Jutro cure!
Uf, utješile ste me, jer i ja paničarim zadnjih par dana. Slabo bebu osjećam, zapravo osjećam je totalno drugačije nego ranije. Prije bi me lupila prema vani, sada prema unutra, skakuće po mjehuru, osjetim udarce po organima, kao da se zarotirala, ali rjeđe nego prije. I meni je posteljica sprijeda.
Prije par dana u sred noći sam osjetila tako oštru i jaku bol u donjem dijelu trbuha, skočila sam se, prepala i od tada stalno osluškujem bebu. Pročitala sam na netu da su to ligamenti maternice, nadam se da je tako...
Ja još uvijek radim, ali srećom pod klimom sam. Klima u uredu, klima u autu, kada dođem doma krepana sam, smušena i glavobolje me muče.
Ohladite se danas, vi koje možete, kupajte se, ostale hlađenje uz klimu i slaju
Lela, da se nisi naglo okrenula u snu pa te tako presjeklo? Jer se to meni jednom dogodilo. U snu sam se naglo okrenula s jedne na drugu stranu. A neku večer sam legla u krevet, taman se lijepo namjestila kad me uhvatilo kihanje (još me prati taj simptom), i kako sam kihnula me tako presjeklo i zgrčilo točno po sredini ispod pupka. Baš sam se bila prepala, ali je popustilo i prošlo nakon minute-dvije.
Eh, i cure, sve redom utješile ste me jer i ja svog malca drugačije osjećam zadnjih dana. Nekako prigušeno i prema iza. Bit će da je sve to do vrućina kad nam je svima tako.
Nemate pojma kako mi je sad lakše, al stvarno
Cure, identično tako je i meni.. prije sam ga isto tako osjetila i trbuh mi se pomicao.. čak imam i snimljeno..a zadnjih par dana osjetim ga ful ful lagano i to na unutra :/ onako prigušeno i baš se moram smirit da bi ga osjetila :) jutros sam pojela, legla i odlučila brojat pokrete sat vremena.. i bilo ih 15ak, al laganih
valjda je to stvarno kako se okrene...a i sad još imaju mjesta, čim su veći to ih više osjetimo jer su skučeni
joj ova trudnoća...stalno smo u nekoj brizi...ako osjetiš bol, ako ju ne osjetiš, ako beba jako lupa ako slabo lupa...
mene svaki put par dana prije pregleda ulovi neki strah...valjda jer sam imala već dva mirovanja pa me strah da nešto neće biti ok...nadam se samo da je taj cervix dobre debljine, ušće zatvoreno i bebili ok...
jutrooo :D
dobila sam najbolji poklon za rockas - nalaz ogtt-a s vuk vrhovca :D
nataste = 5.0 < 5.1
60 minuta = 8.7 < 10.0
120 minuta = 7.3 < 8.5
:D
isto mi je prevruce u svemu iako sam izasla iz traperica i hodam u haljinicama i sandalama, i u uredu i po vani i na trudnickom tecaju (tamo je 1000 stupnjeva). onda mi malo i mucno, vrti mi se u glavi, veselo, treba izdrzat jos mjesec dana na poslu i u tempu.
bebica isto malo mirnija, ali i da lje kad lupa, trese se trbuh. istina, nije mi ni jednom onak neki organ zabolio. ne znam jel se to mora desit u nekom trenu ili???
Baloo, znaci tu smo negdje, danas sam uplovila u 25 tjedan :)
ma ja mislim da je sve to normalno, da je problem jedino ako se beba ne osjeti koji dan ili se pak previse osjeti - cak ne mora biti ni problem, ali je dobro otici do ginica.
ali da se svi stalno brinemo nesto, to je sigurno...ja si ne mogu pomoc, radije se malo zabrinem pa provjerim :)
Meni sad frendica rekla da je ona spremila torbu za rodilište več u 12 tt. A ja još nemam baš ništa spremno. Da, ne daj Bože, završim u bolnici na nogama bih imala stare japanke i maminu spavaćicu (ili to ili poderane kratke hlačice i nategnutu majicu u kojoj inače spavam).
Morat ću u 7. mj najkasnije sve pripremiti. Ako ne već krajem ovog mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji