ma nemoj se zabrinjavati, ja pomalo kupujem te neke stvari i onda cu je sloziti krajem 8 mjeseca, za svaki slucaj, mozda ranije ako me upozore da bi moglo biti iznenadjenja :)
Ja još nisam skoro ništa kupila. Imam samo kolica i tetrice.
A rekla sam si da moram polako tijekom mjeseci kupovati da me ne šokira sve financijski.. Mislim da na kraju ipak hoće.
da, treba to pomalo :D takav je i moj plan...a i nekako mi je lakse pomalo pa to slazem i gledam kaj jos teba, veselje :)
Branchy sretan ti rođendan onda uz dobar nalaz! Pitala sam ginica za preveliku aktivnost bebe pa je reka da ne moze nikad bit previse, jer sam se zapitala bila spava li taj moj mali ikad :)
Sad vec ne mogu spavat kako ja zelim nego kako njemu odgovara inace me lupa li ga lupa dok ne promjenim polozaj.
Za sada sam ja jos opustena i nista nisam pripremila i ako slucajno i zavrsim u bolnici sve ce se nekako rjesit ne opterecujem se uopce.. Kupam se, uzivam napokon u svemu a isto zelim i vama mamice :)
Fluffy
hvalaaaa :D
vi se uvijek odma okrecete kad bebac krene lupat? ja malo uzivam u udarcima pa se eventualno kasnije okrenem,....nisam to shvatila kao da se mora odma okretati, ja si to vise mislim - gle, javlja mi se :) ocigledno krivo mislim :D
blago tebi Fluffy, kupanje, baci se i za nas koje se znojimo u uredima :)
thnx Lela :) hahha, tak i ja, zelim je osjetit, nek se ona namjesta ili me pozdravlja, meni pase :D
Ne okrecem se odmah ako se lagano mice i udara, nego nekad me zna bas jako probost bas kao da mu smeta u tom trenu, onda se okrenem jer bude bas neugodno a ima tek pola kila hahaha.
A ne moram ga inace cekat da se javi jer lupa po cijeli dan osim ako se iznerviram nesto onda bude mirniji..
Ne uzivam kao inace na moru jer zadnjih godinu dana imam povisenu temp a ne znaju zbog cega pa izbjegavam sunce da se dodatno ne pregrijavam. Malo se bucnem, presvucem i u hlad.
Fluffy
Fluffy, mozda je to samo dio ''drugog stanja'', ne mora biti nesto ozbiljno...vrucine je u svakom slucaju bolje izbjegavati, ja vani samo hlad lovim :D
Kiara, hvala ti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji