Hvala vam svima na dobrodoslici.
Zvjezdice, prema mojim izracunima, termin bi trebao biti 14.10., znaci tu smo negdje sutra se narucujem ginicki pa cu vidjet sto ce mi reci kada da dodem. Javim se naravno tu, ali vjerojatno ce i meni ko i tebi dati taj tjedan za pregled
Sanjarice vezano za ta iscjedak...ako ne mirise loše ne bi trebalo bit loše...ali nije to pokazatelj ničeg ziher. Najbolje nazovi ginekologa odmah sutra i reci mu..pa da ti da barem duphastane ili nesto slično preventivno....Iscjedak je normalan u trudnoci..ali ne bi trebao odmicat od one neke nijanse bjelo žućkaste..ka i uvijek.
Vjerujem da nije nista..ali sebe radi ili odi ili nazoli odmah dr. mOze bit milijun razloga...
bok cure evo i mene...
pupa cestitam na ugovoru i bas mi je drago da ti se to rijesilo :)
ja sam u četvrtak vadila krv i naravno u rijeci nema glukoze pa ovaj tjedan moram opet ici vaditi...jaooo jedva sam to nataste prezivjela i uz to toliko su me raskopale jer mi nisu mogle izvadit krv da sam mislila da cu nekoga ugrist.blijeda ko krpa sva se tresla koliko mi je tlak pao,ma uzas.
moje mucnine su prosle ali me zato bole križa i kukovi.. i jos sam se uspjela prehladiti zbog mojih vrucina koje me love.
jako se veselim vasim srcekima . novim curama zelim dobrodoslicu i neka vam se ispune sve zelje i ocekivanja .
Jutro ekipa, mogu se pridružit?! :)
Eto, nakon dugo čekanja stiže i naša beba na jesen. Trudna sma 5+4, u srijedu idem na prvi pregled, a prema internetskim kalkulatorima termin je 15.10.
Jutro! Evo da se i ja pridruzim! Test pozitivan u prošlu nedjelju, bila sad u petak kod ginekologa, trudna 4-5 tjedana, vidi se gestacijska vrećica, narucena za iduci ponedjeljak, termin poroda 15. 10. ;) daj Bože, da sve bude ok, jer sam zadnji put imala vanmaterničnu, pa sad iščekujem taj idući ponedjeljak da mi dr kaže da je sve ok... 😃
Pa uistinu nas dosta ima u desetom mjesecu. Moja ginicka radi poslijepodne pa cu vidjet kad ce me narucit, ali kontam da cu cekati na potvrdu jos dva tjedna poznavajuci nju. Racunalo mi kaze da mi termin 14.10., bas me zanima kad ce mi ginicka reci da jest. Spooorooo prolazi vrijeme hehe
Ooo...sve vise i vise nas je... dobrodosle cure... bit ce puno jesenskih bebaca...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji