Ashley dobrodošla medju trudne nas :D
Posebno mi je drago da si tu jer sad nisam jedina seniorka s prvom bebom..naime ja sam 39!
Zasto ti je dr reko da ćeš krvarit u trudnoci? Imaš hematome ili?
Kako on to može znati ne kuzim
Sanjarica, hvala ti :) bas cu se raspitat, ali uistinu korisna informacija od tebe :)
@Ashly welcome 😊
@dinarijeka mi smo na isti dan 6.9.💕💕 i cestitam na dečku, ovaj moj ima uvz valJda iz prahistorije i tko zna kad cu znati spol, a ABS zadnjih dana i intezivno razmišljam o tome!!
@negeba bas ti zavidim!!!čestitam!
Ja ne znam sto je ovo, ali meni je sad u 13 tjednu praktički po prvi put loše 😝 jutros me probudila mučnina oko pol 5 ujutro i vise nisam mogla zaspati..tak da mi je cijeli dan koma..
Na poslu mi je sve teze, užasno naporan period, bas sam pod stresom i jedva čekam da prestanem radit..mislila sam do 1.6. ali sad bi čak i ranije...😞
nenana zar i tebi mučnine...užas..ja mogu jesti samo kruh od svega drugog mi je slabo...danas sam za ručak jela pileću juhicu i lešo piletinu i naravno bilo mi slabo...
samo nek to prođe
Diana i Negeba cestitam na frajerima
Bas vam zavidim sto vec znate spol. Ja sam uzasno nestrpljiva. A sta mogu, takva sam.
Ashley dobrodosla
Bas mi je drago da nas se tako puno skupilo.
Da imam s kim podijeliti svoje brige i ludosti
Joooooj, sad još više jedva čekam idući pregled Bit ću 11+1 tada, ali vjerujem da će biti skroz drugačiji doživljaj nego onaj mali grahić sa srčekom kojeg sam vidjela na prvom pregledu
I nadam se da će taj pregled značiti da sam izašla iz kritičnog razdoblja, jesu li vam ginekolozi nešto rekli na tu temu?
Negeba divno, raznježio me tvoj post!
Ja planiram do ljeta radit, ako sve bude dobro.
Recite mi jel normalno povremeno svrbuckanje dolje? Ne svrbi me stalno i jako, malo kad se probudim, osjetim jos koji put tijekom dana. Iducu srijedu mi je pregled, ne znam jel to može čekati do tada ili da se javim doktoru ranije...
Jaoooo već imamo 2 dečka cure čestitam vam od srca...
Ja jedva čekam svoj drugi pregled da vidim bebicu jos kad bi se pokazala da sve vidim bilo bi superiska..
Eto mene jutros probudilo u 5h ujutro glad i mučnina, pa sam pojela malo cokolina i bilo mi je malo bolje,sad opet ispočetka.
Do sad nikad bas nisam bila od sendviča a sad mi sendviči najbolje pašu pogotovo onaj iz mlinara sunka sir i jaja njaaaam..
Kažu mi druge mame da bi do 16tt najkasnije trebale biti kao nove..jaooo ko ce izdržati. ..
A cicke moje su već sad 2 broja veće manje osjetljive ali smetaju..neznam ni di cu grudnjak naći ionako sam mogla do sad samo u lisci.neda mi se davati 200kn za grudnjak koji ce za koji mjesec možda opet biti mali
Lela to ti mogu biti gljivice sto je vrlo često u trudnoći. Najbolje da nazoves pa pitas da li da dodes prije ili ne.ako su gljivice dobit ces kremu ili vaginalete ovisi koliko si trudna
Kosee ja mislim da su najkriticnija prva 3 mjeseca iako se treba cuvati i kasnije jer se nikad nezna.
Ja sam na bolovanju odavno i tako mi je drago zbog toga jer stvarno nebi mogla raditi...cure koje radite drzim vam fige ali ako vidite da ne možete nemojte se forsirati pogotovo ako imate uvjete za naknadu..nemogu ni zamisliti kako vam je teško uuuf..ja jedva doma sama sa sobom
Sortiraj odgovore
Najstariji