Ryanne super sta je sve u redu! I moja beba je bila veca za 10-ak dana do zadnjeg pregleda kad je doktor rekao da je usporio s rastom i da sada odgovara tjednima trudnoce, s njima se nikad ne zna :) A moj i nema bas na koga bit velik.
Plavojka radije nemoj u bazen. Ja sam dobila ureuu prije par godina od bazena i otada pazim.
Slatke ste s tim problemima oko depilacije i pedikure. Ja jos uvijek mogu sve bez problema dohvatit pa cu uzivat jos neko vrijeme u fleksibilnosti.
Fluffy
Danas na poslu dišem na škrge....a go tek 20.7.....i stvarno mi se ne ide na posao i onda jos doma kuhanje, ciscenje i sve ostalooo
...pretvaram se u ljencinu
...jel koristite koje sredstvo za zastitu od komaraca? Sto uopce smijemo?
Fluffy, hvala na utjehi. Mislim, bolje veća beba nego premala, ali ipak je ja moram izgurati van kad dođe vrijeme. Haha.
Ni ja još nemam problema sa depiliranjem pa zasad to radim bez muke. Vidjet ćemo za par tjedana.
Ove vrućine i mene ubijaju. Ostajem bez daha svako malo i baš osjećam strašan pritisak u glavi. Najavili da je danas moguć pljusak pa ja blentavo pozatvarala prozore u stanu. Kad dođem doma bit će pakleno.
ja sam u prošloj išla i na bazene i na more. naravno da se mora presvuci, i paziti, ali to je vise ono koliko si sklon inaće da ćeš nešto pokupit,mi smo sad za vikend bili na bazenima bez preblema i moja ginićka ništa na to ne kaže.
RYANNE ja sam u prošloj trudnoći stalno slušala kako cu roditi veliko djete, am to ce bit preko 4 kg itd... da bi se na kraju dogodilo da sam rodila 2 tjedna nakon termina curicu od 3000 kg. naprotiv malo djete.
sad u pocetku ove trudnoce je stalno beba bila tjedan manja, da bi prosli put rekla da je sad dostigla i cak prešišala na višak. ono što ti hoću reci, nemoj se zamarat, bitno da je sve ok, a veličina kakva bude :)
Pozdrav cure!
Ja nemam problema s vrućinama jer ih se klonim. Vani sam ujutro do 11, i navečer opet izađem poslije 6-7. Ali ja ne moram na posao jer sam na komplikacijama, pa mi je žao vas koje se po ovom vremenu morate patiti na poslu.
Stigla mi je danas knjižica od Bebivite Papam fino i zdravo i kako sam ju prelistala dosta je poučna i biti će od pomoći. Sljedećih dana ću je pročitati cijelu.
Sutra me čeka pregled, a u četvrtak ultrazvuk nakon 5 tjedana. Ali sam nekako mirna jer osjećam švrću pa me to uvelike smiruje. Kad se samo sjetim kakva sam luda bila prije 2-3 mjeseca prije ultrazvuka...
Imam pitanje za vas koje ste prošle 25 tt, a bile ste na pregledu. Da li su vas stavljali na ctg? Jer kako sam čula na njega se ide od 25 tt, pa ne znam dal i mene sutra čeka ili je to kriva informacija.
Ryanne, da, onda se ide svaki tjedan. Ali prije 35 tt te stave na ctg kada dolaziš na pregled. Ali sad se mislim, možda je to politika samo u mom gradu.
Bokic curke… Eto mene s pregleda... Hm.. Imam blago povisene leukocite pa nesmijem na more kaze moj gin..sljedecih 10 dana.. Ali ok...taman ce more bit ko pis toplo..hahah...
Inace zadnja 2 dana dosta slabije osjetim bebicu i rijeđe nego inace... Pa sam se naravno odmah uspanicila...i rekla mu to.. Stavio me na uzv i bebica se lagano micala i kaze on sve je ok.. Samo malo mirnija beba.. Hajd sad sam bar mirna...
Odo sad navalit na neku hranu jer sam gladna ko pas... Puse...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Bas sam htjela pitati kako se zove onaj sirup za probavu i eto vi se raspisale :)
Lollipop ja sam kao ti, inače relativno redovito i onda ako se zareda 3-4 dana bez, koma sam, a na vagu ni blizu..
Bazene izbjegavam teška srca jer bi bas dobro palo kupanje ali kaj sad, budemo izdržale!
Mene živo zanima koliki je bebač je ga zadnji put nije mjeril, tako da se jako veselim pregledu sljedeći tjedan..mirnija sam jer ga osjetim, ali čim je malo mirniji ili se ne javlja odmah sam u panici, sanjarice to se mi unaprijed brinemo :)) a i oni su u fjaci pa ljenčare u buši :))
Sortiraj odgovore
Najstariji