jutro curkice :)
ja jutros osvanula zdrava hahahha a razlog tome je sto me je nakon dva dana muke i mučnina i zelučanih tegoba....najobičniji dezodorans sinoc tako iziritirao...da sam ispovraćala sve sta sam jela cijelu trudnocu. I odjednom sve tegobe prošle!!
strava...ali neka...napokon se opet osjećam normalno
Čitam da se bebe sad lagano dizi za cm-dva tri...na vise..pa moze zeludac postat osjetljiviji..mislim da je to to...ne trpim visak hrane u zelucu...pritisak bilo koje vrste....
sutra odo kod svoje na redovni mjesecni pregled..da joj kazem sta su mi rekli na 3d i na UZ u bolnici...sad mi samo za to sluzi moja dr...da upiše podatke :D
pa onda od vikenda na kupanjac ako bog da :D necu se dat iz mora :D
Uzivajte u danu danas...nadam se da je i kod vas malo zaladilo ka u mene...pravo lipo danas :D
Branchi, sretan rođendan !
što se lupanja tiče, moja cura je dosta aktivna, imam osjećaj da se stalno javlja... valjda ne može biti preaktivna, ne znam...
kako vam je po vrućinama ?
ja jučer došla s posla i ostala zatečena koliko su mi noge natekle, inače nemam problema s tim pa mi je bio šok.
a po noći nisam mogla spavat jer mi se nos začepio, valjda je zračenje i klima učinila svoje, pa sam šmrkava na +30.
kneginja, bas sam htjela pitat da li je kome mucno jer meni je zadnjih par dana krenulo. nije jaka mucnina, ali dovoljno da onako smeta....znaci to se bebica dize?
mislila sam da su mozda vrucine ili nesto - mozda je sve pomalo :)
Lollipop, nalaz je fenomenalan, pa tebi se nista secer ne zadrzava :D moj nalaza uz tvoj djeluje granicno heheh
Pozdrav drage trudnice, ovdje me nije bilo prilično dugo... Samo da vas malo pozdravim i kažem vam da sam danas dobila potvrdu lječnika da možemo ponovno u planiranje bebice,nadam se da cemo uskoro vidjeti svoj plusic i da ce ovaj put biti sve u redu . Danas bi napunili 24t i nisam mogla dobiti ljepšu vijest od ove da mozemo ponovno krenuti u prave akcije, lijep pozdrav curama koje me poznaju i one koje još nisu cule za mene
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Hvala ti kneginja,nadam se da cete me docekati ovdje, tj da cu i sebe i vas razveseliti prije 9/10mj,vaših termina i mog nesudenog...
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji