Ja se isto mucim.. al mi ide s tim

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ali mi NE ide s tim tickerom… a ma… cu bit bez dok ne skuzim…

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Evo pomoći s tickerima..
Kad odaberete sve svoje preferencije (termin, izgled..), pod "forum signatures", kliknete na "PseudoHTML, UBBCode, and BB code" i kad na to kliknete ispod vam se pojavi link koji morate kopirati u svoj popis.
Ovako to izgleda na slici da se lakše snađete: http://i62.tinypic.com/2n0v70y.jpg

*potpis (ne popis). Malo su mi nekoordinirani mozak i prsti. hehe
Inace, za potpis znate gdje se nalazi u postavkama profila, pretpostavljam.

Anci, i moj idući pregled 11.03.
Računam da će brzo doći, u četvrtak se idem prijavit kod ginekologa preko HZZO-a, pa pokupit uputnice pa dok odradim pretrage (posebno taj Rh faktor što moram ići u Petrovu, baš gnjavaža). I eto nam trećeg mjeseca za čas

Hvala svima na dobrodošlici,
ovo vrijeme je užas, prehlade, viroze nešto je u zraku i čim mi malo bolje bude, pokupim nešto drugo, završila bila sinoć na hitnoj zbog astme, ne znam što smijem, a što ne smijem uzimati više. Strah me približiti se tabletama ili pumpici. Zbog kašlja ne spavam već noćima, a ne pomažu ni mučnine :( Recite mi da dolazi bolje period :D

Idući tjedan ponovno na kontrolu, na prvom pregledu nije sve bilo ok....
Idući tjedan ponovno na kontrolu, na prvom pregledu nije sve bilo ok….
Sto je bilo? Nadam se da nije nista strasno i drzim fige da sta god je da ce nakraju bit sve u redu... drzi se..

!
Što je bilo? drži se...

Draga, što je bilo, kad je idući pregled? Mislim na tebe, drž se!

Ja to mogu, ja to hoću....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji