Ja se isto mucim.. al mi ide s tim
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ali mi NE ide s tim tickerom… a ma… cu bit bez dok ne skuzim…
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo pomoći s tickerima..
Kad odaberete sve svoje preferencije (termin, izgled..), pod "forum signatures", kliknete na "PseudoHTML, UBBCode, and BB code" i kad na to kliknete ispod vam se pojavi link koji morate kopirati u svoj popis.
Ovako to izgleda na slici da se lakše snađete: http://i62.tinypic.com/2n0v70y.jpg
*potpis (ne popis). Malo su mi nekoordinirani mozak i prsti. hehe
Inace, za potpis znate gdje se nalazi u postavkama profila, pretpostavljam.
Anci, i moj idući pregled 11.03.
Računam da će brzo doći, u četvrtak se idem prijavit kod ginekologa preko HZZO-a, pa pokupit uputnice pa dok odradim pretrage (posebno taj Rh faktor što moram ići u Petrovu, baš gnjavaža). I eto nam trećeg mjeseca za čas
Hvala svima na dobrodošlici,
ovo vrijeme je užas, prehlade, viroze nešto je u zraku i čim mi malo bolje bude, pokupim nešto drugo, završila bila sinoć na hitnoj zbog astme, ne znam što smijem, a što ne smijem uzimati više. Strah me približiti se tabletama ili pumpici. Zbog kašlja ne spavam već noćima, a ne pomažu ni mučnine :( Recite mi da dolazi bolje period :D
Idući tjedan ponovno na kontrolu, na prvom pregledu nije sve bilo ok....
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji