Branchi nek ti je sretan, a uz ovakav nalaz ogtt ga odmah proslavi s dvije snite torte :)
Ahaha ja se isto ne okrecem
Odmah kad osjetim bebicu, prvo malo dragam trbuh i mazim se, pa se tek onda pomicem! Ja isto zabrijala da se bebica meni tak javlja :)))
A stvari, ja i dalje nisam nabavila bas nista.. Dolaze mi ovih dana majstori farbat stan, pa bi bas i mogla krenuti kad rijesim taj nered..
Branchy sretan rodendan uz zelje da ti se ostvare sve zelje koje si zelis... 🎊🎊 A sad navali na tortu i kolace...🍰🍰😀
Nego vidim da se svima manje javljaju bebice... To me smiruje kad vidim da nisam jedina koja se zabrine oko toga ali ocito ce bit da je i njima toplo pa mozda vise miruju...tko ce ga znati... A takoder isto kad se udostoji frajerica pocet lupat ne mjenjam polozaj vec drzim ruku na trbuhu i gustiram... Nije mi palo na pamet da bi mozda trebala promjenit polozaj jer njoj ne odgovara... Bo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
hvala svima :D ujutro sam jela cokoladnu jer su mi je kolege poklonili, a sad smo pojeli moju sa jagodama :D dobro da sutra ne idem na ogtt heheh.
super mi je kak smo si vecinom zamislile da nam se bebice javljaju s udarcima, pa onda to mora biti istina :D
Nego....bila na pedikuri danas pa mi žena rekla mi se pojavljuju gljivice i da si uzmem eterično ulje čajevca i mažem noktiće...sad negdje sam pročitala da bi ga trudnice trebale izbjegavati...zna netko?
bok curke...slavljenici sretan roćkas i čestitam na dobrim rezultatima.
ja sam danas napokon prodisala....cili dan pada kisa i grmi..i ladno je mmmm....bas kako sam pozelila hhahahah
al i dalje sam skomirana....čak sam u dva navrata pomalo imala ka neki proljev da oprostite...ne znam sama od čega...pojela sam i sinoc i danas po 3 onako nezrele šljive..nadam se da je od tog...a mozda je i od pašticade koju jedem ima dva dana...bas mi nije nesto legla :(
čak mi je jucer i danas opet tu onaj osjećaj mučnine---molim se da se ne vracaju...nego da je to rezultat kvarenja zeluca :
bas neko lose razdoblje zadnjih dana...valjda ce proć
Ma neka tebe s oprostenjem proslalo ;)) mi smo sve zacepljene ;)) ma nece ti se vratit mucnine mozda ti je to malo od vrucine!!! Ma bit ce sve ok!!!
jutro cure
branchi sretan rođendan...nalaz ogtt-a ti je super...ja danas dobivam svoj i nadam se takvim rezultatima jer nebi sad podnjela biti na tih 1800
odo se ja spremati za pregled
evo mene sa izvještajem...sve je super, ušće zatvoreno i možemo na kupanje
bebili nam je jako živahan pa smo jedva jednu slikicu uspjeli dobiti ali glavno da je sve ok i da on napreduje kako treba...ima 1200g i jaaakoooo duge noge (2 tj naprednije od ostatka ) čoek je krakat na mamu
ogtt je odličan
natašte 4,6, nakon 60 min 5,7 i nakon 120 min 4,7
odo sad na sladoled
Sortiraj odgovore
Najstariji