [OBRISANO] 27. Ožujak 2015. 14:56
    Sanjarica
    25. Veljača 2015. 19:27

Negeba

Cuuurke  
    Evo i mene!Bila sam na  pregledu (12+2) i sve je u najboljem redu,srčeko kuca na veliko,bebica je bila divnaaa!
    Doktorica je rekla da je baš raspoložena za susret sa mamicom jer raširila toliko nogice da smo vidjeli kako ponosno pokazuje da je pravi SIN 
    Rekla je još da je čudo da tako rano možemo vidjeti,ali da se evo dečko htio pokazati!Mahao je rukicama,cuclao prstić i ja sam jednostavno zaljubljena do daske!!
    Jedva čekam da i vi koje čekate ugledate svoje bebice,da vidite kakva vas milina i radost obuzme!

Ja sam skoro od prvog dana na čuvanju trudnoće radi tlaka,ali i dva krvarenja.Hematom je,Bogu hvala,nestao jer nisam micala od doma i pila sam sve te silne tablete.Sada mi rekla doktorica da sa Folacina pređem na Elevit.I da ću još dva pregleda obaviti kod nje i onda idem na praćenje trudnoće u bolnicu.Stvarno je divna,toliko brine o zdravlju majke,ja sam obavila stvarno hrpu pretraga i onako,detaljna je oko svega.
    U ovih 12+2 imala sam 5 pregleda,stvarno puno znači kad netko tako brine o tebi.

Tako da sada,evo idemo u mirnije i veselije razdoblje 
    Svima vam želim da to razdoblje dođe što prije,puuuuse!

Aaaa.... kako slatko... vec se pokazao....frajer mali...
    Nek ti je sa srecom i tebi i njemu...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    25. Veljača 2015. 20:41

@Ashly welcome 😊

@dinarijeka mi smo na isti dan 6.9.💕💕 i cestitam na dečku, ovaj moj ima uvz valJda iz prahistorije i tko zna kad cu znati spol, a ABS zadnjih dana i intezivno razmišljam o tome!!

@negeba  bas ti zavidim!!!čestitam!

Ja ne znam sto je ovo, ali meni je sad u 13 tjednu praktički po prvi put loše 😝 jutros me probudila mučnina oko pol 5 ujutro i vise nisam mogla zaspati..tak da mi je cijeli dan koma..

Na poslu mi je sve teze, užasno naporan period, bas sam pod stresom i jedva čekam da prestanem radit..mislila sam do 1.6. ali sad bi čak i ranije...😞

lollipop
    25. Veljača 2015. 23:13

nenana zar i tebi mučnine...užas..ja mogu jesti samo kruh od svega drugog mi je slabo...danas sam za ručak jela pileću juhicu i lešo piletinu i naravno bilo mi slabo...
    samo nek to prođe

• dalija.plesa
    [OBRISANO] 27. Ožujak 2015. 14:56
    Anci2225
    26. Veljača 2015. 08:03

Diana i Negeba cestitam na frajerima
    Bas vam zavidim sto vec znate spol. Ja sam uzasno nestrpljiva. A sta mogu, takva sam.

Ashley dobrodosla

Bas mi je drago da nas se tako puno skupilo.
    Da imam s kim podijeliti svoje brige i ludosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI