Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    05. Lipanj 2015. 23:09

Kneginja, cestitam na curki!! Nek se ona konacno pokazala ;)
    E i daj nam reci gdhe si isla kupovati, u koji grad? Ja na ljeto planiram u ljubuski pa bi se mogla i zaletit do te tvoje shopping meke ;)

kneginja
    06. Lipanj 2015. 00:15

90 % šopinga je obavljeno u Vitezu i trgovini Fiss...a ostatak u Kiseljaku...iz LJubuskog ti je to takodjer neka dva tri sata....isplativo viruj mi ;)

Anci2225
    06. Lipanj 2015. 07:16

Jutro cure.

kneginja cestitam na curki i na odlicnom shoppingu. 

Moram se pohvaliti da sam jucer uspjesno obavila brijanje nogu i intimne zone. 
    Jest da sam nakon toga bila krepana ko da sam vrt kopala cijeli dan.
    Ali za koji dan i to ce biti nemoguca misija. 

Mislim da ce muz biti glavni kozmeticar / depilator 

Cvarak
    06. Lipanj 2015. 10:25

Curkeee ja se brinem,zagazila  sam u govno!!! Mislim da je macje !!! Ja misla blato i ja prastom maknem kad skuzim govno,odma brzo ruke prala! Jel mi sta moze bit! Inace nisam bas u doticaju sa mackama ima ih baka tu i tamo sam znala prije trudnoce ih pomazit al od kad sam trudna izbjegavam ih i eto sad stanem u govno i jos ga dirnem!!! Strah me?!? Sta mi moze bit?!

kneginja
    06. Lipanj 2015. 10:41

čvarak ne brini se..nisi u usta stavljala šporke prste.....Evo da ti je jasnije,moja prija ima mačketinu od 5 kila doma...i non stop in je na nogama i rukama sa onom svojom šporkom guzičetinom hahahha (ne volim mačke zato ovako lipe riči hahah)..ja se na to uzasno gadim..al da je do toga..davno bi poumirali svi kod njih....ne boj se...prije ćes se mozda od obične vode iz pipe otrovat nego od mačjeg govanceta

Btw...nesto mi se čini da kazu da je to srića ugazit u mačje govance hahhahah....ja nisam praznovjerna pa mi svejedno..
    OPusti se

Cvarak
    06. Lipanj 2015. 10:50

Joj nadam se! Jer meni je ginicka rekla da se klonim macaka i govana ;))njihovih! Ma odma oprala prst a sandale kad dodjem doma cu dezifincirat jos jednom! Bojim se radi one neke bakterije! Jos mi je imunitet slab curi nos vec 4 dana kisem i opet
    Herpes ispod nosa,tak uvijek kad si iziritiram od brisanja!!! Ma jojjj dns mi je neki ludi dan! Nisam se ni naspavala sve me zivcira!!!

plavojka
    06. Lipanj 2015. 11:18

Ma stvarno ne brini, toksoplazmoza mora doci u dodir sa sluznicom da bi ti nesto mogli biti.. Tako da je pranje prsta bilo dovoljno! A i ne sire sve mace bolestinu, tak da vjerojatno nije ni vlasnica ovog dreka ;)

Kiara5
    06. Lipanj 2015. 11:58

Čvarak nemoj se ljutit na mene ali jako si mi Smisna!!! 

Pa naravno da ti nista ne moze bit!! 
    E da se to bas tako lako dobiva... Svi bi bili vec odavno igg pozitivni na toksoplazmu!!

Sanjarica
    06. Lipanj 2015. 14:55

Bokic cure..kako vi prezivljavate ove paklene vrucine?  Jeste bile na kupnaju, se i suncate ili? Mene je malo iskreno strah ic na to sunce a ovdje pronac hlad na nekoj plazi je jednostavno nemoguce... Tako da se drzim hlada u svom stanu i hladnog tusa bar 4 puta dnevno...hahaha...  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.