Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    08. Lipanj 2015. 18:07

ja sam koma.....od vrucine---umora i zatvora.....tlak nizak....stravaaaa...odo nastavit kukat...danas se nisam ni ustala iz kreveta 

nenana
    08. Lipanj 2015. 18:15

Kneginja kad smiri vrućina u šetnju :) ja se tješim da ce potaknut metabolizam!

kneginja
    08. Lipanj 2015. 21:31

straaaavaaa cili dan sam provela u krevetu....tek sad malo dolazim sebi...nemoc...mučnina čak...ma strava....nisam cilu trudnocu bila ovako loše....valjda doslo na naplatu ovi napori zadnja dva tri tjedna...i putovanja...ipak ne mogu toliko koliko mislim da mogu...trudnoca ipak nosi svoje

danas je kod nas cili dan grmilo i bilo oblačno....oblaci se spustili do krovova..ali ni kapi...a temperatura oko 35....za umriiiiiiiiit

jedva čekam vikend..odo svojoj majčici na more....i mislim da cu se zadrzat jedno duuuuze vrime...ipak ja nisam kontinentalka....i tesko mi pada ova klima

Ljubav2
    08. Lipanj 2015. 22:52

Večer cure :)

Vidim da brinete neke oko pokreta :D I ja sam si nabila paranoju zadnja 2,3 dana jer ga osjetim, al ne kao i obično :D
    I ful me nisko lupa i imam veći pritisak na mjehur i isto me tako zna nekako otraga lupkat :) čekam da se okrene i vrati u normalu :) Vragovi jedni slatki

Ryanne
    09. Lipanj 2015. 07:45

Jutro.

Ja danas obukla hlače (uske) i već ih sad želim strgnuti sa sebe!!! Ljepljiva sam, svrbe me noge... arghhhhh!! Kako ću izdržati do 16h dok dođem doma???

S obzirom da radim još mjesec dana glupo mi je kupovati trudničku odjeću za posao i sad po najvećim vrućinama ja nosim tamne trudnicke skinny jeans i košuljice i šire topove (bar toga imam). Imam samo jednu haljinu koja ide na mene, a zadovoljava dresscode. Ne znam što da oblačim više. Trudničke traperice definitivno nisu za ljeto.

Doma nosim tajice, pamučne kaprice i majice bez rukava. U tome baš ne mogu na posao.

lollipop
    09. Lipanj 2015. 08:13

jutro cure 
    vidim da se i vama bebe slabije javljaju...ja si sve nešto mislim da im ta kućica možda postaje malena...jučer me baš prepao, onda je tata popričao s njim pa je krenuo lupati  

bože ove vrućine...puj
    baš mi je žao vas što radite, nadam se da ćete sve brzo, brzo na GO i onda porodiljni i malo se odmoriti i nauživati

sutra pregled i baš se veselim da ću vidjeti našu mrvu...još samo da MM isposluje d a ne ide na teren da može samnom i superiška

Ryanne
    09. Lipanj 2015. 08:17

Ne brinite ako se bebice ne miču. Mislim da je i njima vruće i gužva. Moja se meni primjerice ne javlja dok god ne dođem doma s posla i legnem. A vikendom, kad ležim više i češće, si da oduška.

Na zadnjem uzv-u se puno micala, a ja nisam ni osjećala. 

Inače, još nijednom nisam osjetila onako pravi kick da bi me sve zaboljelo i da bi se zatreslo. Možda na to utječe činjenica da mi je posteljica sprijeda? Jer moja frendica je već u ovom stadiju trudnoće imala modrice koliko je mali lupao. Mislim, ne prizivam to..

lollipop
    09. Lipanj 2015. 08:31

to je do posteljice...bar su mi tako rekli...da se onda slabije osjete udarci, moja je iza pa mi se cijeli trbuh zna zatresti kad pošteno lupi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.