Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    15. Veljača 2015. 13:23

Dobrodošla Lidija :D 

Nadam se da je sve kako si želiš :D

Ja nisam imala nikakav filing baš baaaš trudnoće...ono kao neko blaženo stanje....i tako to ahhaha...samo malo bradavice...češće piškenje....a poslje tj za par tjedana ćeš dobiti "pravi osjećaj trudnoće" a taj je da se sama sebi iz dna činiš sve luđa i luđa ahhahah sa pustim razmišljanjima...fobijama...strahovima...osluškivanjima....malo se pretvoriš u frika :D
    ŠAlu na stranu....nadam se da ce pregled potvrdit ono što si želiš :D

lollipop
    15. Veljača 2015. 15:09

hej cure  dobrodošle nove mame jesenskih beba 
    joj mene je užasno strah drugog pregleda koji imam sad 17.02.
    baš se brinem da li je sve ok

kneginja
    15. Veljača 2015. 15:55

lolipop jesi bila vec na pregledu a da se culo srce?? mene čeka tek u petak....do tad cu svisnut..msilim da sam stvarno totalnouznemirena...zadnjih dana i loše spavam..sve mislim nakon sto ugledam da kuca da ce se svi strahovi u meni utišat :D

Sanjarica
    15. Veljača 2015. 16:27

Lidija dobrodosla i nadam se samo da ce ti gin potvrdit trudnocu... 
    I mene je takoder strah drugog pregleda,samo zelim da mi kaze da je sve ok... i.ja sam mislila da cu nakon prvog pregleda i nakon vidljivih otkucaja srca bit mirnija...ali...vjerujte mi nisam... jedva docekujem taj 23.02... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    15. Veljača 2015. 16:37

Hej trudnice 😊 nove cure welcome, čestitam curama na ugovorima, a one koje čekaju držim vam fige! 

Ne znam za vas, ali ja sam paranoik 😝 isto sam mislila da cu nakon sto čujem srce biti mirnija, ali tek sad, čekajući drugi pregled i srijedu 18.2. paničarim 😣 stalno se pitam jel sve ok, jel to na mom trhuhu salo ili stvarno nekaj ispod raste? 

Hlače jesu tjesnije i samo nosim haljine, i danas sam kupila nove grudnjake, ali sve mi je to nekako čudno i samo čekam potvrdu da je sve ok..

I kak da se onda ne nerviram, pa mi trudnice se cijelo vrijeme nerviramo i panicarimo 😊😊

Nadam se da nisam jedina!!pozz

NMareN
    15. Veljača 2015. 17:05

pozdrav cure, katja i lidija dobrodošle.
    Evo mi sutra prije podne imamo svoj prvi pregled, jako smo uzbuđeni i jedva čekamo da vidimo da li je sve u redu i da upoznamo našu mrvicu, sutra smo trudni 7t + 5 i nadamo se da ćemo čuti i srčeko ,
    držite nam fige a ja ću vam se javiti sutra s dojmovima ćim dođem domeka.

Ja to mogu, ja to hoću....

Pomalo
    15. Veljača 2015. 18:09

Pozdrav cure, nakon nekoliko ne prospavanih noci i pozitivnog testa koji sam odgađala što sam duže mogla, odlucila sam vam se i ja pridružiti. Mogu reci da sam od prvog trena znala da sam trudna, imala sam onaj filing :) isla sam u petak naruciti se kod ginica da mi potvrdi da nisam luda i dala mi je termin tek 5.3, do tada sam u "neznanju". Po mojim izracunima termin bi mi trebao biti 12.10 :)

Sanjarica
    15. Veljača 2015. 18:51

Zvijezdica dobrodosla...nadam se potvrdi od gin... 
    Nego,ocito smo sve panicarke i sve se osjecamo nekako ludo...haha... 
    Nego,jos da vas pitam ako nije bed .. ja imam zadnja 2 dana kao neki bljedo zelenksti gusti iscjedak...svako toliko tokom dana... ponekad mislim da je pomalo i bljedo roskasti... neznam dal da panicarim ili? jel ima koja od vas slicno... da napomenem totalno je bez mirisa... hvala na odg...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    15. Veljača 2015. 18:56

NmareN sretno sutra!!! 

!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.