Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    08. Lipanj 2015. 09:39

jao lakiranje noktiju je poseban doživljaj..neki dan sam radila kompletnu pedikuru a taj proces je trajao 2 dana...prvi dan sam namočila noge, ostrugala pete i uredila noktiće...drugi dan sam ih lakirala 

jedva čekam sad u 11 otići na depilaciju da napokon mogu nositi kratke hlače, suknje i haljine...

Ryanne
    08. Lipanj 2015. 09:44

Cure, što se probave tiče, meni jedino pomaže Duphalac sirup.

Donat, sjemenke (chia, lanene, psyllium i sl.), magnezij... ništa ne pomaže.

Probala sam i taj Turbolax. Dodje 60-ak kuna i unutra ima 15 šumećih (3 moraš popiti) i pomogao je, ali ne bolje od Duphalaca.
    A s obzirom da su i Duphalac i Turbolax zapravo laktuloza, Turbolax je bacanje novca na lijepu ambalažu i oblik uzimanja (vrećice ili šumeće). Ovako kad baš zagusti radije popijem žlicu tog sirupa i ne mučim se. Meni zatreba kojih 2 puta tjedno. Da kupujem čepiće ili Turbolax, bankrotirala bih do kraja trudnoće.

Branchi
    08. Lipanj 2015. 09:47

ja sam ovaj dio u kadi nekako rijesila, tj nad kadom jucer...a danas sam lakirala - dakle isto 2 dana heheh.
    zasad si jos noge mogu rijesiti s aparaticem, ali u 7 mjesecu idem ziher kod kozmeticarke

Ryanne
    08. Lipanj 2015. 09:50

Inače, ne znam jesam li spomenula, ali bila sam na uzv-u. Sve je super, beba je super.  Jedino što je malo veća i dr. kaže da to treba pratiti iako je OGTT super.

Jel još kojoj od cura beba veća? Moja je veća za kojih 10-ak dana. A s obzirom da sam imala redovite cikluse i pratila ovulaciju, znam datum začeća na dan, pa nikako nije riječ o ranijoj oplodnji. Bitno mi je da je zdrava i da je sve ok, ali se ipak malo bojim da će to biti jedna od onih beba od 4 kg (ako ne i više).

I inače, odlučila sam raditi još koja 2 tj., iskoristi malo GO i odoh na bolovanje. Ne podnosim ove vrućine, rano ustajanje itd.

Vrijeme je da i ja i malecka odmorimo.

Kiara5
    08. Lipanj 2015. 10:06

Ljudi moji stvarno probajte kivilaks!! Mene je odcepio u 2 dana i vise nikad nikad nisam imala problema... Kako je počelo vise nije stalo 😂😂😂 

A i siguran je za trudnice!! 

Ryanne meni je isto dr reka da mi je kasna ovulacija, a sigurna san bila da nije, jer sam isto pratila plodne Dane i sigurna san kad je bilo začeće!! 
    Tako da... Mozda oni ipak bolje znaju koliko smo mi god sigurne!! 

Sto se tice pedikure, ja sam lipo otišla u pedikera, da se ne mučim... 😎

Ryanne
    08. Lipanj 2015. 10:15

Klara, meni doktorica nije rekla da sam imala kasnu ili ranu ovulaciju.

Beba je jednostavno veća i treba je pratiti. Možda je u pitanju genetika jer je mm bio veća beba, a možda jednostavno ima takav brz tempo rasta.

Anci2225
    08. Lipanj 2015. 11:28

Pozdrav curke.

Jeste zive po ovim vrucinama?
    Ja jedva disem kako mi je sparno.
    Najradije bi otisla na neki bazen i malo bucnula ali doktorica kaze da trudnice ne smiju na bazene
    Ko ce prezivjeti do 23.07

plavojka
    08. Lipanj 2015. 11:35

E da, stvarno, sto je s bazenima?? Smijemo li na bazene? 
    Tako bih rado otisla barem do Salate..

Anci2225
    08. Lipanj 2015. 11:45

Pitala ja ginicku i rekla da ne smijemo na bazene.
    Na moru se kupati jedino ako je cisto more (ne ako cvjeta) i obavezno se odmah presvuci u suhi badic.

Branchi
    08. Lipanj 2015. 12:02

cula sam (ne od ginica :) ), da ako se ide na bazen, da je dobro staviti tampon za vrijeme kupanja i poslje ga odmah izvaditi i presvuci se. a sad, ima curki koje su bile po bazenima i kojima nista nije bilo i one koje  su pobrale neku upalu - to dosta ovisi o tome kako ste inace osjetljive.
    ja sam osjetljivija u tom predjelu pa se ne bi zezala s bazenom.

al da je vruce, fakat je :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.